How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Hatayda yaşayan var mı?

Oralımısınız
Evet ama reyhanliyi mi yazdiniz ?
Merkezi tercih etseydin keske
Memurlar icin gayet iyi bi sehir. İskenderun yazlari hic cekilmez cok cok sicak denizden dolayi..
Can guvenligi diyosunda sana bunu hangi sehir verebilir ki ?
Hakkinda hayirlisi olsun.

teror doguda ki gibi yoktur. ha tabi pkk ya yardim edenler var yok degil.ataturkcu bir yerdir. hatay in sonradan turkiye ye katildigindan ataturk e karsi ayri bir sevgileri var. okumayi seven. egitime onem veren bir yer.

Evet ama reyhanliyi mi yazdiniz ?
Merkezi tercih etseydin keske
Memurlar icin gayet iyi bi sehir. İskenderun yazlari hic cekilmez cok cok sicak denizden dolayi..
Can guvenligi diyosunda sana bunu hangi sehir verebilir ki ?
Hakkinda hayirlisi olsun.
Başa antakya da yazdım garqnti olsun diye de reyhanlı yazdım yani 21 den istemediğim yer geleceğine kendimi hazırladığım bi yer olsun

Doğma büyüme Antakyalı biri olarak terör olayları Doğudaki gibi olmasada malumunuz biliyosunuz. Yerel halk emin olun sizden bizden daha tedirgin ve suriyeli çokluğundan şikayetçi. Arabistana çevirdiler güzelim şehri.. eski düzeni yok. Eğitim ve hayat şartları çok iyi geçim konusunda sıkıntı yaşamazsınız her türlü insan var mesela bizim makedonyalı zenci bi komşumus vardı dünya tatlısı insanlardı. Her iki adımda bir japon ingiliz vs görmeniz mümkün tabi şimdilerde nerye baksan suriyeli...

İskenderun deniz açısından tercih edilebilir ama nem ve sıcak oranını hatirlatmak lazım merkeze göre çok daha sıcak. Reyhanlıyı tercih etmeyin derim zirâ balkon manzaranz Suriye Sınırı olabilir..
Güvenlik açısından istanbul yada Diyarbakırdan çok daha güvenlidir bence.

Doğma büyüme Antakyalı biri olarak terör olayları Doğudaki gibi olmasada malumunuz biliyosunuz. Yerel halk emin olun sizden bizden daha tedirgin ve suriyeli çokluğundan şikayetçi. Arabistana çevirdiler güzelim şehri.. eski düzeni yok. Eğitim ve hayat şartları çok iyi geçim konusunda sıkıntı yaşamazsınız her türlü insan var mesela bizim makedonyalı zenci bi komşumus vardı dünya tatlısı insanlardı. Her iki adımda bir japon ingiliz vs görmeniz mümkün tabi şimdilerde nerye baksan suriyeli...

İskenderun deniz açısından tercih edilebilir ama nem ve sıcak oranını hatirlatmak lazım merkeze göre çok daha sıcak. Reyhanlıyı tercih etmeyin derim zirâ balkon manzaranz Suriye Sınırı olabilir..
Güvenlik açısından istanbul yada Diyarbakırdan çok daha güvenlidir bence.
Çok sağolun.reyhanlıyı en sonlara yazdım ama antakyadan gidiş geliş yaparım diye düşündüm

benimde eşim iskenderunlu ..zaten bence hatayda yaşanabilcek tek yer orası gibi ..arsuz da çok güzel ama tatil yeri emekli yeri gibi..ben ankaralıyım yemekleri yaşam tarzları cok farklı gelmişti bana kötü anlamda değil tabi.. haa bide çoğunluk arapça konuşuyor :) ve son olarak bence ankaradan daha güvenli bi yer

Çok sağolun.reyhanlıyı en sonlara yazdım ama antakyadan gidiş geliş yaparım diye düşündüm
Uzak kalır size. Reyhanlı yı keşke yazmasaydınız diye geçirdim içimden:) Araçlar sürekli var ama gidiş geliş zor olur

Reyhanlı antakya arası 45 dakka gider gelirsiniz de zor olur Bide kışın ne kadar ılıman bi iklimi olsada neminden dolayı çok soğuk olur hissettirmeden içinize işleyen türden.. zorlanırsınız keşke hiç yazmasaydınız. (Reyhanlıda yaşıycaksanız sıkıntı olmaz tabi ev konusunda fiyatlarda uygun ve oranın halkı genel itibariyle zengin iş sahibi bol gönüllü insanlar, zaten suriyelilerin oraya yerleşmesinin sebeplerinden biride bu)
Arsuz diyenler olmuş çoğunluk alevi kesim olduğu için arapca konuşulur ordada. Samimi insanlardır sıcak kanlılardır ama tatil yapıp çıkılcak biyer, merkeze uzak yani.

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Gidiş geliş yapan öğretmenler de var dediler
Var tabi araç olduktan sonra heryere gidiş geliş var fakat soğuklarda ve sıcaklarda işiniz zor olur. İskenderun Hassa arası da gidiş geliş yapan öğretmenler var bir buçuk saat sürüyor yol. Sabah ve akşam bir buçuk saat geridesiniz. Reyhanlı Antakya arası bir saattir ama zor bir saat:)Reyhanlı nın ortamı dışardan gelen insana zor gelir. Tercihlerde Reyhanlı olmak zorunda mıydı acaba bunu merak ettim. İskenderun Belen gibi güzel yerler varken. Hatta ben size Sarımazıdan veya Belenden ev konusunda yardımcı bile olabilecekken:) Hatta ve hatta ziyarete bile gelmek mümkünken:) Hatta ve hatta :)) Ben sarımazıda Belende iskenderunda büyüdüm bu yüzden sevgim :))

Var tabi araç olduktan sonra heryere gidiş geliş var fakat soğuklarda ve sıcaklarda işiniz zor olur. İskenderun Hassa arası da gidiş geliş yapan öğretmenler var bir buçuk saat sürüyor yol. Sabah ve akşam bir buçuk saat geridesiniz. Reyhanlı Antakya arası bir saattir ama zor bir saat:)Reyhanlı nın ortamı dışardan gelen insana zor gelir. Tercihlerde Reyhanlı olmak zorunda mıydı acaba bunu merak ettim. İskenderun Belen gibi güzel yerler varken. Hatta ben size Sarımazıdan veya Belenden ev konusunda yardımcı bile olabilecekken:) Hatta ve hatta ziyarete bile gelmek mümkünken:) Hatta ve hatta :)) Ben sarımazıda Belende iskenderunda büyüdüm bu yüzden sevgim :))
Size mesaj atcaktım atamadım :)
Daha detaylı anlatmak istiyodum

Hemşerim benim :D
Reyhanlı ve Antakya merkez konusunda bende yardımcı olabilirim ♡

HATAY hiçbir sorun yok.gayet güzel yer dünyaya örnek olması gereken şehir. Rahatlıkla gidebilirsiniz.

Back