Hatırlayamadım

abcxyz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2012
162
0
İki üç hafta önce tvden bir şarkı dinlemiştim. Bir bayan söylüyordu. " Senin yaşadıklarında zor ama benimkiler daha zor çok zor gibi" birşeydi sanırım nakaratı. İnternette arıyorum bir türlü bulamadım :) Bilen varsa bi yardımcı olabilir mi?. Teşekkür ederim şimdiden..

Eğer şarkının sahibi aramızda değilse sizin de bu şarkıyı bulabilmeniz zor cok zor

Eğer şarkının sahibi aramızda değilse sizin de bu şarkıyı bulabilmeniz zor cok zor

illa şarkının sahibine gerek yok. Belki bilen daha önceden duyan vardır diye düşündüm..

nerde dinledin kadin nasil bir kadindi

televizyonda dinledim kral da sanırım :) bi kadın ince sesli kadife gibi sesi var :) 2-3 hafta oluyor sanırım.

sen çokkkkk çekmişsin ammaaa benim derdim senden çoookttuurr sen deeen çokktuurr.. :)) ya bi bölümünü hatırlıyorum işte

heh buldum valla benim derdim senden çoktur kısmı ile

Çağrı - Sensizz:))

Sen yaralısın ama
Benim derdim senden çoktur , senden çoktur
Sen çok dolmuşsun ama
Benim kalbim sensiz boştur , sensiz boştur

teşekkürler yorumlar için

bulmanıza sevindim :))) ben de çok takarım böyle şeyleri hatta yıllardır aradığım bir dizi var inşALLAH bende bulacağım :))))

bulmanıza sevindim :))) ben de çok takarım böyle şeyleri hatta yıllardır aradığım bir dizi var inşALLAH bende bulacağım :))))

bende konu sahibinin bulmasina sevindim...senin aradigin dizi hangisi ki hangi yillar oynuyodu soylesene belki buluruz merak ettim:26:

ya nerden takıldı ise dilime bi de mırıldanmaya çalışıyorum :)) sinirlerim bozulmaya başlamıştı artık :)) buraya konu açınca aklıma geldi ne hikmetse :)))

bende konu sahibinin bulmasina sevindim...senin aradigin dizi hangisi ki hangi yillar oynuyodu soylesene belki buluruz merak ettim:26:

( canımm benim teşekkür ederim. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…