Hastayım moral düzeltici oje renk tavsiyeleri bekliyorum

destinayd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
249
1
46
İstanbul
İstanbul daki hava değişimine alışamadım hasta oluyorum sürekli . Bu arada da sizden moral düzeltici bir oje rengi tavsiye etmenizi istiyorum.

Dip not : Luzumsuz görüldüyse mesajımı silebilirsiniz...

flormar 94 ben bunu begendim gecen gün sürdüm ilk defa.sonra düz beyaz ojenin üzerine siyah catlayan öje bulursam ondan al sür.siyah sürme yada kararmasın daha da için pembe tonlarında sür yada.

Bence silinmemeli, değişik ve önemli bir konuya değinmişsin. Hatta hangi tonlar hangi ruh haline uygundur aramızda tartışabiliriz. :) Moralimiz bozuk olduğunda hangi renkler bize iyi geliyor tam olarak bilemiyorum, bildiklerim şunlar; mavi sakinleştiriyor, toprak renkleri sebat ve dayanıklılık veriyor, turuncu da anne sütünü arttırıyor. :)) Özellikle sonuncusunu anne olduğumda bizzat denemiştim, zira hamileyken bu bilgiden habersiz olduğum halde koltuk takımımın yüzünü değiştirip turuncu yaptırmıştım, bebeğim doğunca anne sütünü arttıran besinleri araştırırken tesadüfen renkle ilgili bu bilgiye ulaştıktan sonra bebeğime süt verirken aylarca turuncu koltuklara baktım. :)))
Velhasıl, renklerin insanların üzerindeki etkisine sahiden inanırım. Mesela kırmızının benim üzerimde çok olumlu etkisi var, ama en sevdiğim renk olduğu için mi yoksa yakıştığı için mi bilmiyorum. Mor tonları ile kendimi daha enerjik hissediyorum, belki herkeste aynı etkiyi yapmıyordur ama özellikle simli parlak mor ve fuşya tonlarındaki ojeler bende bu etkiyi yaratıyor, hem daha enerjik hem de daha neşeli hissediyorum kendimi. Soluk pastel renkler de tam tersi etki yapıyor.

parlak simli renkler surmelisin ve canlı renkler yada pembe sürüp sarı ile uzerine çiçek yapabilirsin hayal gücünü tırnaklarına yönlendir can sıkıntın gecsin

turkuaz kullanmalısın =) gabrinide var çok güzel bir turkuaz mesela ama numarası neydi unuttum. bir de konu gereksiz falan değil bence =)

öncelikle daha önce cevap veremediğim için özür
şuan hastalıktan neredeyse kurtulmuş durumdayım tabi bunda oje kokularınında payını unutmamak lazım

renkler konusunda birazcık araştırma yaptım sana katılıyorum Flamenca

flormar 94 ben bunu begendim gecen gün sürdüm ilk defa.sonra düz beyaz ojenin üzerine siyah catlayan öje bulursam ondan al sür.siyah sürme yada kararmasın daha da için pembe tonlarında sür yada.

şuan elimde flormar 94 yok malesef ama en kısa zamanda alıp deneyeceğim tatlım sanada teşekürler ilgilendiğin için

cosmo shop 008 e golden rose paris 65 karıştırdım

tatlı bir pembe çıktı ayrıca simli gibide oldu foto çektim net çıkmadı gündüz çekip ekliycem ama ilk denemem olduğu için ne kaç damla 65 kattığımı bilemedim :44:

bakalım renk nasıl olmuş pembe duruyor vede üstünde pırıltılar var oldu galiba renk :44:

bu arada yenmiş tırnaklarım ilk kez görücüye çıkıyor :)

Eklentiler

• $2011-04-28 13.33.27.jpg
    54,4 KB · Görüntüleme: 149
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…