Hastane randevusu

nurkz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2023
101
16
21
Benim böbrekþé su varmış büyümüş sağ böbreğim neyse bende hacettepden aldım ama kadın ürolojisine bakmamaktadır diyor doktorların bakıp bakamdığı şeyleri randevu alırken panelde yazıyor ama kadın ürolojisibe idrar vs giriyormuş benimki böbrek yani aldım ama kabul eder mi beni bilemedim? Diğer doktorlarda dolu üniye gidiyorum tatilde gitmem lazım.

Ne alaka ya uroloji ürolojidir ne demek kadin ayri erkek ayri ilk defa duydum

sizin Nefroloji bölümünden randevu almanız gerekiyor eğer böbreğinize baktıracaksanız, Hacettepe üni hastanesinde olması lazım bu bölüm

böbrekse nefrolojiye gitmen lazım. böbreğine çok iyi bak. eşim nakıllı 5 yıl ne çektiğimi kimse anlayamaz. lutfen iyi bak ona .

Ne alaka ya uroloji ürolojidir ne demek kadin ayri erkek ayri ilk defa duydum
Doktor oraya göndrrdi ama ordaki porf doçent vs yazıyor randevu sisteminde kadın ürolojisi porstat vs bakmamakta kimisi çocuk makmamakta vs yazıyor doktorları seçtiğimde

sizin Nefroloji bölümünden randevu almanız gerekiyor eğer böbreğinize baktıracaksanız, Hacettepe üni hastanesinde olması lazım bu bölüm
Doktor ürolojiye gönderdi bende anlamadım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…