• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hatırası olan çaydanlık

orayı bilmem de burada hava gayet güzel tutar gibi

zaten içeride yetişecek çiçek olursa hiç sıkıntı olmaz

sukulent vs gibi uzun yıllar kalacak çok da su istemeyen bir şey iyi olur zira toprak kapasitesi sınırlı

Not: izmir de mi hava soğuk

biz burada kısa kollu atletsiz vs geziyoruz izmir de millet yazlıkta daha
Aaa kız emin misin nerde denize giriyorlar vallahi sabah herife mont giydircektim şimdide hava kapalı ay benim izmirde olduğumu nerden bildin

Ahaha kız gelen ölüyormuş sen azmettirmekten ben öldürmeye teşebbüsten gireriz gari iceri sonra aynı koğuşada verdiler mi oh orda ekeriz artık çiçekleri çayda demleriz. :KK70:
Yok canım ben almiiim hayatımın baharında içeride girdirdin😀

Bunları çaydanlıkcilar yapıyor bildiğim kadarıyla. Hangi sehirdesiniz bilmiyorum ama yaşadığım şehirde merkezde böyle eski bir çaydanlıkci var annem düzenli oraya götürür çaydanlıklari yepyeni geri alır. Çözülmeyecek bir şey değil bence bu

Bunları çaydanlıkcilar yapıyor bildiğim kadarıyla. Hangi sehirdesiniz bilmiyorum ama yaşadığım şehirde merkezde böyle eski bir çaydanlıkci var annem düzenli oraya götürür çaydanlıklari yepyeni geri alır. Çözülmeyecek bir şey değil bence bu
Emayeleri yapıyor mu. Benim bildiğim parlatma yapıyorlar sadece

Aaa kız emin misin nerde denize giriyorlar vallahi sabah herife mont giydircektim şimdide hava kapalı ay benim izmirde olduğumu nerden bildin

profilinde yazıyor :))))

ne bileyim tanıdıklardan biri Karaburun da yazlıkta biri Seferhisar da

daha gelmiyoruz denize giriyoruz dediler iki gün önce

Kız annanemin o babaannemin değil 🤣🤣
Annanemi çok severim ben babaannemide severdim neyse ölmüşlerdi karıştırmayalım
:)
Sevince eşyası da kıymetli olur bilirim. Tamiri mümkün değilse böyle balkon masasında falan çiçeklerle güzel olabilir.
Benimde gardrobumda babacımın gömleği asılı. Canım benim.

Hatırası varsa illa asli görevinde kullanmanıza gerek yok ki.Sadece süs olarak mutfağın bir kenarina koyabilirsiniz.Ya da canlı görünümlü yapay çiçekler var onlari koyabilirsiniz.Direk çiçek ekmek yerine canlı çiçeği saksisiyla içine oturtabilirsiniz.

Hatırası varsa illa asli görevinde kullanmanıza gerek yok ki.Sadece süs olarak mutfağın bir kenarina koyabilirsiniz.Ya da canlı görünümlü yapay çiçekler var onlari koyabilirsiniz.Direk çiçek ekmek yerine canlı çiçeği saksisiyla içine oturtabilirsiniz.
Akıl akıldan üstün işte içine saksı oturtmak aklıma gelmemisti

Siz eşyaya anlam yüklemeyi yanlış anlamışsınız galiba. Ben eşyaya anlam yüklemiyorum anlamı olduğu için var o eşya diyorum. Ikisinin arasında çok fark var
eşyanın anlamı olmaz hatıraların anlamı olur sizinki tamda benim dediğime çıkıyor. fi tarihinden kalmış çaydanlık bir işinize yaramaz siz hala onu tamir ettirebilir miyim derdindesiniz. kıyamıyorsanız saksı yapın ama ben olsam atardım sonuçta onu atınca babaanneniz ya da anneniz hayatınızdan ve anılarınızdan silinmeyecek ....

Back
X