Doktoruna göre değişir. Ben hamile kalınca sanırım 5 doktora falan gittim en son devlet Hastanesi'nde bi doktor buldum sezaryeni de çok iyi yapıyormuş yani dikişleri falan çok ustacaymis görüntü olarak ve iyileşme süreci olarak . Hatta sonraki sezaryenini başka doktorda olanlar var onlara da doktor direkt ilk sezaryeni kim yaptı çok iyi iş çıkarmış gibi cümleler sarf etmiş.
Yani araştırmanız gerekiyo benim hamileliğimde riskli durumlar vardı ve bi çok özel hastane tam teşekküllü olsa bile büyük bi sorun yaşayınca devlete gönderiyomuş. Yaptığım araştırmalar sonucu öğrendim bunu da. Öyle olunca tüm surecimi içime sinen güvendiğim devlet hastanrsindeki doktorla devam ettim. Ben normal doğum yaptım bebeğim şuan 9 buçuk aylık.
Ayrıca hastanelerin belli rozetleri oluyo yani anne bebek dostu hastane gibi. Artik devlet hastabelerinde de hijyen çok iyi. Dogumhane tek kişilikti bebeğim önce karnıma koydular sonra yine yanımda olan isiticinin içine koydular orda temizlediler giydirdiler ve kucağıma verdiler. Doğum yapmaya karar verdiğiniz hastanenin gidip doğum hanesini falan görebiliyorsunuz.