• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hastaneden doğum paketi fiyatı aldım sizce uygunmu

badem344

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
49
Puanlar
13
Medikal parktan doğum paketi ücret bilgisi aldım dediler ki 10 kontrol ve her test içinde toplam 98 bin TL dendi
Diğer pakete de 10 kontrol ve bütün testler var ek olarak fotoğraf çekinme oda süsleme ve özel kahvaltı 115 bin TL dendi sizce uygunmu bu fiyat birde özel kahvaltı ne ben anlamadım özelliği neki bunun 😅diğer kahvaltıdan ayıran nedir bunu

Bunlar hep kandırmaca lütfen almayın.bu para yiyicilere vereceğinize, çocuğunuzun pek çok ve önemli ihtiyaçlarını karşılar,kendinize bakım yaparsınız

Bunlar hep kandırmaca lütfen almayın.bu para yiyicilere vereceğinize, çocuğunuzun pek çok ve önemli ihtiyaçlarını karşılar,kendinize bakım yaparsınız
mantıklı olan devlette mi doğum sizcee
ya ilkini özelde doğurdum bunu devlette doğurayım diyorum henüz 13 haftalık ama bir yanımda özelemi geçsem diyor

mantıklı olan devlette mi doğum sizcee
ya ilkini özelde doğurdum bunu devlette doğurayım diyorum henüz 13 haftalık ama bir yanımda özelemi geçsem diyor
Ozelin herşeyi paraya döktüğü inanıyorum....
Gereksiz masraflar,gereksiz fatura kesmeler..
Devletin teşekkül cihetiyle daha donanımlı olduğunu düşünüyorum...

Ozelin herşeyi paraya döktüğü inanıyorum....
Gereksiz masraflar,gereksiz fatura kesmeler..
Devletin teşekkül cihetiyle daha donanımlı olduğunu düşünüyorum...
yani özelin de çok abartılmaması gerektiğini düşünüyorum tabi hamilelik hassas kötü muamele kötü hoş değil insanların çoğu bence ekstra hassas davranılması için özele gidiyor
ama ben dümdüz bir insanım yani aşırı hassasiyetim de yok
tamam her şey yolunda sağlıklı denilmesi benim için yeterli mesela
ki bilkent şehir hastanesine gidiyorum prof kendi ilgileniyor gayet açıklayıcı güzel sakin anlatıyor açıkçası gayet memnun kaldım

Medikal parktan doğum paketi ücret bilgisi aldım dediler ki 10 kontrol ve her test içinde toplam 98 bin TL dendi
Diğer pakete de 10 kontrol ve bütün testler var ek olarak fotoğraf çekinme oda süsleme ve özel kahvaltı 115 bin TL dendi sizce uygunmu bu fiyat birde özel kahvaltı ne ben anlamadım özelliği neki bunun 😅diğer kahvaltıdan ayıran nedir bunu
Bence fiyat çok iyi. Ben paket almadım konakta doğum yaptım sezaryene sadece 50 verdim aralıkta. Ben gereksiz masraf olacak diye süsleme vs almadım kendimiz yapacaktık aslında ama sabah doğum telaşıyla herşeyi evde unuttuk. Paketimizin içinde fotoğraf ve kapı süsü de vardı ama ne gelip süsü taktılar 4 ay oldu fotoğraf bile çıkarmadılar daha. Açıkçası çok üzüldüm ilk çocuğumdu ve bomboş oda bebek doğmuş gibi değildi. O yüzden yaptırmak isterseniz yaptırın. Özel kahvaltı dediği de muhtemelen içeriği daha dolu geniş bir kahvaltıdır tabi sorun detayını da. Normal hastane kahvaltısı özelde olsa 2 parça bişey oluyor çünkü 😅

yani özelin de çok abartılmaması gerektiğini düşünüyorum tabi hamilelik hassas kötü muamele kötü hoş değil insanların çoğu bence ekstra hassas davranılması için özele gidiyor
ama ben dümdüz bir insanım yani aşırı hassasiyetim de yok
tamam her şey yolunda sağlıklı denilmesi benim için yeterli mesela
ki bilkent şehir hastanesine gidiyorum prof kendi ilgileniyor gayet açıklayıcı güzel sakin anlatıyor açıkçası gayet memnun kaldım
Merhaba hocanın ismini paylaşabilir misiniz sakıncası yoksa? Birde eşiniz muayeneye girebiliyor muydu bilkentte? Teşekkürler

Merhaba hocanın ismini paylaşabilir misiniz sakıncası yoksa? Birde eşiniz muayeneye girebiliyor muydu bilkentte? Teşekkürler
merhabalar necati hançerlioğlu doktorun ismi
eşler maalesef yanınızda giremiyor ama güzel keyifli geçiyor ben bu hastanede doğum yapmadım ilk deneyimim olacak genel olarak övdükleri için tercih ettim inşallah pişman olmam

merhabalar necati hançerlioğlu doktorun ismi
eşler maalesef yanınızda giremiyor ama güzel keyifli geçiyor ben bu hastanede doğum yapmadım ilk deneyimim olacak genel olarak övdükleri için tercih ettim inşallah pişman olmam
İnşallah, benimde ilk gebeliğim aşırı kararsızım eşimde çok istekli muayenede yanımda olmak istiyor bilmiyorum nasıl karar vereceğiz. Hayırlısı olsun hakkımızda

İnşallah, benimde ilk gebeliğim aşırı kararsızım eşimde çok istekli muayenede yanımda olmak istiyor bilmiyorum nasıl karar vereceğiz. Hayırlısı olsun hakkımızda
yani illa istiyorsa mecburen özele gideceksiniz
ilk gebeliğimde özeldeydim zaten çok bir şey anlaşılmıyor ultrasonda da
bu gebelikte de artık ultrason fotosuyla idare edecek mecbur:anneadayı:
açıkçası biz çok aramadık bu durumu ama beklentiler farklı olabilir
daha makul bir özel hastaneyi tercih edebilirsiniz maddi olarak zorlayacaksa ben tamamen gereksiz bulduğum için gitmiyorum açıkçası

merhaba hangi medikal park acaba, şehir ve ilçeye göre fiyatlar değişiyor

''özel kahvaltı'' dediği, size ve eşinize özel odanıza gelen, yemek servis kapaklı tabaklar eşliğinde :)) size sunulan bir kahvaltı işte :)
hastaneden ve en önemlisi doktorunuzdan memnunsanız, fiyat da sizi zorlamıyorsa... düşünmeyin bence. çünkü hiçbir şey sizin ve bebeğin sağlığından daha değerli değil. ama kafanızda acabalar varsa... araştırın biraz daha

Back
X