- 14 Aralık 2023
- 281
- 66
- 29
- Konu Sahibi cileklikekvarmi
Kızlar nasipse 5 Şubat Pazartesi ameliyat oluyorum süreci daha sonra detaylıca yazacağım, ilk kez ameliyat olacağım hastaneye giderken almam gerekenler dikkat etmem gerekenler nedir ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle önden düğmeli pijama takımı,terlik ve pipet almalısınızKızlar nasipse 5 Şubat Pazartesi ameliyat oluyorum süreci daha sonra detaylıca yazacağım, ilk kez ameliyat olacağım hastaneye giderken almam gerekenler dikkat etmem gerekenler nedir ?
Pipet ne için gerekliKesinlikle önden düğmeli pijama takımı,terlik ve pipet almalısınız
Su içmek için ben 1 ay pipet kullandım çünkü eliniz kolunuz kalkmıyor bol bol da su içmek gerekiyor pipet o anlamda kurtarıcım olduPipet ne için gerekli
Ben de ameliyattan sonra direk yemeğimi kendim yiyebildim. Bu ameliyata herkeste farklı. Burada bir üye üç gün sonra AVM'de alışveriş yaptım demişti çok şaşırdım ben nerdeyse yirmi gün çıkmak istemedim.Su içmek için ben 1 ay pipet kullandım çünkü eliniz kolunuz kalkmıyor bol bol da su içmek gerekiyor pipet o anlamda kurtarıcım oldu
Ben de kendim yedim ama pipet gerekiyor diye düşünüyorum hatta ilk gün kalktım yürüyüş yaptım. Ama eve gelince hastanedeki rahatlık olmuyor tabi ilk 1 hafta zorluydu. O işte yalan yani mümkün değil o arkadaş 3 gün sonra avm ye gidip alışveriş yapacak. Kollarınız hareket etmiyor bir kere ağırlık yasak nasıl alış veriş yapmış bence ona protez takmayı unutmuşlar yoksa mümkün değilBen de ameliyattan sonra direk yemeğimi kendim yiyebildim. Bu ameliyata herkeste farklı. Burada bir üye üç gün sonra AVM'de alışveriş yaptım demişti çok şaşırdım ben nerdeyse yirmi gün çıkmak istemedim.
Valla ben de çıktım direnlerimi çıkarttırmaya gittim sonrasında avm gezip yemek yedimBen de kendim yedim ama pipet gerekiyor diye düşünüyorum hatta ilk gün kalktım yürüyüş yaptım. Ama eve gelince hastanedeki rahatlık olmuyor tabi ilk 1 hafta zorluydu. O işte yalan yani mümkün değil o arkadaş 3 gün sonra avm ye gidip alışveriş yapacak. Kollarınız hareket etmiyor bir kere ağırlık yasak nasıl alış veriş yapmış bence ona protez takmayı unutmuşlar yoksa mümkün değil
Kaç gün sonra irosss ama bir fark var sen alışveriş yapmamışsın. Ben de 6 gün sonra avm de yemek yedim azıcık gezdim ama nefes nefese 3.gün çok zor diye düşünüyorum evde iki adım atıp yoruluyordum iki büklüm birde benim direnlerim 6 gün kaldıValla ben de çıktım direnlerimi çıkarttırmaya gittim sonrasında avm gezip yemek yedim
3. Gün çıktı direnlerim ben biraz istisnayım ama çok rahat geçirdim çok şükür hiç yatmadım evde de hep hareketliydim.Kaç gün sonra irosss ama bir fark var sen alışveriş yapmamışsın. Ben de 6 gün sonra avm de yemek yedim azıcık gezdim ama nefes nefese 3.gün çok zor diye düşünüyorum evde iki adım atıp yoruluyordum iki büklüm birde benim direnlerim 6 gün kaldı
Valla ben bir şey olur korkusu ile 2 hafta full yattım tel yaptığım yemek yemekti o kadar para verdik iyi bakmak lazım3. Gün çıktı direnlerim ben biraz istisnayım ama çok rahat geçirdim çok şükür hiç yatmadım evde de hep hareketliydim.
Pipet çok rahatlatıyor su içerken , ıslak mendil kolonya önden düğmeli kısa kollu pijama (serum için daha rahat oluyor) terlik yedek kıyafetKızlar nasipse 5 Şubat Pazartesi ameliyat oluyorum süreci daha sonra detaylıca yazacağım, ilk kez ameliyat olacağım hastaneye giderken almam gerekenler dikkat etmem gerekenler nedir ?
Maşallah bu ne iştah Ben de hemşirelerin gelip gidip tuvalete çıktın mı sorularından sıkılmıştım. Bir de tuhaf olan bidon getirip idrarı buna biriktireceksin diye tuvalete koydular. Zavallı eşim klozete ördeği koyuyor ben idrarımı yapıyordum. İdrarı bidona boşaltıyordu. Anesteziden herhalde idrarım da rengi falan kötü tuhaftıAmelyat çıkışı karnınız kazınıyor, bana hafif yiyin tuvalete çıkınca haber verin dediler ama gözüm döndü iki yarim kokoreç gömdüm, sonra bide annem çorba getirmişti öyle bi tabaklık da değil tencere ile onun da yarısını içtimm ohhhhh. O yemek yeme anı hayatımın en güzel günlerinden biri olarak kazındı. O açlıkla o yemekten nasıl bir keyif aldım anlatamam
teşekkür ederimBen önü düğmeli pijama takımı ve terlik aldım. Zaten bir gece kalıyorsunuz çok da birşeye gerek yok.
sizde dikleştirme oldu mu peki sadece protez büyüme için bir ay kolları hareket ettirememek zor değil miSu içmek için ben 1 ay pipet kullandım çünkü eliniz kolunuz kalkmıyor bol bol da su içmek gerekiyor pipet o anlamda kurtarıcım oldu
Yok sadece büyütme oldu. 1 ay hareket ettirmemek değil. Ben biraz pinpirikli olduğum için bardak bile kaldırmayıp pipetle içiyordum suyu 2 hafta sonra evimde iş falan yapmaya başladım ama çok yormadan çok ağır kaldırmadan ama dediğim gibi 1 ay pipet kullandım sevdim galiba pipetle su içmeyi epey bütünleştik ameliyattan sonra kollarımı o kadar süre hareketsiz bırakmadım Tabikisizde dikleştirme oldu mu peki sadece protez büyüme için bir ay kolları hareket ettirememek zor değil mi