çok geçmiş olsun öncelikle. çok üzüldüm bence sağlık bakanlığına dilekçe yazın sadece doktor için değil o ebe için de. okurken çok sinir oldum Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin diyecek bişi bulamıyorum
Çok geçmiş olsun , annenin ve bebeğinin sağlığı yerindeymiş şükür .
Bugüne kadar 3 hastane ile ilgili BİMER e şikayet dilekçesi yazdım , 2 sinden geri dönüş aldım . Hatta birinde hastane tarafından oldukça yoğun ilgi gördüm
Sağlık Bakanlığına da şikayette bulunabilirsiniz .
Ama ebenin hastayı nst de unutmasına nasıl bir işlem uygulanır bilemedim , doktor zaten mesaisi bitince gider , yaa bizim bir hasta vardı nst de gelmedi demez .
mutlaka demez ama kız kanama ile gitti oraya acil yani durumunun kritik olduğunu doktor kendi dedi böyle durumda bir hastayı nasıl bırakabilirki bir kere etik değil.
direk olduğu gibi "bimer" e şikayet edin
dikkate alıyorlar
yooo ben doğru okumuşum;
2 gün önce acil doğuma alındı yeni doktoru tarafından daha iyi bir hastanede bebek iyi ama küvezde kızcağızda akşamüzeri yine kanama başlıyor doktoru tekrar acilen hastaneye geliyor ve 4 doktor tekrar ameliyata alıyorlar meğerse bebeğin eşi rahmine yapışmış kanamayı o yapıyormuş demıssın..
ıyı de doğum anında zaten eşi,bebekle bır çıkar..yapışmışsa bunu o an anlamaları gerekmıyo mu?
eşini karnında mı bırakıp doğum yaptılar..
yoksa eşi yapışmış,dogumda eşide cıkmıs ama yapıştığını mı sonradan anladılar..
allah allah,anlatabıldım mı ki?
doğru anlamışsın zaten eşi ve kordonu kireçlenmiş bunu ilk doktoru anlamamış. bebek birsüre sonra gelişmemeye başlamış bu sebepten dolayı. ilk kanaması olduğundada belki de bunun bir işareti falandı bilmiyorum. 2. doktor anlıyor kireçlendiğini ve bebeğin gelişmediğini bebek 1,400 doğdu.1 hafta ilaçla falan tuttu anne karnında ciğerlerini geliştirmek için iğne falan yaptı yani şimdi 2, doktorun hakkını yiyemeyiz gerçekten çok uğraştı artık son raddede aldı bebeği.
yanı demek ıstedıgım 2.doktorunda bu esının yapışması olması durmuna müdahalesını doğum anında yapmış olması gerekmez mıydı? yanı neden hasta odasına gonderılıyor,daha sonra kanama baslaynca müdahale edılıyor..
yanı bellı sonuçta eşinin duavara yapıştığı..
doğum anında ne yaptıkı doktoru;esını duvarda mı bıraktı,bı kısmını?
yoksa duvardan cekıp kopardımı?
yanı bı sekılde o eşin çıkması lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?