• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HASTANE ÖNERİSİ

yenigelin3584

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
58
Puanlar
18
İstanbul Avrupa'da fiyatı uygun güvenilir özel hastaneler hangisi? Ve yumurta takibi yapabilecek bi hastane var mı? Devlette olur. Hsg çeken, ilgilenen?

Selam, bende hsg çektirmek istiyorum İstanbul’da öneri yapacak arkadaşlar yok mu?

Selam, bende hsg çektirmek istiyorum İstanbul’da öneri yapacak arkadaşlar yok mu?
İstanbul Avrupa'da fiyatı uygun güvenilir özel hastaneler hangisi? Ve yumurta takibi yapabilecek bi hastane var mı? Devlette olur. Hsg çeken, ilgilenen?
Hsg için özel laboratuvarlar uygun oluyor c kollu cihaz sorarsanız onlar ağrısız anestezisiz yapılıyor. Şişlide birçok lab var bakabilirsiniz.

Çok teşekkür ederim hepinize kızlar çektirdim bende. Istanbul Sonomed’de çektirdim. Merak edenler için yazıyorum. Masada kalmak üç beş dakika sürüyor toplamda. Anestezisiz olunuyor. Ben çok kısa üç beş saniye bir ağrı hissettim. Tam dayanamayacağım derken bitti işlem. Doktor da iyiydi çalışanlar da ilgiliydi. Raporunuzu da görüntüyü da hemen işlem sonrasında veriyorlar zaten. Yani önerilir. Fiyatı da 15 bindi.

Back
X