• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hastalık hastası miyim, gerçekten hasta miyim? Hayatı durdurdum. Evliliğim tehlikede!

Sourlife

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2016
2.978
7.496
158
Arkadaşlar çok yorgunum, çok mutsuzum. Sorunlarım üç dört ay önce basladi. Sabahlari Sag arka sirt bölümümde siddetli agriyla uyaniyordum. Gun icinde de midem bulaniyorfu.
Tüm batin ultrasonu girdim, birşey cikmadi. Ardından mide olabileceğini dusundum. Endoskopide ulser cıktı. Bir ton ilaç kullandim. Ama aynı agri ve mide bulantısı devam ediyordu.
Ama ben sürekli çok kotu bir hastalığım olduğunu düşünmekten vazgecemedim. Hâlâ da geçemiyorum. En son check upa girdim guatr ve kolestrol dışında birşey çıkmadı. Psikolojiktir deyip psikiyatra gittim antidepresana bile basladim.
Sorun şu ki son 1 aydır sağ arkadaki ağrı önlere de yayıldı, sürekli kabizim, sürekli karnım agriyor, sabahlari karin gürültüsü ve gaz sancısıyla uyanıyorum. Diski aliskanligim cok degisti ve afedersiniz incecik gaita yapıyorum. Ibs abilir diye dusundum, hepsini kabullendim sustum. Cunku artik esime hastayim dedigimde tepki gostermeye basladi.
Ama 10 gündür koyu yeşil gaita yapiyorum ve internetten bakınca yeşil gaita hakkında korkunç şeyler okudum. Antidepresan dışında aldığım bir ilaç yok onunda öyle bir yan etkisi yokmus. Bende bir hastalik varda doktorlar mi bulamıyor. Psikolojik olsa ağrıyı siziyi geçtim, yesil kaka neden olsun.
Ne cocuklarimla ilgilenebiliyorum ne yemek yapmak istiyorum hayatı durdurdum. Var mi aramızda yeşil gaita problemi yaşayan.

Bir kan verseydiniz.
Yeşil dışkı karaciğer sorunlarını gösteriyor benim bildiğim.

guatr diyorsunuz. hafife almayın. o hastalık bütün metabolizmayı etkiliyor. psikolojiyi de.
bol bol ev yapımı yoğurt tüketin.
bol su için. önce kabızlığı halletmelisiniz.
size yarayan yöntemi bir şekilde deneyerek bulun.
kimisinde kayısı, kiraz kimisinde acı, yağlı...

Dahiliye ve genel cerraha gittim. İki küçük çocuğun var. artık doktor deyince insanlar bana tepki gösteriyor
boşver sen onları.
önemli olan sağlığın.
iyileşene kadar elbette her yolu deneyeceksin.

guatr diyorsunuz. hafife almayın. o hastalık bütün metabolizmayı etkiliyor. psikolojiyi de.
bol bol ev yapımı yoğurt tüketin.
bol su için. önce kabızlığı halletmelisiniz.
size yarayan yöntemi bir şekilde deneyerek bulun.
kimisinde kayısı, kiraz kimisinde acı, yağlı...
Aslında yeşil gaitaya kadar çok dert etmiyordum. Ama düşünmekten kendimi alamiyorum

Evet ama sıkıntılarım artarak devam ediyor. Yeşil gaita gözümu korkuttu.
İçtiğiniz ilaçlar yapıyordur.

Benim bi arkadaşım vardı sürekli öyleydi. Benden sağlamdı ama hep hasta olduğunu söylerdi ve hiç hoş değildi anı mahvediyordu İnanın.

Hasta olduğunuza eminseniz yatın bi araştırma hastanesine bi yerinizden girip bi yerinizden çıkıyorlar mübarekler. Baktılar bişey yok, psikoloğa yönlendirirler sizi.

Guatr var ülser var yani bunları yaşamanız normal.
Çünkü ilaç kullanırken de psikolojik olarak kendinizi kötü hissediyorsunuz ve vücudunuz size oyun oynuyor özellikle bağırsak.
Biraz kendinizi rahat bırakın derim.

Psikiyatra gittim. Ama yesil gaita psikolojikmen olurmu ki
Fiziksel sağlığınızda bir sorun olmadığına göre psikolojiktir dedim.
İnsan vücudu bazen farklı tepkiler veriyor,robot değiliz ki.
Psikiyartist değil psikoloğa gidin dedim.

internetten bakınca yeşil gaita hakkında korkunç şeyler okudum.

Sıkıntı burada. İnternetten belirti bakmayı bırakın, Google'da "baş ağrısı" diye aratsanız dahi beyin kanserine kadar sonuç gösteriyor. Normalden fazla etkiler sizi internetten belirti bakmak. İçiniz rahat etmiyorsa farklı bir hastaneye daha görünün tabi belirtileriniz hala geçmemiş çünkü. Ama internetten de hastalık aratmayın. Geçmiş olsun.

boşver sen onları.
önemli olan sağlığın.
iyileşene kadar elbette her yolu deneyeceksin.
Değil mi bunu kimseye anlatamıyorum. Sonuçta somut sikintılarım var. Ağrı gibi diski rengi gibi. Ama insanlar simariklik yaptığımı düşünüyorlar. Eşim doktor deme bana artık diyor.

Değil mi bunu kimseye anlatamıyorum. Sonuçta somut sikintılarım var. Ağrı gibi diski rengi gibi. Ama insanlar simariklik yaptığımı düşünüyorlar. Eşim doktor deme bana artık diyor.
o zaman direkt sohbeti kes.
evet hayır tmm.
tek kelime tek cevap.
eşin de seni anlamazsa kim anlar?

Back