Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar hanımlar. Ben doğum yapcam ama hala hastane bulamadım doktorum tayini cıkmış ve gitti bilgi de vermedi ortada kaldım. 33 haftalık hamileyim. İstanbul esenyurt ta doğum yaptığınız hastane ve fiyat verebilirmisiniz kısmet de normal olacak inşallah
Medilife beylikduzunde iki yıl önce doğum yaptım mesai dışı olduğu ve doktorumu çağırdığım için 1300 TL civarı verdim şimdi istinye Liv e gidiyorum normal doğum 5bin dediler esencan hastanesi de baya güzeldi ayrıntılı ultrason icin gitmiştim memnun kaldim ama kadin dogum doktorlarıni hic bilmiyorum
Medilife beylikduzunde iki yıl önce doğum yaptım mesai dışı olduğu ve doktorumu çağırdığım için 1300 TL civarı verdim şimdi istinye Liv e gidiyorum normal doğum 5bin dediler esencan hastanesi de baya güzeldi ayrıntılı ultrason icin gitmiştim memnun kaldim ama kadin dogum doktorlarıni hic bilmiyorum
Esencan güzel doktor olarak ta ahmet bey var ona gititm bi kaç kere 1060 lira normal doğum ücretleri de. Ben avrupa hastanesine gidiyorum şimdi orayı çok beğendim temiz hastane 500 lira doğum gayet de uygun geldi