Hep söylerim mesafe candır diye. Bu kadar yüz göz olmaya ne gerek var. elti görümce diye her gün muhabbet etmek gelmek gitmek zorunda değilsiniz. Çekin kapınızı muhatap olmayın kendinizi ezdirmeyinMerhaba arkadaşlar eşimin babannesinin cenazesinde görümcem sürekli mutfakta benimle azarlar şekilde konuşuyordu o an kötü düşünmedim ağzından öyle çıkmıştır diye düşündüm unuttum gitti.. ertesi gün o mutfaktan çıkıyordu bende mutfağa giriyodum çarpışıyor gibi olduk ufff diyip canı sıkıldı gitti..o gün öyle üzüldüm ki eve aglayark döndüm. sonra eşim annesine söylemiş neden böyle davranıyor benim abartttigimi söylemiş kaynanamda kızı küçükmüş aramızda sadece birkaç yaş var.. Ne arayıp bı kusura bakma falan dediler ne başka bişey. Bende Kendi içimde kapattım konuyu..bunlar eltim kaynım görümcem hep bir olmuşlar arkamdan ne konustularsa eşim annesine gitmişti kaynım eşimin yanına durduk yere gelip görümcemin haklı olduğunu benim haksız olduğumu söylemiş. Bende dayanamadım eltime mesaj attım beni kimse yargılayamaz ben ne yaptımda suçlu oldum x abi neden karışıyor yazdım . Eltimde benden taraf gibi gözüküp yazdığım mesajları kaynanamgile göstermiş oysaki kendide o an neler neler yazdı teyzeler falan toplanmislar oradaki insanların gizlice resimlerini çekip attı bak sen yoksun ben varım gibisinden. Resmen biz küstük diye mutlu oldular. Eltimle aramız çok iyiydi bı anda benim kuyumu kazmaya basladi. Görümcemin düğünü oldu bu olaylardan sonra hep birlikte aynı masada oturduk kaynım benimle dalga geçercesine bakıp bakıp gülüyor eltim hadi gitte görümcenle resim çekin diye benimle dalga geçiyor.. Kendileri ikidebir kuserler kaynanamgille ben hiç karışmam aralarında ki meseleye. Ama bunlar resmen zevk aldilar. Kaynanamin sessizliği vs. O kadar sinirimi bozdu ki bende hiç kalkıp oynamadim kına gecesine ve düğüne gittim nikâha falan gitmedim. Tabi gitmedigim için kötü gelin oldum. Nikaha gitmemekle yanlış mı yaptım sizce? Artık hiçbiriyle görüşmeyi düşünmüyorum. Uzun oldu kusura bakmayın
Merhaba ben bilmiyordum bu konuyu nasıl silebilirimKonuyu degistirmek yasak
Ama sana tavsiyemi vereyim yine de esin sana inaniyorsa salla gitsin butun aileyiyi
Maalesef konu silme yokMerhaba ben bilmiyordum bu konuyu nasıl silebilirim
Konuyu kuşa cevirmissiniz. Simdi buna kim nasil yorum yapacak, beklemedeyim.Merhaba ben bilmiyordum bu konuyu nasıl silebilirim
Ben silmek istedim ama silinmiyormusKonuyu kuşa cevirmissiniz. Simdi buna kim nasil yorum yapacak, beklemedeyim.
Aktif bir uyesiniz konularin silinemeyecegini bilmeniz gerek. Siz biraz hassas bir insansiniz. Konunuza gelince bu hassasiyet sizi hasta eder. Kafanizda kurmayin. Neye gülerlerse gülsünler. Niye canları sıkkınsa sıkıladursunlar. Bunu üstünüze alinip esinizi konuya dahil etmeyin. Uzak durun.Ben silmek istedim ama silinmiyormus
Calcifer alıntı icin teşekkürler, sayende okudumHep söylerim mesafe candır diye. Bu kadar yüz göz olmaya ne gerek var. elti görümce diye her gün muhabbet etmek gelmek gitmek zorunda değilsiniz. Çekin kapınızı muhatap olmayın kendinizi ezdirmeyin
Genelde konuları silinme ihtimaline karşı hep alıntı yaparımCalcifer alıntı icin teşekkürler, sayende okudum
Merhaba arkadaşlar görümcem bı ortamda benimle azarlar şekilde konuşuyordu . sonra eşim annesine söylemiş neden böyle davranıyor diye benim abartttigimi söylemiş kaynanamda . Ne arayıp bı kusura bakma falan dediler ne başka bişey. .gorumcemin düğünü oldu nikaha gitmedim kına gecesine ve düğüne gittim yanlış mı yaptım sizce
Hep söylerim mesafe candır diye. Bu kadar yüz göz olmaya ne gerek var. elti görümce diye her gün muhabbet etmek gelmek gitmek zorunda değilsiniz. Çekin kapınızı muhatap olmayın kendinizi ezdir
Genelde konuları silinme ihtimaline karşı hep alıntı yaparım
Reca ederim kuzum
Akt
Aktif bir uyesiniz konularin silinemeyecegini bilmeniz gerek. Siz biraz hassas bir insansiniz. Konunuza gelince bu hassasiyet sizi hasta eder. Kafanizda kurmayin. Neye gülerlerse gülsünler. Niye canları sıkkınsa sıkıladursunlar. Bunu üstünüze alinip esinizi konuya dahil etmeyin. Uzak durun.
Zaten en çok o zoruma gitti herkesin içinde yapmasımilletin içinde seni azarlar şekilde konuşan kadın seni arayıp da kusura bakma demez. anası hiç demez..
bu beklentilere girmeyin. terbiyesizlik gördüklerinizi silip atın hayatınızdan..
Düzelttim banlanir miyim
Ben düzenlenme yapınca sıkıntı çıktığını bile bilmiyordum yıllar önce üye oldum ama hiç kullanmadim
İnşallah banlanmazsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?