• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hastanede serviste yatarken neler lazım olur

Tazeportakal

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2023
293
264
18
Nişanlıma yatış verdiler muhtemelen 2 aydan daha az hastanede yatmayacak. Ziyaretçi de yasak. Bu nedenle mümkün olduğunca lazım olacak eşyaları götürmesi gerek
Terlik, havlu, diş fırçası, ıslak mendil, peçete, sabun, şampuan Kıyafet harici ne götürmeli?
Yastık kılıfı götürse kullanmasına müsaade ederler mi

Geçmiş olsun ne için yatacak 2 ay.
Gerekli olanları yazmışsınız. Aklıma kettle geldi içebilecekse çay kahve bitki çayları. Bi de okumak için kitap. Tabi hastalık durumuna bağlı. Bol havlu kağıt peçete su. Ziyaretçi yasak da olsa heralde ihtiyaçlarını götürebileceksiniz?

Ha baktım şimdi tüberkülozmuş. Çok geçmiş olsun.

Bence hastaneyi arayın, gerekli eşyaları sorun. Sonuçta hijyen önemli, belki dışarıdan eşyaya bile izin vermiyorlardır.

Ayrıca ben kitap, iPad filan da alırım. Nasıl zaman geçecek orda.

Geçmiş olsun ne için yatacak 2 ay.
Gerekli olanları yazmışsınız. Aklıma kettle geldi içebilecekse çay kahve bitki çayları. Bi de okumak için kitap. Tabi hastalık durumuna bağlı. Bol havlu kağıt peçete su. Ziyaretçi yasak da olsa heralde ihtiyaçlarını götürebileceksiniz?
Ben şehir dışındayım. Söz verdirtti ziyarete hastaneye gelirsen yatış yapmam dedi. Evlilik raporları sırasında verem olduğunu öğrendik ilaçlara yanıt vermiyor dirençliymiiş

Ha baktım şimdi tüberkülozmuş. Çok geçmiş olsun.

Bence hastaneyi arayın, gerekli eşyaları sorun. Sonuçta hijyen önemli, belki dışarıdan eşyaya bile izin vermiyorlardır.

Ayrıca ben kitap, iPad filan da alırım. Nasıl zaman geçecek orda.
Onlar temel şeyleri söyler de ayrıntıları anca hastanede yatanlar veya yakınları bilir diye düşündüm

Nişanlıma yatış verdiler muhtemelen 2 aydan daha az hastanede yatmayacak. Ziyaretçi de yasak. Bu nedenle mümkün olduğunca lazım olacak eşyaları götürmesi gerek
Terlik, havlu, diş fırçası, ıslak mendil, peçete, sabun, şampuan Kıyafet harici ne götürmeli?
Yastık kılıfı götürse kullanmasına müsaade ederler mi
Eski konunuzu hatırlıyorum, çok geçmiş olsun tekrar, üzüldüm hastaneye yatarak tedavi olma noktasına gelmesine.

Bence yemek götürsün, konserve zeytinyağlılar, artık sulu yemek, pilav gibi 2 dakikada hazırlanıp yenecek yemekler var. Küçük tost makinesi, tekli ocak gibi bir şey alabilir yemek ısıtmak için. Belki küçük kettle ile sallama çay içer. İlaç içeceği için beslenmesi önemli.

Uzun süreli yatışlarda devlette böyle odalara pek karışmıyorlardı en son.

Eski konunuzu hatırlıyorum, çok geçmiş olsun tekrar, üzüldüm hastaneye yatarak tedavi olma noktasına gelmesine.

Bence yemek götürsün, konserve zeytinyağlılar, artık sulu yemek, pilav gibi 2 dakikada hazırlanıp yenecek yemekler var. Küçük tost makinesi, tekli ocak gibi bir şey alabilir yemek ısıtmak için. Belki küçük kettle ile sallama çay içer. İlaç içeceği için beslenmesi önemli.

Uzun süreli yatışlarda devlette böyle odalara pek karışmıyorlardı en son.
Konserve vs ağzına sürmez zaten hastalıktan dolayı iştahsızdı hastane yemeklerini nasıl yiyecek bilmiyorum endişeliyim bu konuda

bol bol çorap iç çamaşırı atlet kağıt havlular peçete ıslak mendil hep yatacaksa alttan cildi kurur bariyer onarıcı vücut nemlendiriciside alın

Ben şehir dışındayım. Söz verdirtti ziyarete hastaneye gelirsen yatış yapmam dedi. Evlilik raporları sırasında verem olduğunu öğrendik ilaçlara yanıt vermiyor dirençliymiiş
Rabbim şifa versin çok geçmiş olsun 🤲 ailesi yakın mı onlar götürebilir mi Bi ihtiyacı olduğunda. 2 ay muhakkak gidip yoklamak gerekir eksiği ihtiyacı olur zamanla. Yiyebilir mi tedavi sırasında bilmiyorum ama yiyebilirse arada Bi meyve falan götürmek iyi olurdu.

Bol miktarda üzerine yapışmayacak t-shirt, çorap, iç çamaşırı
Utalk pudra (akşamları terleyebilir odalar sıcak oluyor, sırtında sivilce falan olmasın.)
Anti Perspirant roll on
Şarj aleti kulaklık kitap
Mini kahve makinesi burada su da ısıtabilir, yumurta da haşlayabilir
Bol bol küçük paketli yoğurt, süzme peynir galete
Civarda paket servis yapan bir yer bulursanız iyi olur.
Kendi çarşaf takımını ve yastığını da götürürse iyi olur
Ben minik bir smart TV de götürmüştüm odaya.
Kağıt havlu, kolonya, el sabunu
Şişelerce su
Aklıma geldikçe eklerim.Çok geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun, annem hep bardak kaşık vs de götürür, kullanmıyor ordakileri.

Kettle hastanelerde serbest mi bilmem ama genelde hastalar getiriyor, çay vs içebiliyorsa kullanışlı oluyor.

Konserve vs ağzına sürmez zaten hastalıktan dolayı iştahsızdı hastane yemeklerini nasıl yiyecek bilmiyorum endişeliyim bu konuda
Hastane yemekleri kötü olmuyor merak etme. Sadece sabah kahvaltısı yetersiz gelebilir. Bir de akşam yemeği genelde saat 18.00 de yani gece için yiyecek tedarik etmek gerek.

Ekleme yapıyorum bulaşık süngeri, bulaşık deterjanı kase, bardak kaşık vs yıkamak için gerekli. Karton bardak, plastik bardak bunlar da lazım oluyor.

Allahım yardımcınız olsun inşallah arkadaşım.

Su ısıtıcısı
Tabak,çatal,kaşık,bıçak
Kolonya,dezenfektan,maske
Çarşaf,yastık kılıfı,pike

Back