Saç Rengi ve Saç Boyama hatunlar%12lik oksidan almam lazım hicbiyerde bulamıyorum help me :(

suspus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
197
0
46
İstanbul
bayanlar %12lik okısıdan arıyorum ama hıcbır kozmetıkcıde bulamadım denızlıde yasıyorum nerden bulabılırım yardım edermısınız :/

kuaforsepeti.comda vardır yoksa peridrol alman lazım. ya da sen en iyisi bi kuaföre git bana 12lik oksidan hazırlar mısınız de. peridrolla suyu belli oranda karıştırman lazım. bilmiyorsan sakın kendin deneme

Son düzenleme:
kuaforsepeti.comda vardır yoksa peridrol alman lazım. ya da sen en iyisi bi kuaföre git bana 12lik oksidan hazırlar mısınız de. peridrolla suyu belli oranda karıştırman lazım. bilmiyorsan sakın kendin deneme

normalde 6lık yada 9luk oksıdanı boyayla karıstırıyoruz ya bu 12lık de ole degıl mı yanı 60ml lık le boyayı karıstırmak olmuyo mu . peridrol ne ki canım ?:26:

kozmatik mağazalarında bulabilirsin ama %12 oksidanla boya yapmayı düşünüyorsan deneme derim çok tehlikeli direk yakar

boyasız bir saçsa yada boyalı ama yıpranmamışsa %12 lik saçı yakmaz ben arka arkaya 12 lik kullandım açılmış saçın üzerine hiç yanmadı

boyasız bir saçsa yada boyalı ama yıpranmamışsa %12 lik saçı yakmaz ben arka arkaya 12 lik kullandım açılmış saçın üzerine hiç yanmadı

ben 3 hafta once paletteyle sacımı actım tekrar acmak ıstemedıgım ıcın acaba 12lıgımı kullansam ıstedıgım boyayla karıstırıp dıe dusundum :/ ... yanı muhakkak yıpranma olmustur uclarında kırıklar catallasmalar oldu zaten ama kuruma kazık gibi olma gibi bise yok cunku 2 gunde bır ballı maske yapıyorum gayet yumusak . ya napsam o zaman canım acmak mı rısklı 12 lik mi anlamadım :26:

kozmatik mağazalarında bulabilirsin ama %12 oksidanla boya yapmayı düşünüyorsan deneme derim çok tehlikeli direk yakar

bende acıcı daha rısklı sanıyodum o yuzden 12lıkle yapıyım acıcı kadar olmasada acar sacımı dıyodum , o kadar rısklımı cnım ya :44:

Öncelikle help me yerine yardımcı olur musunuz,yardım edin vs yazsaydın daha iyi olacakmış.
İnternetten araştır kuaför malzemeleri satan sitelerden temin edebilirsin sanıyorum.
Ya da kuaförlere sorabilirsin.

Öncelikle help me yerine yardımcı olur musunuz,yardım edin vs yazsaydın daha iyi olacakmış.
İnternetten araştır kuaför malzemeleri satan sitelerden temin edebilirsin sanıyorum.
Ya da kuaförlere sorabilirsin.

öncelikle küçüklügümden beri ögrenip sonrada bazı anlarda dalgaya vurmak adına kullandıgım bi cümle help me zaman zaman kullanırım,tarz olsun die 18likler gibi hava yapma cabasında degılim yasım 25 ... bazı sitelerde buldum ama uyaranlar oldu kullanma die o yuzden vazgectım yıne de tesekkurler .

en ıyısı kuafore hazırlatman ama kullacagın boyayı da soyle ki bi kaza olmasın :)

onlara guvensem emanet etcem zatende bulundugum sehırde malesef adamakıllı bıyer yok :) ...ya nıyeyse bu %12lık 9la 6ya gore farklı galıba kı cogu kısı önermedı demek kı acıcı oranı cok yyuksek kafam karıstı benımde en ıyısı bıldıgımden sasmıyım palettenin acıcısıyla yoluma devam

denizlide olmaz olurmu...astsubay gazinousunun y oradan aşağıya baya inice vardı biryer yanlış hatırlamıyorsam..siz 40 volümü ne için kullanacaksınız ???

denizlide olmaz olurmu...astsubay gazinousunun y oradan aşağıya baya inice vardı biryer yanlış hatırlamıyorsam..siz 40 volümü ne için kullanacaksınız ???

sagol canım buralarda cok aradım forumda falan, sordugum kuaforlerde oldu ama ,,, ben sacımı ıkıncı kez acıcaktım paletteyle mı tekrar acıyım yoksa 12lık olanı mı ıstedıgım renkle kullanıyım karar verememıstım ama 12lık bıraz etkılıymıs galıba kı oneren pek olmadı yıpranmasın dıe korkuyodum cunku bende paletteyle tekrar yaptım actım suan sapsarı bıse oldum tabı koyu sarı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…