hatasını anlaasın dedim ama neolduğunu bende anlayamadım

Aaaa birşey demeden ayrıldınız.. o da 2 haftadır hiç aramadı sormadı.. Ve siz hala sevdiğini düşünüyorsunuz.. Bir yaşıma daha girdim

Daha nasıl belli etsin bal gibi de sevmiyormuş işte.. Çoktan başkasını bulmuştur o... Sevse, hayatındaki kadın tek siz olsanız inanın bana barışmak için birşeyler yapardı..'

ben 21 o 23 yasında

ama cok gururludur kendisi ben aniden sildiğim için bu kız bitirms diye düsünmüstr büyük ihtimal bes senelk bi ilişkisi varms önceden cok kırılms kız başkasıyla evlenms gitms ondan sonra hep eğlencesine cıkms kendisi dedi bana bunları...... seviyor diye kendimi kandırıyorm o zaman çünkü evliliktn bile bahsetmsti hatta cook mutlu olduğu için annesi bile farketms yani bilmiyorm ben bisey yazsam simdi yine dayanamadı diyecek çünkü hep ben yazardm kavga edince aslında bendede suc var aniden silmemeliydim

Ne suçu iyiki silmişsin.. Gerçekleri görmen için bir fırsat bu.. İstediği kadar gururlu olsun o kadar zaman bekler mi seven insan.. Bni görüyor fln da demişsin.. Görüpte yanına gelmiyorsa tek kelime etmiyorsa.. Boşver ya bence kendi hayatına bak artık.. Daha önceki kızdan da sanane.. Diğer ilişkisinde öyle olmuş diye sana sürekli kötü mü davranacak, Tek kelime bile etmicek mi sen onun hoşuna gitmeyecek birşey yaptığında? Bu bir sebep olamaz Zaten bu şekilde nereye kadar giderdi ki ..

Neden ilgisiz oldugunun cevabini anlamaniz gerekirdi...
Varliginiz ya da yoklugunuz onun icin farketmiyor...
Hala beni seviyor, biliyorum falan demeyin lutfen...
Hic alakasi yok...
Bunlari soyledigim icin cok uzgunum ama gercek bu...
Kendinizi daha fazla uzmeyin de alcaltmayin da...
Size deger veren, seven, 1-2 mesajina gec cevap verdiginizde bile sizin icin endiselenen, gozunuzun icine bakan birine zaman harcayin, iliski diyin, beni seviyor diyin, bunu hakediyorsunuz...

onunla adam akıllı konuşmak yerine fbooktan silmeniz çocukça ve mantık dışı bir davranış bence. onunla konuşmayı düzelmiyorsa terk etmeyi denemeliydiniz

Bence sen onun ilgi alanına girmiyorsun, başka hobileri var yani sen olmasanda olur gibi

. karşısına çıkıp nasıl hissettiğinizi söylemek ve sonra da bitirmek daha net olmanızı sağlayabilir. iletişim kurmakta sorun var sanki. iki taraf da kaçak güreşerek çözüme ulaşılmaz.

Blöfünü görmüş :)

Hayat böyledir bazen ters teper :) Burnu sürtsün diye kapris yaparsın oralı bile olmaz, sürtülen senin burnun olur :)

İlgisizliğinden şikayetçiymişsin zaten .

O kadar ilgisizmiş ki ; iki haftadır aramadığını bile fark etmemiş olabilir henüz

Son düzenleme:
takmiyor seni salla ya.tamam hergun arayip sıkbogaz etmeni ileri surmezdim ama sen bitti deyince neden bile demiyorsa umrunda degilsin.sen de biliyorsun bunu.

yapı olarak rahat olabilir,arayıp sormayadabilir bu durumda ama böyle bi ayrılığı sorgulamaması da normal değil.sizi önemsemiyo kaybetmekten korkmuyo,olursa olur olmazsa olmaz, yeterince istemiyo bence.sizin yaptığınızda normal bişey değil yalnız bi ilişki nasıl olurda hiçbişey demeden yalnızca facebooktan silerek bitirilebilir.ondan pek bi farkınız kalmamış böyle yaptığınız için.bi ilişkiyi bu kadar basite almayın ne olursa olsun.hala seviyosanızda yapıcak bişey yok deli gibi üzelsenizde karşınızdaki kişi sizi yeterince istemiyo.yaptığınızın arkasında durmanız lazım bu durumda.etraflıca düşünmeden arkasında duramayacağınızz şeyleri de yapmayın bi daha.

Son düzenleme:
Sizin sevdiğiniz gibi sizi sevmiyor.üzgünüm ama gerçek bu. Gerçekten sevip değer verseydi böyle yapabilirmiydi?aramamak en iyisi belki o ayrılmak istiyordu ve söyleyemiyordu onun için bu şekilde davranıyor olabilir.

Onun yapamadigini sen yapmissin, bittirmissin.

Onun beni sevdigini biliyorum demissin , ama
o seni Sevmiyor ...
seven insan bittimi cabalar , arar sorar ...

unide bakiyor , bakmasi seni sevmedi anlamina
Gelmez....

Yazdiklarindan pek sevgili gibi durmuyorsunuz. Bir açıklama bile yapmana gerek yok böyle bir insana. Silmekle doğru olanı yapmışsın. Geri adım asla atma. Konuşmaya çalışırsa konuşma. Olurda oltaya takılırsa bu kez kovalayan ve ilgilenen o olur.

Bence siz nasil oksa onun elindesiniz diye düşünüyor. Kavgalarda ilk siz gittiginiz icinde nasilsa gene geri dönersiniz diye düşünüyor. 2 gun aramamasi normal degil ben sevgsine inanamadm. Benm de eski sevglm boleydi yanindayken gözümün icine bakardi ama sevgisi yalanmis oyle olmasa aldatmazdi. Genede sen beni seviyo diye düşünüp kendini neden neden diye yıpratmaya devam et.

haklısınız burdakiler yorumlarda herkes seni sevmiyor diyor ama sevdiğini hissediyordum bilmiyorum sağolun yorumunuz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…