Hastalıklı mıyım?

aysunkndmr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2014
399
74
Ya arkadaşlar benim bu insan iliskileriyle ilgili olan sorunlarım bitmiyor, bitmeyecek. Hiç uzatmadan direkt konuya geçiyorum.
Şimdi benim sorunum insanları bi kez hayatima aldıktan sonra çıkaramamak. Ve ayilip bayildigimdan da değil. Sonradan benim hakkimda bildiklerini bana karşı kullanmasinlar diye resmen onlara esirmisim gibi yaşıyorum. En ufak bi tatsizlikta geriliiyorum. Söylecegi şey de öyle büyük bir sır değil ama benim için önemli platoniklik durumum. Bunun duyulmaz ihtimali beni geriyor . madem öyle söyleme kimseye diyeceksiniz ama icimde şişti kaldı artık. sorun bu.

Son düzenleme:
haklısınız ama soyleyecek insanlar olduğundan da değil ya da karar veremiyorum. ışte dediğim gibi onlar bana anlatinca ben de onlara anlatıyorum rahatlamak için.

aynı konuyu 2 kere açmışsınız

çevrendeki insanlara herşeyi anlatmak zorunda değilsin bunun yerine günlük tutabilirsin

Arkadaşlar dert dinlemeyi sevenler varsa ya da dertlesmek isteyenler özelden konuşabiliriz çünkü artık içinden çıkamıyorum yaşadıklarımın

iki kisinin bildigi sır sır degildir. kimseye guvenmeyip agzinizi sıkı tutarsız böyle problemler yasamazsiniz. illa Tutamıyorum birine bisey anlatmak ihtiyaci duyuyorum dersen ac cesmeyi suya anlat. emin ol en iyi dost o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…