• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı Hatice Kaşık kuaför de gelin başı yaptıran var mı?

Kapora bırakmayanların randevuları kesin sayılmıyor canım belki öyle bir durum vardır. Gidip konuştuğunda beni de bilgilendirrisen sevinirim :)

Diğer forumda da cevap yazdım özgecim ama malesef 8 gelin olacağı kesinmiş..:( yetiştiririz diyolar ama ben öyle bi risk almak istemiyorum..
Nurgül kolukırık la ilgili bi bilgin varmı özgecim?

Diğer forumda da cevap yazdım özgecim ama malesef 8 gelin olacağı kesinmiş..:( yetiştiririz diyolar ama ben öyle bi risk almak istemiyorum..
Nurgül kolukırık la ilgili bi bilgin varmı özgecim?

Abisiyle birlikte çalıştıklarını biliyorum murat kolukırıktı sanırım abisininde ismi, kendi salonlarında yaptırırsan yanlış hatırlamıyorsam bakırköydeydi fiyat Hatice Hanımla aynıydı ama eve çağırırsan fark ediyordu... Nurgül hanım ünlü makyözlerden bende düşünmüştüm ama Hatice Hanım ın tarzı daha çok hoşuma gitmişti. Kendi sitesi var oradan baktın mı modellere? İçine sindiyse zaten isim yaptığına göre başarılıdır bence canım... 8 gelin gerçekten sıkıntılı ama bir çok yer öyle olucak ramazan dolayısıyla düğünler bu sene Ağustos 11-eylül 15 arasına sıkıştı :)

Abisiyle birlikte çalıştıklarını biliyorum murat kolukırıktı sanırım abisininde ismi, kendi salonlarında yaptırırsan yanlış hatırlamıyorsam bakırköydeydi fiyat Hatice Hanımla aynıydı ama eve çağırırsan fark ediyordu... Nurgül hanım ünlü makyözlerden bende düşünmüştüm ama Hatice Hanım ın tarzı daha çok hoşuma gitmişti. Kendi sitesi var oradan baktın mı modellere? İçine sindiyse zaten isim yaptığına göre başarılıdır bence canım... 8 gelin gerçekten sıkıntılı ama bir çok yer öyle olucak ramazan dolayısıyla düğünler bu sene Ağustos 11-eylül 15 arasına sıkıştı :)

özgecim selam, biz de düğün tarihimizi aldık, düğün makyajı ve saç için senden gelecek yorumları bekliyorum canım, prova yapıyor mu Hatice hanım? prova çok önemli bence takıldım kaldım:)

özgecim selam, biz de düğün tarihimizi aldık, düğün makyajı ve saç için senden gelecek yorumları bekliyorum canım, prova yapıyor mu Hatice hanım? prova çok önemli bence takıldım kaldım:)

Hayır canım ne yazık ki yapmıyor ama ben düğünden önce bir gidip konuşmak istiyorum yine de ...

Hay Allah gerçekten mi :S

sen kesin anlaştın mı peki Hatice Hanımla canım ?

Evet canım anlaştım, artık bende düğünden 4 gün önce yoğun olmayan bir zamanda manikür ve pedikür e gidip en azından bir konuşmak istiyorum çünkü eğer kalabalık olursa ve o gün derdimi anlatamazsın dediğim gibi gerilirim ve gergin halimden ben dahi hoşlanmıyorum :) Zaten başıma gelmeyen kalmadı düğüne 10 gün var 3 gün önce bir operasyon geçirdim gerginliğim hat saffada bu kadar araştırdıktan sonra kuaförde bir aksiliği kaldıramam... Allah ım inşallah mutlu bir şekilde ayrılmamı sağlar. Verdiğim para bile şu an gözümde hiç bir şey yeter ki çabama değsin istediğim gibi olsun... Sen nişan fotonu mesaj olarak atıcaktın artık mesaj atabiliyorum müsait olduğunda gönderirsen sevinirim canım :D

Canım sana mesaj atılmıyor mesaj kutun dolmuş buradan yazıyorum

Teşekkür ederim canım .. O gün memnun kalmıştım çok sade şeyler istedim ama sonra baktıkça şu şöyle olsa daha güzel olurmuymuş bu böyle olsa daha güzel olurmuuymuş diyorum :):):) Ama genel olarak evet memnundum.. Açık çekime gittim yağmur başladı yağmur yedim başka yere çekime gittik bütün gün rüzgardaydım vs vs.. tüm bu olumsuzluklara rağmen makyajım da saçımda en ufak bir bozulma olmadı.. En azından hakkını vererek bunu söyleyebilirim.. Umarım geç kalmamışımdır =)

Bende şimdiden mutluluklar dilerim :)

Teşekkür ederim canım .. O gün memnun kalmıştım çok sade şeyler istedim ama sonra baktıkça şu şöyle olsa daha güzel olurmuymuş bu böyle olsa daha güzel olurmuuymuş diyorum :):):) Ama genel olarak evet memnundum.. Açık çekime gittim yağmur başladı yağmur yedim başka yere çekime gittik bütün gün rüzgardaydım vs vs.. tüm bu olumsuzluklara rağmen makyajım da saçımda en ufak bir bozulma olmadı.. En azından hakkını vererek bunu söyleyebilirim.. Umarım geç kalmamışımdır =)

hay Allah yagmur mu yagdıı, olsun bereketli gelin derler bizim orda senin gibilerine cenım:)

bak demek ki senin makyajın akmadı, benim göz altıma sürülen şeyler biraz akmıştı açıkcası. Ama diğer kuaförlerin yaptıkları da sanırım bu düzeydedir. Genel olarak memnun olmana çok sevindim. benim düğün tarihime daha var canım şimdi özelden yazıyorum sana:)

Ben subazlı denilen makyajı yaptrdm nişanmda hiç akmadı çok memnun kaldm sizlerede tavsiye ederim hangi ilçede ikamet ediyorsnz :)

merhaba Özge Hn.

SSM kuaför ve Hatice Kaşık yorumlarınıza baktım. Bende bu iki kuaför arasından kaldım.
En büyük problemim cildimin çok yağlı olması ve makyajı kusması... siz nişanda ssm de makyaj yaptırmışsınız ve cildim çok parlamış demişsiniz, benim korkum da bu:(
diğer yandan H.Kaşık saç modellerini pek beğenmedim gerçi ben rahibe duvak modeli düşünüyorum yani topuz çok belli olmayacak ama makyaj konusunda çok hassasım, prova da yapmıyorlarmış orada
sizin düğün makyajınız nişandakine göre nasıldı
bana hangi kuaförü önerirsiniz

şimdiden teşekkürler

Back