• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hastanede idrar testi negatif cikti

Zelkusum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2016
10
3
1
30
Iii gunler hanimlar ben 3 defa idrar testi yaptim pozitif bir defa kan testimde 854 cikti kan degrrim bugun doktora gittim ulturasonda kese gorunmedi idrar testi yapti doktor negatif cikti boyle olup gebe olanlar varmi morelim cok bozuldu doktor haftaya gel dedi

Kese zaten şu an görünmez çünkü daha çok erken. Ayrica kan değerin gebelik olduğunu söylüyor. En belirleyici test kan testidir neden idrar testi yaptı ? Bence başka doktora git.

sen o doktoru değiştir canım böyle saçmalık duymadım 854 kan değerinde kese görünmesi mucize ayrıca daha ne idrar testi ne alaka yok yere moralini bozma haftaya da o doktora gitme en kısa zamanda başka doktor bul canım ;)

Tsk ederim arkadas gercekten cok bozuldu morelim kadin sak die gebelik yok dedi kan testide yapmadi idrar yapti negatif dedi haftaya gel dedi randevu alcam baska doktordan burdada direk gidemiyosunki turkiye gibi illa randevu alcanda 1 ay bekletiyolar insani neyse insallah gebelik vardir hatta doktor kan testine guvenmeyin felan dedi ben tam koptum orda

Totos16 cok tesekurler morelim.duzeldi gercekten cok sagolun bben randevu alim en iisi

Back