Hatim Grubu/ Salat-ı Tefriciye

humanbeings

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2015
2.315
4.526
30
Hatim grubumuzun sevgili üyeleri 🧡 Mehfam Mehfam arkadaşımızın güzel fikriyle bir dua topiğinde daha birlikteyiz 🌸 Hatim grubumuzdan katılmak istemeyen arkadaşlar olunca karışıklık olmaması adına yeni bir konu açıyorum. Burada her hafta 4444 salatı tefriciye duasını paylaşarak bir arkadaşımızın niyetine, duasına, sıkıntısına okuyacağız. Bayramdan sonraki hafta başlarız diye düşündüm. Allah çabamızın, emeklerimizin karşılığında dualarımızı kabul etsin inşallah 😊🤲🏼

Tefriciye’ye niyet nasıl yapılır?
İlk önce niyet ederek 2 rekat namaz kılınır. Namaz bitip selam verince 100 defa "Estağfirullahelaziyme ve Etubüileyh" diyerek tövbe ve istigfar edilir. Sonra Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim."İnnallahe ve melaiketehü yüsallune alennebiyyi ya eyyühellezine amenu sallü aleyhi ve sellimu teslima.“
ayeti okunur ve Euzü besmele çekip Salat-ı Tefriciyeyi okumaya başlanır.

Son düzenleme:
Hatim grubumuzun sevgili üyeleri 🧡 Mehfam Mehfam arkadaşımızın güzel fikriyle bir dua topiğinde daha birlikteyiz 🌸 Hatim grubumuzdan katılmak istemeyen arkadaşlar olunca karışıklık olmaması adına yeni bir konu açıyorum. Burada her hafta 4444 salatı tefriciye duasını paylaşarak bir arkadaşımızın niyetine, duasına, sıkıntısına okuyacağız. Bayramdan sonraki hafta başlarız diye düşündüm. Allah çabamızın, emeklerimizin karşılığında dualarımızı kabul etsin inşallah 😊🤲🏼
Yeni konu olması iyi oldu hayırlı olsun Allah dualarımızı kabul eylesin, hakkımızda hayırlısını en güzelini nasip eylesin ❤️❤️

İnsanların dualarını bilmediğim için bu konuda emin olamadım 😕
Neden ki isteyen gönlündeki hayırlısıyla diyerek isteyebilir duasını cnm belki 3 kızı var ve bir de erkek evlat istiyor isteyemez mi suç ya da günah mı anlamadım.ya Sen istersin ama Rabbim dilediğine verir yine şükür eder baş tacı edersin.yani isteyen zenginlik mal mülk isteyen ahiret isteyen dünyalık ister buna da karışılmaz ki.niyetlerimiz kötü değil. Bu şekilde dua eden olursa girmem demek falan da ne bileyim. Neyse cnm ben Allah tan inşallah kız evlat istiyorum hayırlı sağlıklı ahlaklı. zaten grupa katılmadım rahat olsun arkadas. Rabbim verirsede vermez se de baş tacım ama gönlüm istiyor kendimi bildim bileli hep kızım olsun isterdim yani buna engel olamıyorum maalesef. Umarım Rabbim herkese anneliği tattırır gönlündekini nasip eder.

Neden ki isteyen gönlündeki hayırlısıyla diyerek isteyebilir duasını cnm belki 3 kızı var ve bir de erkek evlat istiyor isteyemez mi suç ya da günah mı anlamadım.ya Sen istersin ama Rabbim dilediğine verir yine şükür eder baş tacı edersin.yani isteyen zenginlik mal mülk isteyen ahiret isteyen dünyalık ister buna da karışılmaz ki.niyetlerimiz kötü değil. Bu şekilde dua eden olursa girmem demek falan da ne bileyim. Neyse cnm ben Allah tan inşallah kız evlat istiyorum hayırlı sağlıklı ahlaklı. zaten grupa katılmadım rahat olsun arkadas. Rabbim verirsede vermez se de baş tacım ama gönlüm istiyor kendimi bildim bileli hep kızım olsun isterdim yani buna engel olamıyorum maalesef. Umarım Rabbim herkese anneliği tattırır gönlündekini nasip eder.

Aynen oyle ayakkabi bagciginizi bile benden isteyin diyor. Bunda gunah bir durum yok. Verecek olan ve buna karar verecek olan zaten Allah. Allah kabul etsin dualarinizi.

Cuma günü listemize başlıyoruz inşallah. Hazır mısınız? 🌸😍
1. Mehfam Mehfam
2. humanbeings humanbeings
3. Sadelikherseydir Sadelikherseydir
4. M mely15
5. safi.naz safi.naz
6. Umut_2019 Umut_2019
7. ayseMsb ayseMsb
8. Kara_gozlum Kara_gozlum
9. Niloyatospikk Niloyatospikk
10. BettyRuble BettyRuble
11. Hemsirecik Hemsirecik
12. M M_atruska
13. M M_atruska kardeşi
14. Calypso95 Calypso95
15. polokey2244 polokey2244
16. kavs-i kuzah kavs-i kuzah
17. S Sabr-Sukur-Dua
18. love_story love_story
19. A Asel Erva
20. Sadelikherseydir Sadelikherseydir ablası
21. Sadelikherseydir Sadelikherseydir annesi
22. Rbcl Rbcl
23. Akell Akell
24. hersey_dua_ile hersey_dua_ile 1
25. hersey_dua_ile hersey_dua_ile 2
Şu andaki sayımızla haftada 177 adet düşüyor. 🧡

1. Mehfam Mehfam
4. M mely15
5. safi.naz safi.naz
6. Umut_2019 Umut_2019
7. ayseMsb ayseMsb
12. M M_atruska
13. M M_atruska kardeşi
14. Calypso95 Calypso95
17. S Sabr-Sukur-Dua
19. A Asel Erva
22. Rbcl Rbcl
23. Akell Akell
Tabi ki mazeretli de okunuyor

1. Mehfam Mehfam
4. M mely15
5. safi.naz safi.naz
6. Umut_2019 Umut_2019
7. ayseMsb ayseMsb
12. M M_atruska
13. M M_atruska kardeşi
14. Calypso95 Calypso95
17. S Sabr-Sukur-Dua
19. A Asel Erva
22. Rbcl Rbcl
23. Akell Akell
Tmm başlayalım inşallah. Şu günlerde okumak da ferahlık verir Allahın izniyle. Cüzümü de cumaya kadar yetiştiririm umarım. Şuan okuyamıyorum hâlâ 😞

X