- Konu Sahibi portakalsuyuu
-
Valla benimde aklıma geldi ama kıyamıyorum kullanmak istiyorumAklıma direkt çiçek ekmek geldi altına delik açıp
Valla benimde aklıma geldi ama kıyamıyorum kullanmak istiyorum
Tamiri yok yanibu sırrı attıysa kullanılmaz
koy kenarda süs olsun
içine kuru çiçek arajmani vs yapabilirsin
Tamiri yok yani
Çözüm ne bilmiyorum ama harika bir çaydanlıkValla benimde aklıma geldi ama kıyamıyorum kullanmak istiyorum
emaye onlar
ema ile kaplanmış demek
yani bu işi yapan fabrikalar vs var da daha büyük boyutlu o işler
çaydanlığın içi için sıkıntılı olur
ama nete yazın yine de emaye tamiri vs diye
bir de onlar genelde kararır
içini de atsanıza bir bakayım
süs eşyası olarak değerlendirin bence.Kızlar yine ocağınıza düştüm. Anneanem den kalma belki 60 yıllık çaydanlık var. Annem benim kadar eskiye düşkün olmadığı için bu garibim çaydanlığa kireç çözücü döküyor bizim oralarda çinko derler ama sanırım diğer adı emaye böyle sırrı atıyo. Yani bilenleriniz bilir boyası dökülüyor tabi sırrı atınca zehirleme falan yapıyormuş. Şimdi ben bu güzeller güzelini tekrar kullanmak istiyorum ama sırrı attıktan sonra nasıl kullanıcm kalay mı yapılması lazım ya da evde yapabileceğim bisey var mı
+1 biblo gibi dursun bi yerde çiçek filan koyun ya da içine.süs eşyası olarak değerlendirin bence.
Ay vallahi Rahmetliyi de öyle severim ki böyle çiçek ekmek ihanetmis gibi geliyor ama yok eğer kullanilmazsa çiçek ekecem mecburiÇözüm ne bilmiyorum ama harika bir çaydanlıkBenim bile içim cız etti bende çok severim bu eski mutfak eşyalarını. Bir de babanne yadigarı olunca ekstra kıymetli oluyor.
Peki bu soğuk havalarda çiçek eksem tutar mıcıks
kurtulmaz bu
siz onu uzun ömürlü süs eşyası yapın
Ay valla bizim oralar ege sizin oralar nere kiÇok güzelmiş gerçekten. Bizim oralarda da çinko denirdi . Sizin oralar bizim oralar mi acaba.
Bir hal çaresi bulursun umarım.
Üst çaydanlık sağlam aslında ama bilemedim simdiÇiçek ekme yazık. Öylece mutfakta dekoratif olarak kullan.
Yeni umutlar gibi içinde çiçek yeşermesi çok anlamlı olurdu dimi+1 biblo gibi dursun bi yerde çiçek filan koyun ya da içine.
Peki bu soğuk havalarda çiçek eksem tutar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?