- 16 Nisan 2021
- 1.813
- 1.934
- 83
- 26
- Konu Sahibi delibirselvi
Merhaba hanımlar benim gibi olanlarla konuşmak dertleşmek için açıyorum bu konuyu çünkü delirmek üzereyim. Kafamdan saçma sapan düşünceleri atamıyorum. Hastalık korkusu beni delirtiyor. 2022nin başından beri bitmeyen bir anksiyete krizinin içindeyim vücudumda olan en ufak ağrıya sızıya kaşıntıya batmaya aşırı duyarlıyım. Aklıma gelen senaryoları burda anlatsam şok olursunuz. Her güne ayrı bir korkuyla devam ediyorum daha tam kan sayımı yaptıralı 3 hafta oldu ama ben gidip yine yaptırmak istiyorum tatmin olamıyorum bi türlü. Burda okuduğum bazı konular ya da sosyal medyada gördüklerim benim için çok tetikleyici oluyor, kafamda kurduğum belirtilerin hepsini yaşıyorum. Hem doktora gitmek istiyorum hem de Allah korusun istemediklerini duyarım diye gitmeye korkuyorum. Allah aşkına bu rahatsızlığı aşan varsa konuşalım sohbet edelim. Terapi alacak durumum yok çevremde bu durumu konuşabildiğim kimse yok sürekli içime atıyorum. Her fiziksel değişikliğe aşırı tepki vermekten yoruldum Allah beterinden korusun her günüme çok şükür ama bu kaygılarla bu stresle bu korkuyla yaşamak beni çok yoruyor. Var mı benim gibi olan? Gelin konuşalım, dertleşecek birine çok ihtiyacım var..