Hastane seçimi

E-tbzkt8

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2016
118
39
13
33
Gebelik düşünüyorum İstanbul Anadolu yakasında Tuzla da oturuyorum pendiğe de uzak değilim iyi bir kadın doğum doktoru arıyorum devlet hastanesine gitmek istemiyorum fiyat olarak uygun hastane olarak temiz olmakı doktorun ilgili olmasını istiyorum ben istanbula yeni geldim sayılır lütfennnnn bana yardımcı olun tecrübeli arkadaşlar ...

13 haftalık gebeyim ama şimdiden doğumumu düşünüyorum.İstanbul bahçelievler medicalpark hastanesinde tavsiye edebileceğiniz kadın doģum doktoru var mı? Birde anestezi uzmanları nasıl bilgi verebilecekler lütfen dönüş yapabilirler mi? Kafam çok karışık.

Central hospital Kozyatağı Cengizhan kolata bulun on numara doktor netten de adını yazıp arattırabilirsiniz.Ben cok memnun kaldım

Valla yanlışlıkla medical parka gitmeyin de nereye giderseniz gidin. Dün acil bir durum için gitmek zorunda kaldim. Gecenin bir yarisi kadin dogumcuyu uyandirdilar falan neyse geldi 5 dakika bakti git eve bol bol su iç dedi. Ben şok tabi. 160 lira verdik bide onun şoku ayri

Canım bende araştırmalara başladım Anadolu yakasında Pendik emsey hastanesini çok övüyo etrafımdakiler ama biraz pahalıymış Birde Kartal'da avicenna umut hastanesinde Şeyma hanımı tavsiye ettiler henüz bende gitmedim orda fiyat daha makul

Cengizhan Kolata yi bende oneriyorum. Isinin ehli biri. Cok konusmamasina ragmen bi sekilde guven veriyo size. Kuruntu yapmaya gerek bile kalmiyo. 32. Haftadayim. Dogumuda onunla yapicaz insallah. Central hospitalden de memnunum suan. Hic bi sikinti yasamadik.

tuzla içmelerde gisbir hastanesi var orda ferda erbay adında bi kadın doğum doktoru var tavsiye ederim ben ona gidiyorum şahsen

Fatih e arabayla adım atılmıyor ki :) oraya gitmem cok zor
Bağcıların hangi semtinde oturuyorsunuz tam olarak? Bağcılar' da da bir yerden bir yere gitmek çok zor, çok kalabalık çünkü. Doğumda ve drdan ne istediğinize bağlı olarak gitmeye değer bence. Tabi içinize sinen başka bir dr da bulabilirsiniz. Hayırlı ve kolay bir doğum dilerim şimdiden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…