Hastanede danışma???

Bi-tanem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2007
481
77
98
Arkadaşlar hastanede çalışan yüzlerce bayan görüyorum danışma kayıt personeli vs. ben ticaret meslek lisesi mezunuyum İstanbulda böyle bir iş bulmak istiyorum ama çevremde bununla ilgili nereye başvuracağımla ilgili bilgisi olan kimse yok bir çok hastaneye şahsen başvuru yaptım ama heryerde olduğu gibi burdada sırtının kuvvetli olması lazım hastanelere eleman yerleştiren şirketlerle bilgisi olan veya bana yardımcı olacak olan varsa çok memnun kalırım şimdiden teşekkürler....

elasu arkadasım ben tokatlıyım bende cok ıstıyorum hastanelere sırket elemanı olarak gırmeyı ama torpılın olmadan akpden adamın olmadan ıstersenkı 10 tane unıversıte bıtır deneyımın olsa bıle gıremıyosun ben lıse mezunuyum 2 yıl bı devlet kurumunda genel sekreter yardımcısı olarak calıstım ekonomık krız nedenıyle ısten cıkarıldım ıs deneyımım on muhasebe bılgım bılgısayar sertıfıkam sıgortacılık teknık personel belgem bıle var adamımız olmadıgı ıcın hıcbı ıse yaramıyo kolay gelsın...

bende istanbulda oturuyorum. hastanelere netten basvurdum cevap bile vermiyorlar gidip bes altı hastaneye işbasvuru formu doldurdum dönmüyorlar. Üniversite aynı sınıfta okudugum arkadaşım hastanede calısıyo torpili oldugu için aldılar ne istıyolar bilmiyorum illa bi tanıdıkmı olması lazım, birazda iş bulmak bence şans.

ben de yıllarca hastanelerde çalıştım hiç de torpille girmedim açıkcası hiç bi işime devletten tutun da özel tanınmış bi iki hastane de dahil buna. hastanede çalışmak cazip gibi gelse de öründüğü gibi değil insanın çok sağlam sinirleri olması gerekiyo adı üstünde hasta insanlar gelen. son iki yıldır sağlık müdürlüğüne geçtim de rahatladım. hastanede çalışan arkadaşlarıma hala üzülüyorum çünkü şartları çok ağır.

benim kardesımde basvurdu hastane için danşma falan netten ama ses yok henüz

Anladığım kadarıyla hepimiz aynı şeyden yakınıyoruz amonra arkadaşın dediği gibi torpilsizde girenler vardır muhakkak ama oda şans işte benim iki arkadaşım hastanede çalışıyor ikiside tanıdık vasıtası ile girdi bir tanesi şef oldu zorluğuna gelince her iş gibi onunda stresi vardır eminim ama benim arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla bilgisayar bilgisi olan bir bayan için çok güzel bir iş ne yazık ki tanıdık yok iş yok netten başvurularımdan ses gelmiyor şahsen başvurduklarımdanda üniversite mezunu olmayınca kim ne derse dersin tanıdık olmadan olmuyor ben yinede umuyorum ki burdan bir ses çıkar bize yardımcı olacak birileri çıkarda iş sahibi oluruz işimiz ümitlere kaldı hepimize bol şans arkadaşlar....

arkadasım ne yazıkkı torpilsiz is bulmak artık cok zor ıstısnaların dısında 50 puanla telekoma gıren arkadasım var kadrolu ben 68le gıremedım o nasıl gırdı torpılle benım ustelık ıs deneyımım vardı onun yoktu bıle bugun ıs sahıbı nasıp dıyorum hayırlısı...

Bende çalışmak istiyorum bende ızmir'de yaşıyorum ama nerelerden başvurabileceğimi bilmiyorum.

hasta danışmanı olarak hastanelere ve tıp merkezlerine grmek istyrm bana yardm edeblrmsn anadolu yakası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…