• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hastane cantasi hazirlama

roseanne

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2013
2.038
2.493
133
Bursa
Mrb arkadaslar hamileligimin 34. Haftasindayim ve hastane icin canta hazirlicam dogum yapmis anneler lutfen bu konuda gerekli olan malzemeleri adetleri ile yzabilirmisiniz. Benim dogum tapacagim hastanede problem olmadigi zamanlarda sezeryanli anneler en fazla 1 gece yatiyor gereksiz malzemeler doldurmak istemiyorm cantami lutfen 1 gece goz onune alinarak yazarmisiniz

2 takim pijama
2takim ic camadiri
Hasta bezi
Terlik
Mevsimine gore corap ceket vs
Benimde carsamba gunu dogum muhtemeln. Normal olcak. Kendime sadece bunlari koydum. Makyaj malz vs gb seyler bana sacma geliyor. Takimlardan birer tanesini cantada ayri poset yaptim hemen vermek icin. Okadar.

Cocuk icin 2 takim kiyafet.
Icine giydirmek icin citcitli body yerine zibin 2 tane tabi
Cocuk bezi 10 tane
Corap 2 tane
Islak mendil
Yumusak bir tuvalet kagidi
yumusak (agzini vs silmeye veya sirtina koymaya) bezlerden
Penye battaniye
Orgu baytaniye
Bide o buyuk battaniyeler varya hazir kalin olanlar

Yine kendime yaptigim gb bebeginde birer takim kiyafetini zibini corabini bir tane bezini ve 2 battaniyesini bir posete koydum. Yalniz bu bez ve kiyafetler ayrica temiz bir buzdolabi posetinde :) fazla pimpirikliyim sanirim. digerlrri cantada onkarda hepsi ayri ayri buzdolabi posetlerindeler :)
Birde ben islak mendili popo silmeye almadim. Bana cok sacma geliyr. Ben oglumdada hic islak mendil kullanmadim. Ilik suyla yumusak en kaliteli tuvalet kagidini islatmak suretiyle temizlik yaptim. Birazdan cantama bakarim eksik bisey dedim mi diye aklimda olanlar bunlar.

Cok tskkur ederim artik bende hazirlamaya baslicam herkes gobegn asagida hazir ol diyor bende ilk bebegim oldugu icin tam bilmiyorum bu isleri artik tecrubelilerden sizlerden yardim alarak bisiler yapicam :)

Back