- 24 Temmuz 2015
- 2.315
- 4.526
- 30
- Konu Sahibi humanbeings
Hatim grubumuzun sevgili üyeleri Mehfam arkadaşımızın güzel fikriyle bir dua topiğinde daha birlikteyiz Hatim grubumuzdan katılmak istemeyen arkadaşlar olunca karışıklık olmaması adına yeni bir konu açıyorum. Burada her hafta 4444 salatı tefriciye duasını paylaşarak bir arkadaşımızın niyetine, duasına, sıkıntısına okuyacağız. Bayramdan sonraki hafta başlarız diye düşündüm. Allah çabamızın, emeklerimizin karşılığında dualarımızı kabul etsin inşallah
Tefriciye’ye niyet nasıl yapılır?
İlk önce niyet ederek 2 rekat namaz kılınır. Namaz bitip selam verince 100 defa "Estağfirullahelaziyme ve Etubüileyh" diyerek tövbe ve istigfar edilir. Sonra Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim."İnnallahe ve melaiketehü yüsallune alennebiyyi ya eyyühellezine amenu sallü aleyhi ve sellimu teslima.“
ayeti okunur ve Euzü besmele çekip Salat-ı Tefriciyeyi okumaya başlanır.
Tefriciye’ye niyet nasıl yapılır?
İlk önce niyet ederek 2 rekat namaz kılınır. Namaz bitip selam verince 100 defa "Estağfirullahelaziyme ve Etubüileyh" diyerek tövbe ve istigfar edilir. Sonra Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim."İnnallahe ve melaiketehü yüsallune alennebiyyi ya eyyühellezine amenu sallü aleyhi ve sellimu teslima.“
ayeti okunur ve Euzü besmele çekip Salat-ı Tefriciyeyi okumaya başlanır.
Son düzenleme: