hatasını anlaasın dedim ama neolduğunu bende anlayamadım

selinli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2008
185
0
96
İstanbul
merhaba arkadaslar..........sevgilimden iki hafta önce ayrıldım nedeni aşırı ilgisiz olmasıydı ama hala deli gibi seviyorum onu ondan ayırlırken hic bisey demeden ayrıldm yani ikimizde bisey yazmadan öylece bitti faceden sildim yanlızca....... insan bir sormazmı ne oldu neden yazmıyosn neden sildin beni ? diye ayrıldık bile demeden öylece bitti sorması gerekmezmiydi:( mesaj atmazmı hala cok seviyorm onu ama daha yeni ilişkide iki gün boyunca aramadığı oluyordu bana normal gelmiyordu iki gün boyunca iletişimsizlik sonra iki gün sonra atması mesaj? normal midir ki....... hala cok seviyorum hatasını anlasın diye böyle bisey yaptm ama umrunda bile olmadı sanırım bide her kavgada ilk ben atıyordm mesajı..... simdi yine benden mi bekliyordur ?hala sevdiğini biliyorum üniversitede karşılaşınca bakıyor oda anlayamadı sanırım aniden böyle yaptığım için ama ne yapmalıyım ondan mesaj beklemekle hatamı yapıyorum

Sizi sevmiyor, istemiyormuş. Net yani. Böyle bir şey yapmanız da işine gelmiş. O yüzden arayıp sormuyor.

Ne kadar süredir berabersiniz ki?
Sevgiliniz gibi sizde pek normal davranmamışsınız...
Yaptığınız tavır biraz saygısızca olmuş...
Keşke konuşarak birşeylere son verseydiniz...

Ne kadar süredir berabersiniz ki?
Sevgiliniz gibi sizde pek normal davranmamışsınız...
Yaptığınız tavır biraz saygısızca olmuş...
Keşke konuşarak birşeylere son verseydiniz...

2 ay kadar ama ondan öncesinde hoşlanma vardı ondan bana karsı hissediyordm gecen seneden beri sürekli bakıyordu sanırım bu sene cesaret edebildi birlikte olmaya başladık ama niye böyle yaptığını anlayamadım baslarda beni ikna etmek için urasıyordu ama sevdiğinden eminim evet normal davranmadığımın farkındayım ama üst üste aynı seyi yapınca artık benimde canıma tak etti :(

yok beni sevdiğini biliyorum çünkü buluşmak isterdi yanımdaykende sıcaktır ama iste bu arayıp sormaması mesaj atmaması istediği zaman bana gelmesi kötü:(

Buluşmak istiyor, yanında sıcak davranıyor. Ama ilgisiz ve günlerce arayıp sormuyor. Yaptığının sebebini sormuyor. Ama seviyor öyle mi :) Eh git özür dile madem ne diyeyim.

Sanırım sevgiliniz de bunu istiyormuş.
Üzülerek yazıyorum ama sanırım işine gelmiş sizin ayrılmanız.
Eğer değer vermiyorsam,işin için de sevgi de yoksa ben de sevgiliniz gibi umursamazdım açıkcası.
Boşverin gitsin.

Basit ve net istemiyor onceden istemis olmasi su anda oyle hissettigi anlamina gelmez. Tabi karar sizin

Çocuk niye pişman olsunki. Nasıl olsa her zaman olduğu gibi siz arayıp soracaksınız. İşine gelince sevgi gösterisi yapan insanın sevdiğine nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz bilmiyorum..

Tekrar beraber olmak istediğin için suçlu psikolojisine girmişsin.kendini kandırma doğru olana yapmışsınız . Seven insan barışmak için çalışır.ayrıca 2 gün aramadan ilişki olmaz tatlım.

Bence siz sevgilinizin sizi sevdiğine kendinizi epey inandırmışsınız. Yanınızda size sıcak davranması sizi gerçekten sevdiği anlamına gelmez. Siz farkında olmadan iyilik yapmışsınız kendinize. Bana kalırsa daha da geri dönmeyin..

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar..........sevgilimden iki hafta önce ayrıldım nedeni aşırı ilgisiz olmasıydı ama hala deli gibi seviyorum onu ondan ayırlırken hic bisey demeden ayrıldm yani ikimizde bisey yazmadan öylece bitti faceden sildim yanlızca....... insan bir sormazmı ne oldu neden yazmıyosn neden sildin beni ? diye ayrıldık bile demeden öylece bitti sorması gerekmezmiydi:( mesaj atmazmı hala cok seviyorm onu ama daha yeni ilişkide iki gün boyunca aramadığı oluyordu bana normal gelmiyordu iki gün boyunca iletişimsizlik sonra iki gün sonra atması mesaj? normal midir ki....... hala cok seviyorum hatasını anlasın diye böyle bisey yaptm ama umrunda bile olmadı sanırım bide her kavgada ilk ben atıyordm mesajı..... simdi yine benden mi bekliyordur ?hala sevdiğini biliyorum üniversitede karşılaşınca bakıyor oda anlayamadı sanırım aniden böyle yaptığım için ama ne yapmalıyım ondan mesaj beklemekle hatamı yapıyorum

siz sevgilinizin ilgisizliği yüzünden yaptığı hatayı anlasın diye tavır koymuşsunuz ama o hala ilgisiz demek ki hata olarak kabul etmiyor görünen o ki sizi istemiyor işine gelmiş bu hareketiniz eğer öyle olmasaydı ne olursa olsun size neden böyle yaptığınızı sorardı sanırım sevgiliniz '' çok da tın '' modunda... bence seven erkek böyle davranmaz şimdiden böyle olan erkek ilerde yüzünüze de bakmaz sizi üzmek istemezdim ama ilerde daha çok üzülürsünüz diye söylüyorum. artık o kişiyi hiç önemsemeyin geri de dönmeyin ileriye bakın hep.

sanırım beklediği fırsat eline geçmiş. yanında olması seni sevmesi anlamına gelmez...:5:

siz sevgilinizin ilgisizliği yüzünden yaptığı hatayı anlasın diye tavır koymuşsunuz ama o hala ilgisiz demek ki hata olarak kabul etmiyor görünen o ki sizi istemiyor işine gelmiş bu hareketiniz eğer öyle olmasaydı ne olursa olsun size neden böyle yaptığınızı sorardı sanırım sevgiliniz '' çok da tın '' modunda... bence seven erkek böyle davranmaz şimdiden böyle olan erkek ilerde yüzünüze de bakmaz sizi üzmek istemezdim ama ilerde daha çok üzülürsünüz diye söylüyorum. artık o kişiyi hiç önemsemeyin geri de dönmeyin ileriye bakın hep.

aynen öyle yapmak istedm cok güzel özetlemişsiniz sanırım haklısınız bana hic değer vermedi cok cok sevdim belli de ettim sanırım hata ettim onu cok sevdiğimi biliyor bir hareketimden ne düşündüğümü anlardı benim ona mesaj atacağımı düşünüyor sanırım hala

aynen öyle yapmak istedm cok güzel özetlemişsiniz sanırım haklısınız bana hic değer vermedi cok cok sevdim belli de ettim sanırım hata ettim onu cok sevdiğimi biliyor bir hareketimden ne düşündüğümü anlardı benim ona mesaj atacağımı düşünüyor sanırım hala

aslında tavır koyarak iyi etmişsiniz çünkü karşı tarafın duygularını anlamış oldunuz, sanırım henüz öğrencisiniz karşınıza sizi gerçekten seven size çok değer veren bi sürü iyi insan çıkar daha boşverin gerçekten yanlış bir insan sevgilim dediğiniz kişi iyi ki daha ilerlemeden yolun başındayken herşey ortaya çıkmış üzülmeye bile değmez

Yanindayken sıcak davranması seni sevdiği anlamına gelmez.onceden bende senin gbi düşünürdüm fakat bende yaşadım aynisıni.arkadaslarimda da gördüm benzer durumlar.Ama yanimdayken çok sıcak davranıyor seviyor iste diye.Resmen senin ayrilman işine gelmiş .Iki gün yazmamak da hiç normal değil .

Yaşınız kaç? Hayatınızdaki insan size ilgisizse siz de bir süre ona ilgisiz olabilirsiniz. Ararsa soğuk değil ama sallamaz modda konuşabilirsiniz. 2 gün aramayıp ararsa siz de iki gün onu oyalıyabilirsiniz. Ama facebooktan silmek nedir anlayamadım. Tabiki de silebilirsiniz ama her şeyi bitirdiyseniz kafanızda. Ders vermek için gereksiz bir hareket. Ha bana kalsa bu kadar oyuna tavra kaprise gerek yok. Direk 2 gün aranmayan ilişkinin ilişki olmayacağı ile ilgili ciddi bir konuşma. Ciddiye alınmak için biraz ciddi davranmak gerekir bence.

Back