Hastanede erkek yasağı

Refakatçı olayı bizim ülkede mevcut annem kardeşimi yurtdışında doğurdu herşeyini hemşeriler yaptı burda hemşeriler görevi 4 dörtlük yapsa refakatçıya gerek yok geri kalmışlık bizimkisi birde devlet bunlara yüklü maaş ödüyor , ancak ortalıkta manken havasında ve asık suratla dolaşmayı biliyorlar ve aralarında dedikodu meseleleriyle günü tamamlıyorlar ,hizmet kalitesi düşük 6 kadınlı odada erkek refakatçının ne işi var kadınların kanlı geceliklerini görmeye mi meraklı?
ben katılmıyorum düşünceRefakatçı olayı bizim ülkede mevcut annem kardeşimi yurtdışında doğurdu herşeyini hemşeriler yaptı burda hemşeriler görevi 4 dörtlük yapsa refakatçıya gerek yok geri kalmışlık bizimkisi birde devlet bunlara yüklü maaş ödüyor , ancak ortalıkta manken havasında ve asık suratla dolaşmayı biliyorlar ve aralarında dedikodu meseleleriyle günü tamamlıyorlar ,hizmet kalitesi düşük 6 kadınlı odada erkek refakatçının ne işi var kadınların kanlı geceliklerini görmeye mi meraklı?
ben katılmıyorum düşünceRefakatçı olayı bizim ülkede mevcut annem kardeşimi yurtdışında doğurdu herşeyini hemşeriler yaptı burda hemşeriler görevi 4 dörtlük yapsa refakatçıya gerek yok geri kalmışlık bizimkisi birde devlet bunlara yüklü maaş ödüyor , ancak ortalıkta manken havasında ve asık suratla dolaşmayı biliyorlar ve aralarında dedikodu meseleleriyle günü tamamlıyorlar ,hizmet kalitesi düşük 6 kadınlı odada erkek refakatçının ne işi var kadınların kanlı geceliklerini görmeye mi meraklı?
ben katılmıyorum düşüncenize..
isteyen istedigi hast

Refakatçı olayı bizim ülkede mevcut annem kardeşimi yurtdışında doğurdu herşeyini hemşeriler yaptı burda hemşeriler görevi 4 dörtlük yapsa refakatçıya gerek yok geri kalmışlık bizimkisi birde devlet bunlara yüklü maaş ödüyor , ancak ortalıkta manken havasında ve asık suratla dolaşmayı biliyorlar ve aralarında dedikodu meseleleriyle günü tamamlıyorlar ,hizmet kalitesi düşük 6 kadınlı odada erkek refakatçının ne işi var kadınların kanlı geceliklerini görmeye mi meraklı?

elbette.. işte insanlara sınırlama getirmek yerine hastanelerin ve çalışanların iyileştirilmesi gerekiyor..
Allah kimseyi düşürmesin o hastaneye.. sağlam adam hasta olur çıkar.. hemşireye bişi soruyosun keyfi eserse sana cevap veriyor.. bi gelirmisiniz serumda sorun var diyosun tamam diyo bi saatte geliyor.. hasta bakıcıya temiz çarşaf varmı diyosun yok diyo ee napcaz diyosun cevap vermeden çekip gidiyor..
çıldırmamak elde değil yani.. hemşirelerde doktorlarda bile olmayan hava varken zor gibi gözüküyor bu iyileştirme.. :KK14:
hemşire varsa aramızda alınmasın üstüne karşılaştıgımız kişilere göre yorum yapıyoruz biz :KK51:

Ooooo yorum yapması zor bir konu, devlet hastanelerinin doğum servisleri hepimizin malumu, sancı çekenler, doğum yapanlar, maalesef düzenli ve hastaların rahat edebileceği gibi bir ortam yok, serviste yatan kadın hastaların başka bir hastanın eşinden, babasından, abisinden rahatsız olmasını anlıyorum, 5-6 yataklı bir odada yatarken yeri geliyor ağrınız oluyor, kanamanız oluyor, kiminde sonda takılı oluyor, zor iş kolay değil, huzursuz olmalarını anlıyorum ama öte yandan da doğumu beklerken, doğum yaptıktan sonra insan eşini istiyor yanında. Bebeğiniz doğduğunda o anki mutluluğu eşinizle paylaşmak istiyorsunuz, böyle bir uygulama yerine hastanelerin şartları iyileştirilse daha iyi olmaz mı?

Keske tum dogum yapan anneler tek kişilik odalarda kalabilse ve esleri refakat edebilse . En güzeli ve en doğrusu bu tabii .
Ne yazık ki birden fazla annenin kaldığı odalarda erkek refakatçi olmamasını daha doğru buluyorum . Sonuçta her yarım saatte yada 1 saatte bir bebekler süt emecek . Her emzirmede odadan disari çıksalar , neredeyse kalmamış gibi olurlar .

Back