- 9 Nisan 2024
- 134
- 23
- 13
- Konu Sahibi Pardonbakarmisiniz
Yaklaşık 9 yıldır mucadele ediyorum eşimin ritim bozukluğu ve sonrasında bacağında iyi huylu bir kist çıkmasıyla sağlık anksiyetem başlamış oldu .. aslında hep varmış farkında değilmişim.Eşim benden iyi psikolojik olarak. ben kendimde çocuğumda eşimde sürekli hastalık belirtileri arıyorum. Sonra mutsuzluk, günlük hayatımdan tat alamama başlıyor. Günüm , günlerim zehir oluyor kafamda o olayı ya kabullenip, ya bir doktora onaylatana kadar rahat bir nefes alamıyorum. Bir doktora onaylattigim sorunları bırakıp bu sefer yeni sorunlar arıyorum. Mutlu olmaktan korkuyorum sanki mutlu olursam peşine bir felâket yaşayacağım hissi oluyor.
İlaçlar psikoterapiler. Her yolu denedim hiç bir şey fayda etmedi..insanların ve psikologların konuşmaları beni tatmin etmiyor kafamdaki sesleri susturamiyorum var mı bu durumu yaşayan?
İlaçlar psikoterapiler. Her yolu denedim hiç bir şey fayda etmedi..insanların ve psikologların konuşmaları beni tatmin etmiyor kafamdaki sesleri susturamiyorum var mı bu durumu yaşayan?