How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Hatayda yaşayan var mı?

susuleta

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2012
3.046
5.533
158
Hatayda yaşayan var mı? Şu an ilçeleri güvenli mi arkadaslar biraz bilgi verir misiniz

Hatay sosyokültürel bakımdan karışık ve gayet birbirini tölere ederek yaşayan bi yer. Antakya ve iskenderun'dan bahsediyorum tabi daha çok.

Diğer ilçeler sınır genelde ve malum üzücü olaylar oluyor. Son durum nedir bilmiyorum tabiki.

Oraya mı taşınmayı düşünüyorsunuz?

Hatay sosyokültürel bakımdan karışık ve gayet birbirini tölere ederek yaşayan bi yer. Antakya ve iskenderun'dan bahsediyorum tabi daha çok.

Diğer ilçeler sınır genelde ve malum üzücü olaylar oluyor. Son durum nedir bilmiyorum tabiki.

Oraya mı taşınmayı düşünüyorsunuz?

Tercihlerimden bazısını yazacağım da şu an orada olan birilerine sormam gereken şeyler var

Sorabilirsiniz bildiğim kadarıyla cevapların
S susuleta sorabilirsiniz demiş ya arkadaş niye güncel yazıyorsunuz sorun işte,
Hatay Payas da kaldım ben çok güzel ki İskenderun var orası merkez gayet güzel yaşanılır bir şehir .
Deniz var en önemlisi .

Hatay Payas da kaldım ben çok güzel ki İskenderun var orası merkez gayet güzel yaşanılır bir şehir .
Deniz var en önemlisi .
Arkadaşa sordum zaten özelden
Sizi neden rahatsız etti

Deniz var en önemlisi .
Bende iskenderun a tatile gideceğim tatil için nasıl jir yer. Benim için iyi bir konu olmuş

Hatay guzeldir, yasanilacak sehir kimse kimsenin etlisine sutlusune karismaz, farkli mezheplerin dinlerin beraber kardesse yasadigi yerdir. Teror olaylarini soruyorsaniz o malesef buyuk kucuk hic bi sehri dinlemiyo artik.

Hatay guzeldir, yasanilacak sehir kimse kimsenin etlisine sutlusune karismaz, farkli mezheplerin dinlerin beraber kardesse yasadigi yerdir. Teror olaylarini soruyorsaniz o malesef buyuk kucuk hic bi sehri dinlemiyo artik.
Oralımısınız

Hataylı arkadaşım çok sayıda Suriyeli geldi demişti.

Ben gezmeye gittim çok beğenmiştim. Egzotik bir yer, diğer şehirlerle alakası yok tarihi doku şehri çok farklı yapıyor. İlçeye değil buraya gidecekseniz görmeden gitmeyin derim farklı bir yer çünkü. İskenderun modern, deniz kenarı yaşanılası bir yer tatil beldesi gibi. Ben olsam İskenderunu tercih ederim.

Ben gezmeye gittim çok beğenmiştim. Egzotik bir yer, diğer şehirlerle alakası yok tarihi doku şehri çok farklı yapıyor. İlçeye değil buraya gidecekseniz görmeden gitmeyin derim farklı bir yer çünkü. İskenderun modern, deniz kenarı yaşanılası bir yer tatil beldesi gibi. Ben olsam İskenderunu tercih ederim.

Missim suriyeliler heryerde hemde sürekli çoğalıyolar :)

Valla bin km uzak bana istesem de gidemem:)
Karışık yazdım ilçeleri
Reyhanlıyı da kuraya (21'le) kalmayım diye yazdım sona

Yok polemik değil gülen smile koydum halbuki
Ben can güvenliği diyorum siz tatil :)
Açın bi konu sorun efendim bnm mesela ciddi
Gece bende cevap yazmıştım size sadece sormam gereken birşey var diyip susturdunuz kimse sizin can güvenliğinizi anlayamamıştı tahminimce
Bence sizde biraz alınganlık sinir stres var gibi ;)

Allah hakkınızda hayırlısını versin

Gece bende cevap yazmıştım size sadece sormam gereken birşey var diyip susturdunuz kimse sizin can güvenliğinizi anlayamamıştı tahminimce
Bence sizde biraz alınganlık sinir stres var gibi :KK66:

Allah hakkınızda hayırlısını versin

Yahu niye susturayım bilgi almam gerekiyor alındıysanız Kusura bakmayın
Valla şu a n aşırı stresliyim ama o bi gerçek

dortyoldayim ben . nerelisin bilmiyirum ama kultur farkli burafa daha cok adama kulturu var. hersey agirdan aliyorlar. kesinlikle is yapmak istemiyorlar. is konusunda cok genisler rahatlar. arkadasin dedigi gibi suriyeli cok var burada. yerel halkin bir kismi da arapca konusurlar. antakya da daha cok arapca konusulir.kozmopolit bir yer. eski medeniyetlerin oldugu bir uerlesim oldugundan farkli bir tarihi dokusu var. yemekleri cok lezzetli. iskenderun guzel bir sehir her ihtiyacini bulabilirsin
bati sehri gibi. payas dortyol belen yakindir iskenderun a. ama sinir reyhanli nasildir bilemem.kirikhanda iyidir. cok sicaktir nem fazla ozellile sahil kesimlerde.. bitki ortusu olarak zenginidr.bereketlo topraklari vardir.

Back