- 28 Haziran 2022
- 8
- 36
- 3
- 25
- Konu Sahibi Dilaraborahan38
Merhabalar, ben Dilara psikologum yaklaşık 10 senedir bu işle uğraşıyorum bir sürü hastayı tedavi ettim bundan yaklaşık iki ay önce karısıyla bir takım sorunlar yaşayan bir bey hastam olatak muaynaneme geldi kadın çok muhafazkar olduğu için cinsel ilişki sırasında adamın gözlerini kapatiyormus adam da göremediği için tatmin olamıyormus iki seans geldikten sonra adama karısınıda getirmesini istedim ama kadın gelmeyi kabul etmedi sonra hastam olan beyfendi adına Akif D. diyelim beni evlerine davet etti hem akşam yemeği yicektik hem de karısıyla tanışmış olucaktim beni iş çıkışı arabayla aldı ve yola çıktık arabada bana defalarca iltifat etti ve cinsel ilişkileri konusunda dert yandı evlerine vardığımizda kapıyı Akif açtı içeri girdim ama karısı yoktu karısı birazdan gelmicekmis öyle söyledi bende beklemeye başladım sonra içerden elinde sex oyuncaklariyla geldi ve karısının bunları kullanmak istemediğini söyledi benim üstümde kullanabilirsin dedim ve ilişki yaşadık daha sonra karısı bizi duşta bastı meğer kadınin Akif'in psikologa gittiğinden haberi yokmuş laptopunda resimlerimi gördüm bana takık olduğu için böyle bi yalan uydurmuş boşanmayı hiç konusmamislar beni ikinci karısı olarak almak istediğini ve karısının da bu isteğini bildiğini söyledi bende kacabilmek için kabul ettim aslında bende dulum sizce kabul etmeli miyim ? Akif'in madii durumuda iyi mütehait üstüme 3 ev yapmayı kabul etti lütfen tavsiye verin
Son düzenleme: