Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hatay sosyokültürel bakımdan karışık ve gayet birbirini tölere ederek yaşayan bi yer. Antakya ve iskenderun'dan bahsediyorum tabi daha çok.
Diğer ilçeler sınır genelde ve malum üzücü olaylar oluyor. Son durum nedir bilmiyorum tabiki.
Oraya mı taşınmayı düşünüyorsunuz?
Koyun can derdinde :))))Bende iskenderun a tatile gideceğim tatil için nasıl jir yer. Benim için iyi bir konu olmuş
OralımısınızHatay guzeldir, yasanilacak sehir kimse kimsenin etlisine sutlusune karismaz, farkli mezheplerin dinlerin beraber kardesse yasadigi yerdir. Teror olaylarini soruyorsaniz o malesef buyuk kucuk hic bi sehri dinlemiyo artik.
Burda insanlar sırf eleştirip polemik yaratmak için varlar sanırım.Koyun can derdinde :))))
Hataylı arkadaşım çok sayıda Suriyeli geldi demişti.
Ben gezmeye gittim çok beğenmiştim. Egzotik bir yer, diğer şehirlerle alakası yok tarihi doku şehri çok farklı yapıyor. İlçeye değil buraya gidecekseniz görmeden gitmeyin derim farklı bir yer çünkü. İskenderun modern, deniz kenarı yaşanılası bir yer tatil beldesi gibi. Ben olsam İskenderunu tercih ederim.
Missim suriyeliler heryerde hemde sürekli çoğalıyolar :)
Hataylı arkadaşım çok sayıda Suriyeli geldi demişti.
Ben gezmeye gittim çok beğenmiştim. Egzotik bir yer, diğer şehirlerle alakası yok tarihi doku şehri çok farklı yapıyor. İlçeye değil buraya gidecekseniz görmeden gitmeyin derim farklı bir yer çünkü. İskenderun modern, deniz kenarı yaşanılası bir yer tatil beldesi gibi. Ben olsam İskenderunu tercih ederim.
Yok polemik değil gülen smile koydum halbukiBurda insanlar sırf eleştirip polemik yaratmak için varlar sanırım.
Gece bende cevap yazmıştım size sadece sormam gereken birşey var diyip susturdunuz kimse sizin can güvenliğinizi anlayamamıştı tahminimceYok polemik değil gülen smile koydum halbuki
Ben can güvenliği diyorum siz tatil :)
Açın bi konu sorun efendim bnm mesela ciddi
Gece bende cevap yazmıştım size sadece sormam gereken birşey var diyip susturdunuz kimse sizin can güvenliğinizi anlayamamıştı tahminimce
Bence sizde biraz alınganlık sinir stres var gibi
Allah hakkınızda hayırlısını versin