500 okudum Allah acil şifalar versin inşallah2000 okundu
KALAN:68.000
Beyin kanamasi cnm agir oldu 3 ameliyat gecirdi hala cok bir gelisme yok rabbim sifasini nasip etsin bizleride nerede varsa tum hastlarin yakiarinida sevindirsinHayırlı günler geçmiş olsun
Kardeşinizin durumu nasıl
Rahatsızlığı nedir yogun bakım da
Rabbim.sifalar versin
Ben 2000 aldımBeyin kanamasi cnm agir oldu 3 ameliyat gecirdi hala cok bir gelisme yok rabbim sifasini nasip etsin bizleride nerede varsa tum hastlarin yakiarinida sevindirsin
Amin
Amin amin hem benim hastama hem nerede varsa hepsine insallah Cok mutlu olurum konuyu actim ama cok aktif olmadi elbette kimin duasi duyulur kiminki vakti saate denk gelir bilinmezBen 2000 aldım
Rabbim şifa versin mucizelerini yaratsın inşallah
Inşallah yarın etiket yapalim canım toplu okuma olsun
Kimin duası kabul olur bilinmez Allah bilir⚘
Hanimlar kardesim hasta yogun bakimdan gozlem bakimina alindi ama durumu stabil gelisme gostermiyor eksiksiz noksansiz tum sikintilarindan iylesip sifasini bulmasi ayaga kalkmasi rabbimin bize bagislamasi niyetiyle ya safi esmasi okumama yardim edermisiniz simdiddn hepinizden Allah razi olsun
Rabbim nerde varsa herkesin hastasina sifa sikintisina dermen nasip etsin
Beyin kanamasi cnm agir oldu 3 ameliyat gecirdi hala cok bir gelisme yok rabbim sifasini nasip etsin bizleride nerede varsa tum hastlarin yakiarinida sevindirsin
Amin
1000 aldım1000 ALDİM KALAN 51.000
Allah şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?