- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.866
- 298
Aaaa birşey demeden ayrıldınız.. o da 2 haftadır hiç aramadı sormadı.. Ve siz hala sevdiğini düşünüyorsunuz.. Bir yaşıma daha girdim
Daha nasıl belli etsin bal gibi de sevmiyormuş işte.. Çoktan başkasını bulmuştur o... Sevse, hayatındaki kadın tek siz olsanız inanın bana barışmak için birşeyler yapardı..'[/QUOTE
ama cok gururludur kendisi ben aniden sildiğim için bu kız bitirms diye düsünmüstr büyük ihtimal bes senelk bi ilişkisi varms önceden cok kırılms kız başkasıyla evlenms gitms ondan sonra hep eğlencesine cıkms kendisi dedi bana bunları...... seviyor diye kendimi kandırıyorm o zaman çünkü evliliktn bile bahsetmsti hatta cook mutlu olduğu için annesi bile farketms yani bilmiyorm ben bisey yazsam simdi yine dayanamadı diyecek çünkü hep ben yazardm kavga edince aslında bendede suc var aniden silmemeliydim
Yaşınız kaç? Hayatınızdaki insan size ilgisizse siz de bir süre ona ilgisiz olabilirsiniz. Ararsa soğuk değil ama sallamaz modda konuşabilirsiniz. 2 gün aramayıp ararsa siz de iki gün onu oyalıyabilirsiniz. Ama facebooktan silmek nedir anlayamadım. Tabiki de silebilirsiniz ama her şeyi bitirdiyseniz kafanızda. Ders vermek için gereksiz bir hareket. Ha bana kalsa bu kadar oyuna tavra kaprise gerek yok. Direk 2 gün aranmayan ilişkinin ilişki olmayacağı ile ilgili ciddi bir konuşma. Ciddiye alınmak için biraz ciddi davranmak gerekir bence.
Aaaa birşey demeden ayrıldınız.. o da 2 haftadır hiç aramadı sormadı.. Ve siz hala sevdiğini düşünüyorsunuz.. Bir yaşıma daha girdim
Daha nasıl belli etsin bal gibi de sevmiyormuş işte.. Çoktan başkasını bulmuştur o... Sevse, hayatındaki kadın tek siz olsanız inanın bana barışmak için birşeyler yapardı..'
ama cok gururludur kendisi ben aniden sildiğim için bu kız bitirms diye düsünmüstr büyük ihtimal bes senelk bi ilişkisi varms önceden cok kırılms kız başkasıyla evlenms gitms ondan sonra hep eğlencesine cıkms kendisi dedi bana bunları...... seviyor diye kendimi kandırıyorm o zaman çünkü evliliktn bile bahsetmsti hatta cook mutlu olduğu için annesi bile farketms yani bilmiyorm ben bisey yazsam simdi yine dayanamadı diyecek çünkü hep ben yazardm kavga edince aslında bendede suc var aniden silmemeliydim
merhaba arkadaslar..........sevgilimden iki hafta önce ayrıldım nedeni aşırı ilgisiz olmasıydı ama hala deli gibi seviyorum onu ondan ayırlırken hic bisey demeden ayrıldm yani ikimizde bisey yazmadan öylece bitti faceden sildim yanlızca....... insan bir sormazmı ne oldu neden yazmıyosn neden sildin beni ? diye ayrıldık bile demeden öylece bitti sorması gerekmezmiydimesaj atmazmı hala cok seviyorm onu ama daha yeni ilişkide iki gün boyunca aramadığı oluyordu bana normal gelmiyordu iki gün boyunca iletişimsizlik sonra iki gün sonra atması mesaj? normal midir ki....... hala cok seviyorum hatasını anlasın diye böyle bisey yaptm ama umrunda bile olmadı sanırım bide her kavgada ilk ben atıyordm mesajı..... simdi yine benden mi bekliyordur ?hala sevdiğini biliyorum üniversitede karşılaşınca bakıyor oda anlayamadı sanırım aniden böyle yaptığım için ama ne yapmalıyım ondan mesaj beklemekle hatamı yapıyorum
merhaba arkadaslar..........sevgilimden iki hafta önce ayrıldım nedeni aşırı ilgisiz olmasıydı ama hala deli gibi seviyorum onu ondan ayırlırken hic bisey demeden ayrıldm yani ikimizde bisey yazmadan öylece bitti faceden sildim yanlızca....... insan bir sormazmı ne oldu neden yazmıyosn neden sildin beni ? diye ayrıldık bile demeden öylece bitti sorması gerekmezmiydimesaj atmazmı hala cok seviyorm onu ama daha yeni ilişkide iki gün boyunca aramadığı oluyordu bana normal gelmiyordu iki gün boyunca iletişimsizlik sonra iki gün sonra atması mesaj? normal midir ki....... hala cok seviyorum hatasını anlasın diye böyle bisey yaptm ama umrunda bile olmadı sanırım bide her kavgada ilk ben atıyordm mesajı..... simdi yine benden mi bekliyordur ?hala sevdiğini biliyorum üniversitede karşılaşınca bakıyor oda anlayamadı sanırım aniden böyle yaptığım için ama ne yapmalıyım ondan mesaj beklemekle hatamı yapıyorum
Bence siz nasil oksa onun elindesiniz diye düşünüyor. Kavgalarda ilk siz gittiginiz icinde nasilsa gene geri dönersiniz diye düşünüyor. 2 gun aramamasi normal degil ben sevgsine inanamadm. Benm de eski sevglm boleydi yanindayken gözümün icine bakardi ama sevgisi yalanmis oyle olmasa aldatmazdi. Genede sen beni seviyo diye düşünüp kendini neden neden diye yıpratmaya devam et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?