haaa odada eğer ki özel oda değilse uzun süre kalmamalılar zaten, en fazla 10-15 dakika, o kısma katılıyorumAnnemin rahatsızlığı dolayısıyla gittik kadın doğum bölümüne yasak değil bir kere isteyen istediği gibi girip çıkabiliyor haberde biraz abartı var sanırım.
Ayrıca kadın doğum bölümünde çapada da kadın doğumun muayene için beklenen salonuna erkekleri almıyorlar dışarı çıkarıyorlar. Refaketçi olarak tek kişilik odalarda kalabiliyorlar. Ama diğer hastalar rahatsız oluyor. Benim annem altı kişilik odada kalıyordu. Erkek ziyaretçiler gelip gidiyordu kalmalarına izin yoktu. Ben de her yanım açıkken odada bir erkeğin sürekli bulunmasından rahatsız olurum açıkçası.
Çapada sordum ben neden kordiorda izin yok. Odaların şeklinden dolayı kapı açılıp kapandıkça içerdeki hastayı uygunsuz görebilirler dediler. İyi de şeklini uygunlaştırın o zaman. Bekleme bölümünde bekleyememleri abes gerçekten. Refakatçi hakkında kalmamaları taraftarıyımhayır uygunsuz görüntü varsa girmesin erkekler ama koridorda uygunsuz orası burası açık kadın mı dolaşıyor ki... Desem ki kanlı üst baş falan oluyor, ben doğum yaptığımda öyle bişeylerde görmedim. Saçmaaa
Çapada sordum ben neden kordiorda izin yok. Odaların şeklinden dolayı kapı açılıp kapandıkça içerdeki hastayı uygunsuz görebilirler dediler. İyi de şeklini uygunlaştırın o zaman. Bekleme bölümünde bekleyememleri abes gerçekten. Refakatçi hakkında kalmamaları taraftarıyım
Annemin rahatsızlığı dolayısıyla gittik kadın doğum bölümüne yasak değil bir kere isteyen istediği gibi girip çıkabiliyor haberde biraz abartı var sanırım.
Ayrıca kadın doğum bölümünde çapada da kadın doğumun muayene için beklenen salonuna erkekleri almıyorlar dışarı çıkarıyorlar. Refaketçi olarak tek kişilik odalarda kalabiliyorlar. Ama diğer hastalar rahatsız oluyor. Benim annem altı kişilik odada kalıyordu. Erkek ziyaretçiler gelip gidiyordu kalmalarına izin yoktu. Ben de her yanım açıkken odada bir erkeğin sürekli bulunmasından rahatsız olurum açıkçası.
hangi haberden nerelere geleceklerini şaşırdılar, küçük bir tavsiye bence takıldığın haber sitelerini değiştirmelisin
İstemeyen bu hastanede doğum yapmaz refakatçi erkeğe bende karşıyım , çeşitlilik iyidir , buna positif ayrımcılıkta deniyor , benim en çok şikayetim hemşerilerden yana bütün işi hasta bakıcılara yaptırıyorlar aklı olan hemşeri mesleğini seçer
doğru aslında mantıklı kapılar açılıp kapandıkça içeriyi görebilirler. ama çok kötü ya, doğumdan sonra eşin bebeği istediği gibi görememesi, benim eşim yanımdaydı, bebeğimle o ilgilendi ben sezeryandan dolayı doğrulamadım bile, hatta benimle de o ilgilendi ama biz özel odadaydık, rahattık oyüzden, çok kişinin olduğu oda olsaydı evet eşim kalamazdı. Para işte, paran olunca her şekilde rahatsız, ne adaletsiz durum ya.. Hadi benim imkanım var, olmayana bu imkan yok, aslında kadın doğum bölümlerinin hepsi özel oda gibi olmalı.Çapada sordum ben neden kordiorda izin yok. Odaların şeklinden dolayı kapı açılıp kapandıkça içerdeki hastayı uygunsuz görebilirler dediler. İyi de şeklini uygunlaştırın o zaman. Bekleme bölümünde bekleyememleri abes gerçekten. Refakatçi hakkında kalmamaları taraftarıyım
Evet o konuda gerçekten kötü. Mesela hamilelerin muayene olduğu yerde korkunç bence. Bekleme salonunda beraber bekliyorlar eşleriyle. Ama daha sonra bi koridora alınıp orda muayene oluyorlar. Bir tane oda var onda da ne kapı var ne bi şey. Dolayısıyla eşler içeri alınmıyor. Üzülmüştüm eşssiz muayenelerine. Bence erkeklerin refakatçi kalmasından çok düşünülmesi geren hastanelerin iyileştirilmesidoğru aslında mantıklı kapılar açılıp kapandıkça içeriyi görebilirler. ama çok kötü ya, doğumdan sonra eşin bebeği istediği gibi görememesi, benim eşim yanımdaydı, bebeğimle o ilgilendi ben sezeryandan dolayı doğrulamadım bile, hatta benimle de o ilgilendi ama biz özel odadaydık, rahattık oyüzden, çok kişinin olduğu oda olsaydı evet eşim kalamazdı. Para işte, paran olunca her şekilde rahatsız, ne adaletsiz durum ya.. Hadi benim imkanım var, olmayana bu imkan yok, aslında kadın doğum bölümlerinin hepsi özel oda gibi olmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?