hatasını anlaasın dedim ama neolduğunu bende anlayamadım

Bence bu sevgilinin normal halidir. Yapisi oyledir, muhtemelen sakin bir yapisi var. siz hic bir sey soylemeden bitirdiyseniz anlam veremeyip sizi kendi basiniza birakmayi tercih etmistir. Ama ikerde birlikte bile olsaniz tekrar deyismesini beklemeyin. Sizin beklentilerinizle onun karakteri uyusmuyor gibi gorunuyor.

merhaba arkadaslar..........sevgilimden iki hafta önce ayrıldım nedeni aşırı ilgisiz olmasıydı ama hala deli gibi seviyorum onu ondan ayırlırken hic bisey demeden ayrıldm yani ikimizde bisey yazmadan öylece bitti faceden sildim yanlızca....... insan bir sormazmı ne oldu neden yazmıyosn neden sildin beni ? diye ayrıldık bile demeden öylece bitti sorması gerekmezmiydi:( mesaj atmazmı hala cok seviyorm onu ama daha yeni ilişkide iki gün boyunca aramadığı oluyordu bana normal gelmiyordu iki gün boyunca iletişimsizlik sonra iki gün sonra atması mesaj? normal midir ki....... hala cok seviyorum hatasını anlasın diye böyle bisey yaptm ama umrunda bile olmadı sanırım bide her kavgada ilk ben atıyordm mesajı..... simdi yine benden mi bekliyordur ?hala sevdiğini biliyorum üniversitede karşılaşınca bakıyor oda anlayamadı sanırım aniden böyle yaptığım için ama ne yapmalıyım ondan mesaj beklemekle hatamı yapıyorum

tatlım beni yanlış anlamanı istemem seni kırmakta istemem ancak bu adam sana tırnağı kadar değer vermiyor..
2 gün aramamak ne demek öyle şey mi olur?? sen kendine yedirebiliyor musun:50:
nişanlımla flört ederken değil 2 gün aramamak 1 saat mesajlaşmasak nasıl olduğumu merak etmeden duramazdı,sevgi değil onunki seninle egosunu tatmın ediyor bu cok acık bende en guzelını yapmışsın ayrılmakla:31:
seninle oynamasına izin verme,insan sevse gerçekten yürekten o zaman kucuk bır tartısmada bıle dayanamaz barısmadan uyuyamaz değil ki senden haber alamamıs faceten sılmıssın okulda sadece bön bön yuzune mı bakıyor:53::53:
sen de unut gitsin kendine saygın varsa ve kendını sevıyorsan :) demesı kolay derler ama elbet gecer acısı zaten bır muddet gorusmeyınce anlıcaksındır aslında ne bos bır adam oldugunu bıraz uzun oldu ama yardmcı olmak ıstedım

Bence bu sevgilinin normal halidir. Yapisi oyledir, muhtemelen sakin bir yapisi var. siz hic bir sey soylemeden bitirdiyseniz anlam veremeyip sizi kendi basiniza birakmayi tercih etmistir. Ama ikerde birlikte bile olsaniz tekrar deyismesini beklemeyin. Sizin beklentilerinizle onun karakteri uyusmuyor gibi gorunuyor.

evet canım aynen öyle yapısının böyle olduğunu kabullenmek istedim ama sanırım gerçekten dediğin gibi karakterlerimiz uyuşmuyor teşekkür ederim en iyi anlayan ve yorumlayan sen oldun tekrar teşekkürler...

Bide böyle bi kocan olduğunu düşün paçayı kurtardığın için şükret. Düşün çocuğumu alıp evi terkettim niye gittin demedi gerisini sen düşün

Kusura bakma ama çocuğun umrunda bile değilsin canım.
Bi ilişki varmış gibi kandırma kendini. Çocuk boşta kalınca arıyormuş işte seni.
Sakın arama bu ilişkiyi devam ettiripte kendinide aptal yerine koydurma.

ayrılmak için can atıyormuş..neden arasın ki..birde böyle bir şahsı sevmek..sevilecek neresi var..ilgiszliği mi....

Canım kendini kandırmaktan vazgeç.Yok gururlu,yok seviyordu çok ilgiliydi,mutluluğunu annesi farketti,yapısı böyle.......
Sizin yaşlarınızda aşk daha dolu dolu yaşanır.Seni arayıp sormayanın peşine ne diye düşesin.Merak eden,seven,özleyen,isteyen bi bahane bulur arar.Öyle uzaktan uzağa bakmayla olmaz bu iş.Bu sevgi değil.İstemiyordur,uyuşmadığınızı düşünmeye başlamıştır.Neden zorluyorsun.Topu topu 2 aylık,yani 60 günlük bişrey için.(önceden hoşlanıyor olmanzı birşey ifade etmiyor)Bu süre zarfındada ilgisiz davranmış zaten.Bu çocuk yüzde bin beşyüz istemiyor.Koşma peşinden.Değerin düşer.Bugün arasan barışsa,yarın yine aynı hareketi yapacak.

Canım kendini kandırmaktan vazgeç.Yok gururlu,yok seviyordu çok ilgiliydi,mutluluğunu annesi farketti,yapısı böyle.......
Sizin yaşlarınızda aşk daha dolu dolu yaşanır.Seni arayıp sormayanın peşine ne diye düşesin.Merak eden,seven,özleyen,isteyen bi bahane bulur arar.Öyle uzaktan uzağa bakmayla olmaz bu iş.Bu sevgi değil.İstemiyordur,uyuşmadığınızı düşünmeye başlamıştır.Neden zorluyorsun.Topu topu 2 aylık,yani 60 günlük bişrey için.(önceden hoşlanıyor olmanzı birşey ifade etmiyor)Bu süre zarfındada ilgisiz davranmış zaten.Bu çocuk yüzde bin beşyüz istemiyor.Koşma peşinden.Değerin düşer.Bugün arasan barışsa,yarın yine aynı hareketi yapacak.

ama sevmese niye buluşmak görüşmek istesin ki yanımda sıcak davransın yapısı gereği zaten umursamaz sakin biridir niye zorluyorum çünkü ilk çıktığım kişi ilk kez böyle seyler yasıyorm unutmak kolay değil 60 gün bile olsa unutamıyorum ben takıldım aklımdan cıkmıyo bide görünce insan daha bi kötü oluyo sevmeseydi söylerdi cekinmezdi

Kusura bakma ama çocuğun umrunda bile değilsin canım.
Bi ilişki varmış gibi kandırma kendini. Çocuk boşta kalınca arıyormuş işte seni.
Sakın arama bu ilişkiyi devam ettiripte kendinide aptal yerine koydurma.

yok devam ettirmek için çaba sarfetmem artık ama boşta kalınca arıyorms demek biraz ağır olmadı mı

belki facebook'a girmemiştir...2 gün boyunca zaten aramadığı oluyormuş

ayrıca facebooktan silerek ilişki bitirmek çok ilginç, güzelce söylesene senden ayrılmak istiyorum çünkü öküzsün diye

ama sevmese niye buluşmak görüşmek istesin ki yanımda sıcak davransın yapısı gereği zaten umursamaz sakin biridir niye zorluyorum çünkü ilk çıktığım kişi ilk kez böyle seyler yasıyorm unutmak kolay değil 60 gün bile olsa unutamıyorum ben takıldım aklımdan cıkmıyo bide görünce insan daha bi kötü oluyo sevmeseydi söylerdi cekinmezdi

Güzelim hala kendini kandırıyorsun.Bak bazı insan tipleri vardır.Yanındayken iyi hoştur,dürüst olmaz,o anın tadını çıkarır,ayrılınca sesi sedası çıkmaz.Sevgi denen şeyi,yanında iyi yakın diye ölçütleyemezsin.İnsan sevince zaten huylarını bir kenara bırakır.Ben ağırım ben sakinim ben soğukum diye birşey yok sevgide.Bir ilişkinin hakkını vereceksin.İşte sen böyle pembe düşlerde olmaya devam edersen,yok ilk aşkım yok unutamıyorum diye ergen tavırlar sergilersen oyuncak olursun elinde.Bırak o koşsun peşinden.Ama ben bunları sana yazarken belki şu ana kadar arayıp mesaj bile atmişsındır.Çünkü o tavrı görüyorum yorumlarında.Bak güzelim büyü,ilk aşk hikayesini bir kenara bırak.Karşındaki insanın ilk aşk olması değil önemli olan,insan olması,doğru olması,seni mutlu etmesi önemli.60 günde unutulamayacak bir ilşki yaşanmaz.Hele ki ilgisiz biriyle.Kendine değer ver.Seven insan arar sorar,sevdiğine jestler yapar,güzel sözler söyler,onu mutlu eder..Yok yapı olarak öyleymiş diye birşey yok.

erkekler genelde bu şekilde davranır zaten.ilgisiz ve düşüncesizdir.biz bayanlar her şeyi çok ayrıntısıyla düşünür öyle olması gerektiğine inanır ve karşımızdakini suçlarız.yapacak bir şey yok sen böylesin o da öyle.ilgisiz davranması seni sevmediği anlamına gelmiyor ve bazı erkekleri fazla ilgi sıkıyor .bence sen al onu konuş sıkıntını anlat son kez karşılığında onu dinle ve yapamıyorsanız iki medeni insan gibi ayrılın ve bir daha ki sefere kendine seni ilgiden delirtecek bir sewgili bul o zaman çok mutlu olursun:))))çünkü biz kadınlar ilgiye bayılırız:)))

Back