Hastalık hastalığı

esse42

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Mart 2023
59
-3
6
25
Merhabalar . Pskolojik sorunları bastıra bastıra en son patlak verdi panik atak anksiyete vs . Vücudumu dinler izler oldum . Morluk olsa hemen kötüye çekiyorum iğne ucu gibi leke olsa bile . Karaciğerde sorunum var artık onlardan mi oluyor bilmiyorum ama ben kendimi hastayım kötü bisey var diye bugün çok ağladım dahiliye de kanlar normal demir eksikliği dışında hemetolojiye randevu version morluklarin baksın diye inşallah kötü bisey çıkmaz çok korkuyorum sürekli kötü şeyler aklımda nr yapacağım şaşırdım hiç arkadaşım yok yardımcı olur musunuz çevreniz de kan kans. Supesi olab olupta nasıl anladılar

Psikolojik yardım alıyormusunuz herseyin başı moral konulan teşhis yok size böyle yıpratmayın kendinizi

Psikolojik yardım alıyormusunuz herseyin başı moral konulan teşhis yok size böyle yıpratmayın kendinizi
Hayır almıyorum ilaçla kafamdaki sesler çıkmaz psikolog gerek su an çalışmıyorum 1 yaşında çocuk var ve geçmişimde erken evlilik yapmıştım 17 yaşında 1 senem dolmadan eşim vefat etti 4 aylık kızımla kaldık şu an 8 yaşında herşey şu an patlıyor ve çok yıprattı. Konulan teşhis yok evet ama kafami susturamıyorum bisey var bisey çıkcak şu belirtiler var vs vs

Nerde yasiyorsunuz bilmiyorum yaşadıklarımız hiç kolay değil fakat size muhtaç olan yavrunuz var onun için iyi olmaya çalışmanız lazım sigortanız varsa devlet Hastanesi'ne gidebilirsin yoksa saglıklı yaşam merkezlerinde ücretsiz psikolog var bence psikiyatri uzmanı gitmelisin devlet Hastanesi'nde bulundugunuz yerde tavsiye edilen doktorları arastırabilirsiniz

Bi prostat için gitmediğim doktor kaldı hergun birseyin hastasıyım şu son 1 aydır dilime dahi almak istemiyorum ama lösemi diye kafayı yicem vücudumu izliyorum morluk görsem hemen korkuyorum hemotoloji bolumune randevu alcam inşallah temiz çıkar ondan sonra tedavi alcam pskolojik

Benimde hergün bir yerim morarıyor özellikle bacaklarım ve nereye çapptım bilmiyorum sağlıklı yaşam dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…