Bebek Beslenmesi Hastane tipi göğüs pompası

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

gozde1234

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2017
24
-7
29
Herkese merhaba hastane tipi göğüs pompası kullanan var mı memnun musunuz bebeğim 2 aylık beni emmiyor sütümün azalmasından kesilmesinden korkuyorum onu kiralasam işe yarar mı ?

Sütün kolay geliyor mu elinle falan sıkınca ? O makinalar çok güçlü bir süre sonra yara olabiliyor, eğer kolay çıkıyorsa sütün manuel pompa da işini görür, şırınga ile vermeni tavsiye ederim biberona çabuk alışıyorlar. Ben emzirip üzerine sağıp veriyordum

Ah keşke alsa şırınga kaşık biberon sonda normal kaşık alıştırma bardağı ne denediysem çığlıklarla ağlayarak almıyor sadece biberona yapıştı ozamanda beni bıraktı sadece 1 kere vermiştim oysaki😞

Evet çok kolay vazgeçiyorlar, ben ağlasa da şırıngayla verdim bir kere biberon verdim akşam emzirirken zorlandım daha da kullanmadım biberonu. Bıraktı diye düşünme hep dene hatta biberonu bırak şırıngaya devam et hi yerde sonra mecbur emecek çünkü aç kalacak

X