Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
arkadaşlar bebeğin odası için hava nemlendiricisi kullanan anneler varmı.gerçekten işe yarıyomu yoksa gereksizmi.önerilerinizi bekliyorum .reşekkürler.
zaman eskiye dönermi...?
Kayıtlı Üye
klima kullanıcaksan gerekli bence.çünkü bana bile faydası oldu.benim doktorum önermedi ama ben kullanıyorum çünkü önceleri burnum kapalı gibi olurdu ama şimdi öyle değil.ben kraft ın soğuk buhar makinesini kullanıyorum faydasıda var bence.
benim doktorumda önermedi ama kaloriferden benim bile ağzım burnum kuruyo diye ben kaloriferin üzerine ıslak havlu koyuyorum bazende elektrik sobamın buharını çalıştırıyorum.
Havadaki bakterilerin bebeklerin akciğerine daha kolay yapışmasına neden oluyormuş diye duymuştum. O yüzden doktorlar bebek odalarında uzun süre kullanılmasını pek tavsiye etmiyorlar.
SİMGE'nin annesi
Kayıtlı Üye
kızım nefes alıp verirken hırıldıyodu dr umuz buhar yapın dedi bide nemlendirici aldık ve çok şükür hırıltımız geçti ama devamlı açmıyorum günde 3-4 saat yetiyor
onelife,onesoul,onelove..
Kayıtlı Üye
gerçekten faydası oluyor
bizim ki bozulmuştu 2-3 gün kullanamadık
o 2-3 gün yaaa biz daha önce neden almamışız bunu dedik
bizim bile uyku kalitemizde fark yarattı
Suyu ısıtarak buhar verenlerden ziyade soğuk buhar verenleri tercih etmek lazım. Nem ölçüm cihazıyla beraber satılanları da var. Böylece takip etmek daha kolay oluyor. Ben otomatik olanını bulamadım. Aslında, olması gereken nem derecesine ulaşınca kapanıp ortam kuruyunca tekrar çalışan bir cihaz olsa ne güzel olurdu.
biz de buhar makinesini alıp almamakta çok kararsız kaldık fakat evimiz klimalı olduğu için kendimizi bir bakıma zorunlu hissettik...doktor da devamlı çalıştırmamak şartıyla alabilirsiniz dedi...fakir rigo marka soğuk buhar makinesi aldık...makineden memnunum...üzerinde odanın sıcaklığını,nemini gösteren ekranı çok hoşuma gitti...ayrıca havayı da temizliyor...zaman ayarlı...suyu bitince de kapanıyor kendiliğinden...ben memnunum...
Bizim doktorumuz önerdi. Ama kesinlikle ve kesinlikle soğuk buhar olmalı. Özellikle üst solunum yolları ile ilgili bir sorun olduğunda çok işe yarıyor. Evlerimiz malesef kalorifer ve klimadan dolayı çok kuru...
Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
-
-
Konu Sahibi
bennueren
-
Forumlarda hep dormeo nunki öne çıkıyor.Sizin kullanıp memnun kaldıklarınız var mı?
-
-
Konu Sahibi
bennueren
-
Forumlarda hep dormeo nunki öne çıkıyor.Sizin kullanıp memnun kaldıklarınız var mı?
Neden biliyor musun ? Senin gibi kisiler gelip forumlarda reklam yapiyor.... Yoksa seninde dedigin gibi butun urunlerde teknolji ayni. Baska firmalara bu konuda camur atmassan reklamlarin daha saglikli olacaktir.
-
-
Konu Sahibi
bennueren
-
peteklerin üzerine suluk asmak ya da ıslak havlu koymak da yeterli bence,odada nemölçer de varsa zaten %50 ve üstü nem ideal,ben kulllanmıyorum
-
-
Konu Sahibi
bennueren
-
klima kullanıcaksan gerekli bence.çünkü bana bile faydası oldu.benim doktorum önermedi ama ben kullanıyorum çünkü önceleri burnum kapalı gibi olurdu ama şimdi öyle değil.ben kraft ın soğuk buhar makinesini kullanıyorum faydasıda var bence.
gerçekten faydası oldu mu.. hasta eder fazla kullanmak diyorlar ama
-
-
Konu Sahibi
bennueren
-
gerçekten faydası oldu mu.. hasta eder fazla kullanmak diyorlar ama
Bence gerçekten faydalı. Ben ilk çocuğumda kullanmamıştım, sabahları kalktığında kuru kuru öksürürdü, hatta burnu da kuruduğu için arada kanardı. Soğuk buhar makinesini kullanmaya başlayınca düzeldi. İkinci çocuğumda daha erken başladım kullanmaya. Ben weewell markasını kullanıyorum. Alacaklara tavsiye ederim. Hem sıcak hem soğuk buhar veriyor, etrafı ıslatmıyor, deposu büyük, dijital ekranında odanın sıcaklığını ve nem oranını gösteriyor, zaman ayarı var ve suyu bitince otomatik olarak kapanıyor. (Reklam gibi olmuş)
-
-
Konu Sahibi
bennueren
-
benim doktorum nem oraninin %30 olmasinin yeterli oldugunu soyledi ama burada 50ler iyi deniyor. bu konuda daha detayli bilgisi olan var mi acaba?