Doğuma Hazırlık hastaneye eşinizden gelen çiçeğin üstündeki NOT NASIL OLMALI SİZCE :))

• Konu Sahibi pamukprensees
  • Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
30 nisanda doğum yapmıştım sezeryan oldum eşim bir gün önceden herşeyi planlamış canlı çiçeği almayacaklarını bildiği için pembe renkli çok güzel bir yapma çiçek yaptırmış üzerindede dünyanın en güzel annesi ve prensesimiz ela sizi çok seviyorum canımsınız yazıyordu...

30 nisanda doğum yapmıştım sezeryan oldum eşim bir gün önceden herşeyi planlamış canlı çiçeği almayacaklarını bildiği için pembe renkli çok güzel bir yapma çiçek yaptırmış üzerindede dünyanın en güzel annesi ve prensesimiz ela sizi çok seviyorum canımsınız yazıyordu...

aaay arkadaşlar bukadar abartmaya gerek yoktubenceee benım demek istediğimde aynen bu arkadasımın eşinin yaptığı gibii olması inşallaah...büyük ihtimal benımde sezeryan olacağı için günü belırlenmış olacak 1 gün öncedende siparişi verir.AYRICA TABIKI EŞİMİN YANIMDA OLMASIII HERŞEEEEYDEEEN DAHA ÖNEMLİ.opuyorumnanaktan.VEYAAA bir gün önceden değildii allahın izniyle ben ve çocuğumun sağlıklı bi şekılde doğduktan sonrada gelebılır çiçekkCADIARZU benım anlatmak istediğim beniiiiiii ,bizziii düşündüğünüüüü belirtmesiii...aaaayyy...oooof ...anlatabıldın mı?:eek:lmaz:yasakkelime

canim sözler ne olursa olsun esinin icinden gelmeli kalbinden cikmali
biz sana ne dersek diyelim
sen diyosun ki hosuma giden bisey olursa aklina sokarim diye
bence yalnis esin kendi gönlünden geceni aktarmali sana

opuyorumnanaktan

canim sözler ne olursa olsun esinin icinden gelmeli kalbinden cikmali
biz sana ne dersek diyelim
sen diyosun ki hosuma giden bisey olursa aklina sokarim diye
bence yalnis esin kendi gönlünden geceni aktarmali sana
[/QUOT
canım kesinlikle haklısın ,tabiki eşimin kalbinden dökülmelii sözler , orasıda ((aklına sokma kısmı)) işin gırgırıydı...opuyorumnanaktan

esimden gelecek cicek herseyi anlatir zaten,nota ne gerek var,,,Şeniz

tabikii herşeyi anlatır...zaten göndermesi bile bir incelik ve düşünmek demektır.ama kim ne derse desin tüm özel günlerde beklediğim gibi ogünde beklerim...[B]kaydirigubbakcemile5[/B]gibi....

Hastanelere canlı çiçek sokulması zaten yasak.Birde bırakta bunu eşin düşünsün ben 2 çocuğumdada çiçek görmedim zaten öyle incelikler benim eşimin aklına gelmez.
senin adına üzüldüm,:umursamaz: ben tüm özel günlerde olduğu gibi böyle bir günde düşünülmek adına o çiçeği beklerim..((TABİKİ EŞİMİN YANIMDA OLMASI HERŞEYDEN DAHA ÖNEMLİ tabiii BİRDE CANIM ANNEMİN)) ayrıca eşimde canlı çiçek göndermesin canım hem daha kalıcı olur :emir_bebek: yerimseniben

ben çiçek falan istimiyorum kızlar
onun yerine her dk benim yanımda olsun yeter :)

ve eminim her sn yanımda olacak mdr u kandırırsak sezeryana bile girmeye niyetli

bende çiçek beklerim valla ne yalan söliyim :)))
şöyle romantik ve duygusal bir not ile gelen bir çiçek hangi kadının hoşuna gitmez ki :))
kaydirigubbakcemile3

bende çiçek beklerim valla ne yalan söliyim :)))
şöyle romantik ve duygusal bir not ile gelen bir çiçek hangi kadının hoşuna gitmez ki :))
kaydirigubbakcemile3

bencede hangii kadının hoşuna gitmez ki...:CüvCüv:

valla kızlar bende bekliyorum bu ikinci olacak zaten ilkinde almadı orkide bekliyorum hemde ben oglumu dogum günümde dogurdum ve sezeryandı biliyodu yani ertesi gün bile getirebilirdi zaten şimdi herkesin eşi yanında oluyo not yazamaz biliyorum ama bi çiçek isterim yani hiç hayır demem kaynım bana çiçek getirdi ama eşim getirmedi hala aklımdan çıkmıyo mesela mesela hatırlanmak anılmak :ecrin_bebek: getiriversin yaniyerimseniben

Aaaaa ben çiçek isterim hemde kocamannnnnn isterim valla.ben halde hale gircem basbas bagırıcam çocuk dunyaya getircem bir çiçek almassa olmaz.ayy valla bebegi vermemmm

ben su meyve cıceklerı cıkolata cıceklerı varya onlardan ıstıyırum ınş modaya uyalım azcık .......cok guzeller netten bakın................hem öle kurtulmak var mı sıkıntıtyı ceken bızız ............pırtanta bıle olabılır mınıcık canım çok buyuk degıl....................rabbım saglıkla nasıp etsın kucamıza kızlar gerısı ayrıntı.............ınşşşşşş guzel gunlere huzura.................

Çiçek getirir belki sezeryan olur da gününden haberimiz olursa önceden ,ama aniden hastanede alırsak soluğu adam bizi bırakıp çiçek almaya çıkamaz ki dışarı.Belki doğumdan sonra dışarı çıkardıklarında ilk fırsatta getirebilir bikmiyorum ama not olacağını da sanmıyorumopuyorumnanaktan

canım hastaneye gelen çiçeğin üstünde ki notu düşünüyosun..bakalım çiçek almak aklına gelicek mi o stres içinde..

benim eşim doğumumda yapma çiçek almıştı üzerinede aşkıma geçmiş olsun dileklerimle yazmıştı.o anda düşünmesi bile yeter.sağolsun.

canım hastaneye gelen çiçeğin üstünde ki notu düşünüyosun..bakalım çiçek almak aklına gelicek mi o stres içinde..

o an almasına gerek yokki ...doğumdan bebeğim ve ben sağlıklı kurtuluruz inşallah hastanede odamıza geçtiğimizde babası göndersın...kım nederse desin ben bekleriiim ...:emir_bebek:

hastanelerde çiçek yasak canım..üstelik yasak olmasa bile o gün o odada uyuyacaksınız bebeğinin oksijenini çalmasını istemez sanırım...
sen başka bişey iste bence hem daha önceden hazırlayacağı bişey olsunki o heyecanla unuttum diyemesin....

valla kızlar bende bekliyorum bu ikinci olacak zaten ilkinde almadı orkide bekliyorum hemde ben oglumu dogum günümde dogurdum ve sezeryandı biliyodu yani ertesi gün bile getirebilirdi zaten şimdi herkesin eşi yanında oluyo not yazamaz biliyorum ama bi çiçek isterim yani hiç hayır demem kaynım bana çiçek getirdi ama eşim getirmedi hala aklımdan çıkmıyo mesela mesela hatırlanmak anılmak :ecrin_bebek: getiriversin yaniyerimseniben

ne notu yaw cıcek getırseydı notsuz onada razıydım :umursamaz:
aynen benım kaynım gonderdı esım hıc cıcek almadı :eek:klava:
tamam anıden dogumum gerceklestı ama sonrada alabılırdı 5aylıkken dedıydım ona bebeklı cıceklerden ıstıyorum bak ona gore dıye ama beyımızın kafasına kakınca ne dese begenırsınız kapı susunde bebek vardı ondan almadım :mymeka: be adam barı duz bısey alaydın kaydirigubbakcemile yok ben sana altın alıcam dedı ee 2 ay oldu nerde Çok üzgünüm çoook zaten un tartıstık yaram desıldı :kızgın: ama ona dedım ben bu tarz seylere onem verırım ve sen bunu bılıyıordun artık bu lafımdan sonrada sakın cıcek alma hayatın boyuncada kafana kakıcam dedım kötükedihüso
alma dedım ama okadar ıstedıgımı belırmıstım yınede almadı cok kırıldım cok :gitme:
bu konuda esımı asla affetmıyorum :umursamaz: :dilcikar::dilcikar:

X