Merhaba hanımlar 23 yaşındayım 1 yil önce kızımı kucağıma aldım ama bu ilk hamilelik deneyimimi sizinle paylasmak istedim. Hamileligimde herşey çok güzel gitti bebisin kilosu sağlığı herşey çok güzeldi.Ben ha bire o çirkin normal dogum videolarini falan izliyorum bu arada. 38. Hafta falan di yanılmıyorsam eşimle ilişkiden sonra tuvalete gittim banyodan sonra pembe si bi renkte leke belirdi aha dedim nişan gelmiş. Kayinvalideme anlattım şu aralar doğu dursun dediler ama bende hiç tık yok. Son zamanlar olduğu için gün aşırı hastanede na the baglanuyorum ebe kadın net ne baktı senin san cin var demişti ama ben hiç hissetmiyorum ki. Neyse doktorum artık perşembe gündü gelmezse cumartesi gel yarısını yapsınlar dedi bu arada da nağme bakiyo bu sancılar sıklaşicak diyo. Ama ben gene bu şey hissetmiyom tabi. Cumartesi günü oldu haftasonu olduğu için tabi bide devlet hastanesi acil bi tek açık acil deki doktor artık doktor demeye bin şahit ister ufacık bi kız çocuğu dersiniz sen git daha günün var dedi bana neyse doktor dur dedim eve gittim. Son zamanların olduğu için kayinvalidemde kalıyorum kayinoedrrimde hasta nezle olmuş bende kaptım mi nezleyi pazartesi günü oldu hastaneye gittik doktorum sen daha doğurması mi dedi acil yatsı kalesi vurdu kağıda acile sevk etti. Gittim acile yine o çelimsiz orda. Özür diliyorum çelimsiz dediğim için ama o zamanlar çok sinirlenmistim ona. Neyse beni doktor acile gonderdigi nde 41. Haftadaydim. Doktor acil ama baktı acil de 0 hiç açılmamış dedi na the aldı ama hiç açılma yok lafını duyunca ben bir ağla bir ağla nstyi ağlayarak bitirdim. Dogumhaneyi aradı yer varken yAtırın suni sancıyı denicez bebek 2 gunde de gelebilir 2 saatte de dedi. Neyse benim yatis izlemlerim yapıldı yukarı aldılar. Aman allahım orası nasıl çirkin bir yer renk bir kesimhane. Kanlı çarşaflar bağırdılar aman allahım dedim benim damar yolumu açtılar odaya koydular ama ben çok korkuyorum nerdeyse korkudan doğuracak ilk defa böyle bi şeyle karşılaşıyorum. Hasta onlugu giyilmesi bi şekilde kocamın yanina koridora gittim ağlaya zorla ya beni burdan götür no kur sezeryan olayım n olur götür beni dedim koca da korktu beni öyle görünce hemen çıkış işlemi yaptık çıktık hastaneden. Yani anlicaginiz ben hsstaneden nkactim mi. Ertesi gün özel hastaneye gidip sezeryan oldum çocuğu bir çıkardılar çıkar olmaz ilk kakasini yaptı. Tam vaktinda çıktı yani. Sonrada keşke orda bekleseydimde suni sancı deneseydim diye kendi kendimi yiyip duruyorum 1 senedir. Derdim böyle hanımlar. Sizce sorun neydi ki? Ikinci çocuğuma normal yapabilirmiyim? Bilemedim.