• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hatalarım

Umarım biz yanılırız siz evlenmek istiyor ve kendinize bahaneler uyduruyorsunuz.Biz ne desek boş. Bu hayat sizin bize düşen size mutluluklar dilemek
Haklısınız ama pıskologun dedıgı şu herkesten yorum almak kafa karıştırır siz her seyı şeffaf bır sekılde anlatır mısınız

Haklısınız ama pıskologun dedıgı şu herkesten yorum almak kafa karıştırır siz her seyı şeffaf bır sekılde anlatır mısınız
Mevzu adamın ne yaptığı değil aslında sizin ilişkilere bakış açınız .Ali gider Veli gelir önemli olan sizin kendi sınırlarınızı bilmemeniz. Her kötü yorum her küfür size göre bir nedene bağlı ,siz fitili ateşleyen olarak düşünüyorsunuz kendinizi.Uzun vadede tüm yükü ve günahı çeken taraf olacak ve asla tam anlamıyla mutsuz olacaksınız.Diyelim ki gerçekten ilişkide suçlu sizsiniz o zaman ilişki yaşama olgunluğunuz yok,bu durumda ilişkilere ara verip kendinizi eğitip,düzeltmek için zaman ayıracak ,olgunlaşmadan sevgili olaylarına girmeyeceksiniz....

Mevzu adamın ne yaptığı değil aslında sizin ilişkilere bakış açınız .Ali gider Veli gelir önemli olan sizin kendi sınırlarınızı bilmemeniz. Her kötü yorum her küfür size göre bir nedene bağlı ,siz fitili ateşleyen olarak düşünüyorsunuz kendinizi.Uzun vadede tüm yükü ve günahı çeken taraf olacak ve asla tam anlamıyla mutsuz olacaksınız.Diyelim ki gerçekten ilişkide suçlu sizsiniz o zaman ilişki yaşama olgunluğunuz yok,bu durumda ilişkilere ara verip kendinizi eğitip,düzeltmek için zaman ayıracak ,olgunlaşmadan sevgili olaylarına girmeyeceksiniz....

Bende bunun için uğraşıyorum …benı sevdı yemın ederım ya .. ben kaçtım işte .. çok güzel ifade etmıssunı neden evlenınce büyle bır degısım olacak kı ayrıca ben onu Nasıbım olarak hissetmıstım💔demekkı olgunluk yaşla alakalı değil 😓

Herkes sen değil, tabiiki affetmem. Dünyada başka erkek mi yok? Olmasa bile bana hakaret eden, babamın parasını yeme planı yapan adam istemem.
Ama sevıyor benı 🥹bakın ben onunla evlenmeyebılırım dedım yuzune sızce sınırlenmede haklı değil mı devamlı hakaret etmıyor kı o kadar tartıştık zamanında

Back
X