- 20 Ağustos 2017
- 1.210
- 647
- 31
-
- Konu Sahibi Pinki-dream
Kullandım b ilac ismi burda veremem sanırım ama hem emziriyprum hem de calıstıgım icin feci uyku yapıyır bana baska bsey lazımPsikologun onerisini neden onemsemiyorsunuz? Demekki gerekli gormus.
NedirKeşke karşımda olsaydınız güzelce anlatırdım. Yazmayı denedim ama bayağı saçma oldu.
Psikolog ilaç önermez, psikiyatrdır o.Kızlar dogumdan snra ozellikle bende acaip bir korku basladı her an bisey olucakmıs hersey ters gidecekmiş gbi nezle olsam acaba kansermi oldum dıyorum agzımda b aft cıkdı mesela bir haftadır gecmedi agız kanserimi oldum doye arastırma yapıyorum ! Ki bende saglıkcıyım şaka gbigaliba yasadıklarım ve gorduklerim beni cok etkiliyor hastanelerde pskologla gorusuyorum ama anca panik atak ilaçları baslıyor ic bunları dıyor ayyy kafamdaki sorulardan kurtulamıyorum bebegiminde surekli atesini ölcüyorum aileme surekli soyle yapın boyle yapın dıkkat edin dıyorum nasıl kurtulucam bu histen uc gundr uyuşuk gbiyim yerdemıyim gokdemıyım belli deil midem bulanıyor basım cok fena artık kzlar varmı boyle olan b care bulan
Uzatmak istemedim o işte evetPsikolog ilaç önermez, psikiyatrdır o.
O zaman psikologa gidin, iyi gelecektir. Geçmiş olsun.Uzatmak istemedim o işte evet
Ben de de panik atak anksiyete bozukluğu var . Kendimi bildim bileli hipokondriyasizim (hastalık hastaligi) .Bu yüzden kaç kez kanlar verdigimi kaz kez MRlar cekildigim hatırlamıyorum . Tek çaresi kafayı biseylerle meşgul etmek kendini dinlememek ve internette surekli hastalık belirtileri aramamakKızlar dogumdan snra ozellikle bende acaip bir korku basladı her an bisey olucakmıs hersey ters gidecekmiş gbi nezle olsam acaba kansermi oldum dıyorum agzımda b aft cıkdı mesela bir haftadır gecmedi agız kanserimi oldum doye arastırma yapıyorum ! Ki bende saglıkcıyım şaka gbigaliba yasadıklarım ve gorduklerim beni cok etkiliyor hastanelerde pskologla gorusuyorum ama anca panik atak ilaçları baslıyor ic bunları dıyor ayyy kafamdaki sorulardan kurtulamıyorum bebegiminde surekli atesini ölcüyorum aileme surekli soyle yapın boyle yapın dıkkat edin dıyorum nasıl kurtulucam bu histen uc gundr uyuşuk gbiyim yerdemıyim gokdemıyım belli deil midem bulanıyor basım cok fena artık kzlar varmı boyle olan b care bulan
Bende aynıyim bana yazar mısınızBen de de panik atak anksiyete bozukluğu var . Kendimi bildim bileli hipokondriyasizim (hastalık hastaligi) .Bu yüzden kaç kez kanlar verdigimi kaz kez MRlar cekildigim hatırlamıyorum . Tek çaresi kafayı biseylerle meşgul etmek kendini dinlememek ve internette surekli hastalık belirtileri aramamak
O kadar pişmanım ki belirtileri okuduğum için beden hastalıklarına MR ultrason ile baktırdım temiz çıktı çok şükür şimdi ruh hastalıklarına taktım kafayı ya şizofren olursam ya psikoz olursam ya delirirsemBen de de panik atak anksiyete bozukluğu var . Kendimi bildim bileli hipokondriyasizim (hastalık hastaligi) .Bu yüzden kaç kez kanlar verdigimi kaz kez MRlar cekildigim hatırlamıyorum . Tek çaresi kafayı biseylerle meşgul etmek kendini dinlememek ve internette surekli hastalık belirtileri aramamak
Çünkü bunun bi tık ilerisi ankisiyete. İlaç kullanmayın ama önerileri dinleyinKızlar dogumdan snra ozellikle bende acaip bir korku basladı her an bisey olucakmıs hersey ters gidecekmiş gbi nezle olsam acaba kansermi oldum dıyorum agzımda b aft cıkdı mesela bir haftadır gecmedi agız kanserimi oldum doye arastırma yapıyorum ! Ki bende saglıkcıyım şaka gbigaliba yasadıklarım ve gorduklerim beni cok etkiliyor hastanelerde pskologla gorusuyorum ama anca panik atak ilaçları baslıyor ic bunları dıyor ayyy kafamdaki sorulardan kurtulamıyorum bebegiminde surekli atesini ölcüyorum aileme surekli soyle yapın boyle yapın dıkkat edin dıyorum nasıl kurtulucam bu histen uc gundr uyuşuk gbiyim yerdemıyim gokdemıyım belli deil midem bulanıyor basım cok fena artık kzlar varmı boyle olan b care bulan
Anlatsanıza.Ben merak ettim yazacaklariniziKeşke karşımda olsaydınız güzelce anlatırdım. Yazmayı denedim ama bayağı saçma oldu.
Insanın aklına gelen başına gelir. Böyle kötü şeyleri düşündükçe üstüne üstüne negatif enerjiyi çeker. Beynini bunlara inandırır, olmayacağı varsa da olur.Anlatsanıza.Ben merak ettim yazacaklarinizi
Soylediklerinizin bende tam aynısını yaşıyorumKızlar dogumdan snra ozellikle bende acaip bir korku basladı her an bisey olucakmıs hersey ters gidecekmiş gbi nezle olsam acaba kansermi oldum dıyorum agzımda b aft cıkdı mesela bir haftadır gecmedi agız kanserimi oldum doye arastırma yapıyorum ! Ki bende saglıkcıyım şaka gbigaliba yasadıklarım ve gorduklerim beni cok etkiliyor hastanelerde pskologla gorusuyorum ama anca panik atak ilaçları baslıyor ic bunları dıyor ayyy kafamdaki sorulardan kurtulamıyorum bebegiminde surekli atesini ölcüyorum aileme surekli soyle yapın boyle yapın dıkkat edin dıyorum nasıl kurtulucam bu histen uc gundr uyuşuk gbiyim yerdemıyim gokdemıyım belli deil midem bulanıyor basım cok fena artık kzlar varmı boyle olan b care bulan