Hatayda yaşayan var mı?

Merhaba, bende çok merak ediyorum Hatay'ı . tur bakıyorum kendime ama fiyatları o kadar pahalı ki. kendim tek gelsem rahatlıkla gezip dolaşabilecek bir şehir midir? bir yerden bir yere gitmesi sıkıntı yaşanır mı insanları sıcakkanlı yazmış herkez. O kadar merak ediyorum ki. kabak tatlısı yemiştim o tatlıdan sonra Hatay'ın tüm yemeklerini tatlılarını tatmak istiyorum.

Ben yazdığım mesaji taaa 2017 de yazmisim be gülüm konu nasil hortlamış bilmiyorum ama bence hatay a gitme sen cunku artik suriye mi yoksa hatay mı belli degil..eşim iskenderunlu her sene 2 defa gidiyoruz sahilde suriyelilerin yuzunden adim atacak yer yok carşıda yok dolmusta yok heryeri istila etmisler hatay lıların cogu zaten arapça konusurdu şimdi yuzde 95 i konusur olmuş ..haa sadece yemek icin gidiyosan arsuz a git künefe ye muhteşemm ötesi ve tabiki tepsi kebabi haa bide tavuk döneri ye ankara da ki döner tavuk degil dedim kesin martı falan yediriyolar bize :))))

:)) Hatay ı araştırmaya girince bu konuyu buldum belki dedim aktif olan olursa yazar ya da ben gibi araştıran çıkarsa bi sohbet olur . Şimdi tur ile gitmek daha mantıklı o zaman. Künefeyi çok sevmem normalde ağır geliyor bana ama gidersemde sırf yerinde yemek için yerim Ben Kıtır kabak tatlısını İstanbul 'da Hataylı bir restaurantta yedim böyle bişi yok gerçekten. Benim için künefe mi kabak tatlısı mı deseler tabikide kabağı seçerim öyle beğendim . Gezilecek yerlerini de istila etmişlerdir o zaman.

yeni yerler görmek güzeldir .. künefe bende hiç sevmem ankara lıyım ben.. dediğin gibi ağır geliyodu bana da ..ama iskenderun sahilde birde arsuz da yedim inanılmaz hafif ağzına aldığın an eriyor gidiyor muhteşem burdaki künefeler künefe değilmiş bunu orda yeyince anladım...keyifli bir gezi olur inşalah senin için

özellikle geçen sene gerçekten istila edilmiş olduğunu gördüm. halk sahillerinde bunlardan adım atıcak yer yok diye iyi bi otele gittik denize girmek için orda da aynılarının zenginleri doldurmuş :/

Siz şuan orda mı yaşıyorsunuz Ankara' da mı . Valla inşallah güzel olur birde yazın gidişir dimi sıcağı kavurur mu :) eylül gibi alsam hava erken kararır gezilecek yerler gün içinde gün çabuk biter. O yüzden hangi ay alsam turu kafam karıştı

Merhaba biz de tayinciyiz bu sene hatayi düşünüyoruz iskenderunda ev kiralari filan nasil acaba?
Cok suriyeli var dediniz kafamda karışmadı değil
Hangi ilçeleri yaşanabilir?
Oglum birinci sınıfa başlayacak o durum da düşündürüyor beni.

Tayinciler genelde esentepe mahallesinde oturuyo sanirim kiralardan hic haberim yok biz ankarada yasiyoruz..iskenderun merkez de güzel parana göre güzel siteler de var müstakil evlerde var butcene göre bakabilirsin tabi..güzel nezih biyerde otururum cok param var dersen nar city güvenlikli icinde mini akuaparklı havuzlu bi site

Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…