Hatim Grubu/ Salat-ı Tefriciye

Bende katılmak istiyorum hayırlı bir niyet için nasıl oluyor azcık bilgi verir misiniz daha önce okudum ve çok şükür olmuştu muradım çok inanırım bu duaya herke için ayrı ayrı 4444 kere okuyacağız dimi

Bende katılmak istiyorum hayırlı bir niyet için nasıl oluyor azcık bilgi verir misiniz daha önce okudum ve çok şükür olmuştu muradım çok inanırım bu duaya herke için ayrı ayrı 4444 kere okuyacağız dimi
Merhaba hoşgeldiniz 🌸 haftada 1 kişiye okuyoruz. Kişi başı 170 adet düşüyor. Yavaş ilerliyor listemiz. Bu duanın mucizelerini yaşamış insan çok. Ne güzel, siz de onlardan biriymişsiniz 🥰

Yarın öğlen yeni kişiye geçeceğiz kızlar. Bugün bitirelim lütfen. Süremiz yeterince uzun, daha fazla uzamamasına dikkat edelim. Kimsenin duası beklemesin, hakka girmeyelim 🧡
1. Mehfam Mehfam
2. humanbeings humanbeings 🧿
3. Sadelikherseydir Sadelikherseydir
4. M mely15
5. safi.naz safi.naz
6. Umut_2019 Umut_2019
7. ayseMsb ayseMsb
8. Kara_gozlum Kara_gozlum
9. Niloyatospikk Niloyatospikk
10. BettyRuble BettyRuble
11. Hemsirecik Hemsirecik
12. M M_atruska
13. M M_atruska kardeşi
14. hersey_dua_ile hersey_dua_ile 1 🧿
15. Calypso95 Calypso95
16. polokey2244 polokey2244
17. kavs-i kuzah kavs-i kuzah
18. S Sabr-Sukur-Dua
19. love_story love_story 🧿
20. A Asel Erva
21. Sadelikherseydir Sadelikherseydir ablası
22. Sadelikherseydir Sadelikherseydir annesi
23. Rbcl Rbcl
24. Akell Akell
25. hersey_dua_ile hersey_dua_ile 2 🧿
26. terliksuu terliksuu 🧿

Yarın öğlen yeni kişiye geçeceğiz kızlar. Bugün bitirelim lütfen. Süremiz yeterince uzun, daha fazla uzamamasına dikkat edelim. Kimsenin duası beklemesin, hakka girmeyelim 🧡
1. Mehfam Mehfam
2. humanbeings humanbeings 🧿
3. Sadelikherseydir Sadelikherseydir
4. M mely15
5. safi.naz safi.naz
6. Umut_2019 Umut_2019
7. ayseMsb ayseMsb
8. Kara_gozlum Kara_gozlum
9. Niloyatospikk Niloyatospikk
10. BettyRuble BettyRuble
11. Hemsirecik Hemsirecik
12. M M_atruska
13. M M_atruska kardeşi
14. hersey_dua_ile hersey_dua_ile 1 🧿
15. Calypso95 Calypso95
16. polokey2244 polokey2244
17. kavs-i kuzah kavs-i kuzah
18. S Sabr-Sukur-Dua
19. love_story love_story 🧿
20. A Asel Erva
21. Sadelikherseydir Sadelikherseydir ablası
22. Sadelikherseydir Sadelikherseydir annesi
23. Rbcl Rbcl
24. Akell Akell
25. hersey_dua_ile hersey_dua_ile 2 🧿
26. terliksuu terliksuu 🧿
Bu haftakini ben almadım demiştim canım ama okuyşm madem cüzü okurum da tefriciye kalır canım bilgin olsun

Bu haftakini ben almadım demiştim canım ama okuyşm madem cüzü okurum da tefriciye kalır canım bilgin olsun
Canım cüzü okuyamayacağını söylemiştin hatim grubunda. Ben de o yüzden o cüzü boşta olarak gösterdim. Tefriciye için bişey yazmamıştın. Devam edecek misin her ikisine de? Kafam karıştı biraz 😕

Canım ben gece okuyunca yazicam az kaldı. Perşembe gecesi salavatin kalanını okuyun diye niyetlendim. Malûm duanın kabul olduğu geceler

X