Arkadaşlar benim 2 aydır tanıdığım erkek arkadaşım var.Birbirimizi yeni tanıyoruz.Borçları var biraz, bu aralar maddi açıdan sıkıntılı.2 aya kadar rahatlayacak inşallah.İş yoğunluğundan dolayı 6 kez yüzyüze görüşebildik ancak.Telefonda görüşüyorduk ama bana çok kırgın bu ara.Geçen gün bana dedi ki 'bugün maaşım yatacaktı yarın yatacakmış oyalıyorlar' der demez ben acırmışım gibi parasııııııııııııııııııııııııııızzzzzzzzzzz,fakiiiiiiiiiiiirrrrrrrr dedim.Sonra ağzımdan ne çıktı vah vah dedim.Kendime bir kızdım ki iş işten geçti.Sanki parası olmadığı için O'nu küçümser gibi.Hayatta yapmayacağım şeydir bu.Nasıl oldu anlayamadım.Ama bu ilk değil ben O'na ne zaman paran olacak demişim bunu hatırlayamıyorum.Ne kadar salağım...O günden sonra 3 gün mesajlarıma cevap vermedi.3. gün şu mesaj geldi.'O günden beri düşünüyorum..Bana dedin ya senin ne zaman paran olacak diye...düşündüm ve kararımı verdim..senin yanında parasız olmuyo..benim borçlarım var ve borçlarımı bitirip rahatlayana kadar görüşmeyelim..beni o zamana kadar bekler misin?Beklemezsen saygı duyarım.Çünkü sana haksızlık ediyorum..Bütün harcamaları sen yapıyorsun ben yanında eziliyorum..bu durum ve senin yüzüme vurman canımı sıkıyor.Borçlar bitene kadar görüşmeyelim???'
Bunun arkasından bir sürü msj yazdım.Özür diledm.yine cevap yok.Bugün cevap geldi.Beni bekle seni hala seviyorum.Bekle beni.Neden beklememi istiyor sizce.Acayip kırılmış gururu, incinmiş.Bence haklı.Çünkü arada bu para mevzusu canımı sıktığından laf çarpıtıyordum.Ama bilinçli yapmıyordum ağzımdan çıkıyordukaydirigubbakcemile3:1shok::1no2::1no2::1no2:
Bunun arkasından bir sürü msj yazdım.Özür diledm.yine cevap yok.Bugün cevap geldi.Beni bekle seni hala seviyorum.Bekle beni.Neden beklememi istiyor sizce.Acayip kırılmış gururu, incinmiş.Bence haklı.Çünkü arada bu para mevzusu canımı sıktığından laf çarpıtıyordum.Ama bilinçli yapmıyordum ağzımdan çıkıyordukaydirigubbakcemile3:1shok::1no2::1no2::1no2: