30 nisanda doğum yapmıştım sezeryan oldum eşim bir gün önceden herşeyi planlamış canlı çiçeği almayacaklarını bildiği için pembe renkli çok güzel bir yapma çiçek yaptırmış üzerindede dünyanın en güzel annesi ve prensesimiz ela sizi çok seviyorum canımsınız yazıyordu...
canim sözler ne olursa olsun esinin icinden gelmeli kalbinden cikmali
biz sana ne dersek diyelim
sen diyosun ki hosuma giden bisey olursa aklina sokarim diye
bence yalnis esin kendi gönlünden geceni aktarmali sana
canim sözler ne olursa olsun esinin icinden gelmeli kalbinden cikmali
biz sana ne dersek diyelim
sen diyosun ki hosuma giden bisey olursa aklina sokarim diye
bence yalnis esin kendi gönlünden geceni aktarmali sana
[/QUOT
canım kesinlikle haklısın ,tabiki eşimin kalbinden dökülmelii sözler , orasıda ((aklına sokma kısmı)) işin gırgırıydı...opuyorumnanaktan
esimden gelecek cicek herseyi anlatir zaten,nota ne gerek var,,,Şeniz
senin adına üzüldüm,:umursamaz: ben tüm özel günlerde olduğu gibi böyle bir günde düşünülmek adına o çiçeği beklerim..((TABİKİ EŞİMİN YANIMDA OLMASI HERŞEYDEN DAHA ÖNEMLİ tabiii BİRDE CANIM ANNEMİN)) ayrıca eşimde canlı çiçek göndermesin canım hem daha kalıcı olurHastanelere canlı çiçek sokulması zaten yasak.Birde bırakta bunu eşin düşünsün ben 2 çocuğumdada çiçek görmedim zaten öyle incelikler benim eşimin aklına gelmez.
bende çiçek beklerim valla ne yalan söliyim :)))
şöyle romantik ve duygusal bir not ile gelen bir çiçek hangi kadının hoşuna gitmez ki :)) kaydirigubbakcemile3
çiçekmikaydirigubbakcemile3
benim kocam o stresten adını falan unutmasında çiçek kalsın öte tarafta
canım hastaneye gelen çiçeğin üstünde ki notu düşünüyosun..bakalım çiçek almak aklına gelicek mi o stres içinde..
valla kızlar bende bekliyorum bu ikinci olacak zaten ilkinde almadı orkide bekliyorum hemde ben oglumu dogum günümde dogurdum ve sezeryandı biliyodu yani ertesi gün bile getirebilirdi zaten şimdi herkesin eşi yanında oluyo not yazamaz biliyorum ama bi çiçek isterim yani hiç hayır demem kaynım bana çiçek getirdi ama eşim getirmedi hala aklımdan çıkmıyo mesela mesela hatırlanmak anılmak :ecrin_bebek: getiriversin yaniyerimseniben