- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.779
- Konu Sahibi humanbeings
Tamam canım duayı biliyorum ezbere zaten o tefriciye duası sonundaki emoji ne gülüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım duayı biliyorum ezbere zaten o tefriciye duası sonundaki emoji ne gülüm
Merhaba hoşgeldiniz haftada 1 kişiye okuyoruz. Kişi başı 170 adet düşüyor. Yavaş ilerliyor listemiz. Bu duanın mucizelerini yaşamış insan çok. Ne güzel, siz de onlardan biriymişsinizBende katılmak istiyorum hayırlı bir niyet için nasıl oluyor azcık bilgi verir misiniz daha önce okudum ve çok şükür olmuştu muradım çok inanırım bu duaya herke için ayrı ayrı 4444 kere okuyacağız dimi
Haftada 1 kişiye okunuyor. Kişi başı 170 tane düşüyorOkuma süresi ne kadar bende katılmak isterim
Haftada 1 mi .liste çok uzun sürer canım ben katılmayım ozamanHaftada 1 kişiye okunuyor. Kişi başı 170 tane düşüyor
Haftalık hatim grubumuzla birlikte yürütüyoruz canım, o yüzden yavaş ilerleyecek bir listeHaftada 1 mi .liste çok uzun sürer canım ben katılmayım ozaman
Rabbim dualarınızı kabul etsin canım.Haftalık hatim grubumuzla birlikte yürütüyoruz canım, o yüzden yavaş ilerleyecek bir liste
Bu haftakini ben almadım demiştim canım ama okuyşm madem cüzü okurum da tefriciye kalır canım bilgin olsunYarın öğlen yeni kişiye geçeceğiz kızlar. Bugün bitirelim lütfen. Süremiz yeterince uzun, daha fazla uzamamasına dikkat edelim. Kimsenin duası beklemesin, hakka girmeyelim ☺
1. Mehfam
2. humanbeings
3. Sadelikherseydir
4. M mely15
5. safi.naz
6. Umut_2019
7. ayseMsb
8. Kara_gozlum
9. Niloyatospikk
10. BettyRuble
11. Hemsirecik
12. M M_atruska
13. M M_atruska kardeşi
14. hersey_dua_ile 1
15. Calypso95
16. polokey2244
17. kavs-i kuzah
18. S Sabr-Sukur-Dua
19. love_story
20. A Asel Erva
21. Sadelikherseydir ablası
22. Sadelikherseydir annesi
23. Rbcl
24. Akell
25. hersey_dua_ile 2
26. terliksuu
Canım cüzü okuyamayacağını söylemiştin hatim grubunda. Ben de o yüzden o cüzü boşta olarak gösterdim. Tefriciye için bişey yazmamıştın. Devam edecek misin her ikisine de? Kafam karıştı birazBu haftakini ben almadım demiştim canım ama okuyşm madem cüzü okurum da tefriciye kalır canım bilgin olsun
ne güzel düşünmüşsün canımCanım ben gece okuyunca yazicam az kaldı. Perşembe gecesi salavatin kalanını okuyun diye niyetlendim. Malûm duanın kabul olduğu geceler
Beni etiketlemişsin ya okuyun anladım ben bu haftaki cüzü okuyim bu akşam inşallah 22ydi dimi canımCanım cüzü okuyamayacağını söylemiştin hatim grubunda. Ben de o yüzden o cüzü boşta olarak gösterdim. Tefriciye için bişey yazmamıştın. Devam edecek misin her ikisine de? Kafam karıştı biraz