• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Hastane beşiği süslemesi nasıl yapılır?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kaykut

kızımm benim dünyam
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
399
27
118
Allah nasip ederse ekim sonu kızım dünyaya gelecek:nazar::nazar::nazar::49: ben de kızıma hastane beşiği için süsleme yapmak istiyorum tülden ve lastikten yapılıyor arastırdığım kadarıyla ama tam olarak yapılışını anlayamadım.:50:
elimde beşiğin ölçüleri var nasıl yapabilirm.??
Allah hepimize sağ salim evlatlarımızı kucaklmayı nasip etsin şimdiden teşekkürler
:16:

Allah nasip ederse ekim sonu kızım dünyaya gelecek:nazar::nazar::nazar::49: ben de kızıma hastane beşiği için süsleme yapmak istiyorum tülden ve lastikten yapılıyor arastırdığım kadarıyla ama tam olarak yapılışını anlayamadım.:50:
Allah hepimize sağ salim evlatlarımızı kucaklmayı nasip etsin şimdiden teşekkürler
:16:

Canım tülü lastiğe dikiyolar sanırım iki ucunu birleştirip hastane beşiğine geçiriyosun galiba ama tülü böyle büzgülü büzgülü dik ki kızımızın beşiği pileli olsun hatta dikiş makinan varsa onunla dik daha kolay olur üstünü de istediğin gibi pembe kurdelalarla falan süsleyip bebek objeleri takıp takıştırabilirsin bende çok yeni hamileyim bende baya araştırdım hatta bugün bir tane tulum beğendim cinsiyetimizi öğreniyim ondan dikicem 😊 Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin 😊 $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405024417.363481.webp bak mesela bunda kurdeladan biye dikip lastiği içinden geçirmişler sonra alttan tülü dikmişler dikiş nakışla hşır neşir olduğumdan bi de atıyorum hastane beşiği 50cm ise boyu 75-80cm lastikten yap ki düşmesin esneme paylarını göz kararı hesap et

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım tülü lastiğe dikiyolar sanırım iki ucunu birleştirip hastane beşiğine geçiriyosun galiba ama tülü böyle büzgülü büzgülü dik ki kızımızın beşiği pileli olsun hatta dikiş makinan varsa onunla dik daha kolay olur üstünü de istediğin gibi pembe kurdelalarla falan süsleyip bebek objeleri takıp takıştırabilirsin bende çok yeni hamileyim bende baya araştırdım hatta bugün bir tane tulum beğendim cinsiyetimizi öğreniyim ondan dikicem 😊 Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin 😊Eki Görüntüle 1185210 bak mesela bunda kurdeladan biye dikip lastiği içinden geçirmişler sonra alttan tülü dikmişler dikiş nakışla hşır neşir olduğumdan bi de atıyorum hastane beşiği 50cm ise boyu 75-80cm lastikten yap ki düşmesin esneme paylarını göz kararı hesap et

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hayırlı olsun bebeğin cnm. Dikiş makinm var ama pek anlamıyorum ya.teşekkr ederm yine de yardımın için anneme anlatırım yazdıgını belki o daha iyi anlar.başka ne süsler yapılabilir dikiş makinesyle faln

Hayırlı olsun bebeğin cnm. Dikiş makinm var ama pek anlamıyorum ya.teşekkr ederm yine de yardımın için anneme anlatırım yazdıgını belki o daha iyi anlar.başka ne süsler yapılabilir dikiş makinesyle faln

hastene beşiği için elimde ölçüler var demişsiniz , paylaşabilir misiniz rica etsem?

Konu
Allah nasip ederse ekim sonu kızım dünyaya gelecek:nazar::nazar::nazar::KK49: ben de kızıma hastane beşiği için süsleme yapmak istiyorum tülden ve lastikten yapılıyor arastırdığım kadarıyla ama tam olarak yapılışını anlayamadım.:KK50:
:KK16:
Konu gecen yilin ama besigin ölçulerini yazarmisiniz lütfen banada lazımda.

Ben de bu konu hakkında yardım istiyorum b,len varsa hasta yatağı ve beşik için lütfen

Merhabalar hastane beşik ölçüsü netten gördüğüm kadarıyla 45*75*80 ve 50*80*90 şeklinde çok farklı ölçüler yok .

1,5 metre lastik aldım geniş enli lastik , tülün boyu 1 metre olacak lastik üstüne enide (çapı) 3 metre büzgülü diktim , hazır benim tülüm.. sizde o şekilde yapabilirsiniz.
Teşekkür ederim bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim...

Back
X