Bebek Beslenmesi hava nemlendirici

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

hdilekh

((: Ömer Tuna'm :))
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2010
1.320
12
158
İzmir
arkadaşlar 28 haftalık hamileyim. yavaş yavaş bebek alışverişine başlamak istiyorum. hava nemlendiricisi almak istioruz ama hem hava nemini ölçen hemde odanın ısısını ölçen hava nemlendiriciler varmış. bildiğiniz marka var mı? önerebileceğiniz ürün var mı? yavaş yavaş alıp birden borçlanmak istemioruz. yardım eder misiniz?:hulya:

sağlıkla gelsin bebeğin canım
tefalin soğuk nemlendiricisini aldık
çok memnun kaldık tavsiye ederim

teşekkür ederim. bende tefalle arzuma baktım. ikisinden birini alcam sanırım opuyorumnanaktan

canım bu nemlendiricilerin suyu hergün yenilenmeli ve haznede sirkeyle falan defenfekte edilmeli yoksa odaya mikrop yayarsın. bu yüzden haznesi çok büyük bişey alam derim. tefaller çok hantal. ben de çok araştırmıştım kızım hasta olduğunda. chicco aldım çok sessiz kullanım kolay süper bişey tavsiye ederim

Bu dediğiniz markalar ortamın nemini de ölçüyor mu? Fazla nem olursa da ciğerlere zarar verir Allah korusun bronşit falan... Geçen kış hava kuru olduğu için oğlumun her gece burnu tıkanıyordu. Yaz geldi düzeldi. Şimdi bu kış ben de almak istiyorum. Chicco'nun ki fiyat olarak Tefal'in 2 katı nerdeyse buna değer bir artısı var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…