Hastalık hastalığı olanlar belirtilerinizi yazar mısınız toplanalım merak ediyorum sorun fiziksel mi beyinsel mi

Her şey 3 yıl önce başladı. Panik atak geçirmişim ama ben onun panik atak olduğunu anlamadım ölüyorum zannettim ve katın agrısı ishal de vardı bu ishal beş ay boyunca devam etti bu beş aylık süreçte kendime ne oldıgunu araştrımaktan helak oldun bir gün karnım bir gün böbreklerim agrıyırdu doktora gitmekten de ödüm kopuyor kötü birşey duyacagım korkusu tabi eşimin beni zorla götürmesiyle her defasında birşey çıkmadı lenf bezleri şişti reaktif dendi her gittiğim doktorda birşey çıkmadıgında onunla ilgili agrım geçiyor başka bir agrı buluyordum kendime ishal için kolon kanseri oldugumu düşündüm onun için gitmek yerine psikiyatriye gittim ibs olabileceğimi söyledi yoğun anksiyete kaygı bozukluğu yaşıyorsun dedi 9 ay ilaç kullandım ilaçlardan sonra ishalim de geçti kendime gelmiştim ve ilaçları azaltarak bıraktım. O günden beri sorun yaşamıyordum ta ki yakın zamana kadar karnımda bir anda sızlama şeklinde agrılarım olmaya başladı sağ göbek deliği çevresinde sürekli karnıma bakıyorum içten karnımı şişirince iki tarafın eşit olmadıgını farkettim ve buna kafayı taktım sürekli tekrarlayıp ona bakıyorum yemeden içmeden kesildim yediğim an kramplar girmeye başladı batı haftada üç kilo birden verdim hala da vermeye devam ediyorım çünkü panik olup birşey düşündüğüm an günde 4-5 kez ishal durumu yaşıyorum acaba karaciğerin mi büyük bu kadar büyümesi kanser mi bu şekilde karnımı şişirdiğimde sol tarafında mide nin olduğu yer fazlasıyla büyük ama dışardan belli olması normal mi değil mi bilmiyorum acaba mide kanserimiyim yemek yediğim anda sindiremiyorum zaten çok yiyemiyorum aç oldugumda daha çok ishal durumu yaşıyorum anlayacagın kafayı yemek üzereyim ama doktora da asla gitmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…