• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hastaligim bitmezmiş

ayyuzlum01

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2019
271
296
23
İyi günler. Bugün eşimle bir konuda tartışırken dırdırın bitmez hastalığın bitmez vs dedi. Sürekli söyleniyormusum.
Son zamanlarda bazı küçük rahatsızlıklarım vardı. Geçen siddetli bas ağrım vardı. 4 5 saat geçmedi başım zonkladi. İlaç aldım vs.
Sonra yine 15 gün önce regl sancim çok fazlaydi içtiğim ilaç kalmamış evde başka ictim ağrıdan kıvrandim resmen
Bileğimde kist var doktora gitmiştim belki 3 yıl falan oluyor tekrar agri vs olursa alırız kisti demişlerdı. Bazen yaptığım işten ya da gece kolumu koydugüm yerden vs agri oluyor bileğimde bukerken.
Bıkac gündür göz kapağım segiriyor.
Korona zamanı hastaneye gitmeyi düşünmedim. Esime söylüyordm ne yapabilirim diye
Benim hastalığım bitmiyormuş geçen gece şakayla yine neren ağrıyor dedi bi de.
Allaha şükür öyle kronik bir hastalığım vs yok yani en son kan vermistim değerlerime baktirmak için. Ciddi rahatsızlığım olsa ne yapacak bilmem

Çok hastalığınız olmayabilir ama sürekli suram ağrıyor diye söyleniyor olabilir misiniz? Bagzi kişiler yanlarındaki kişi doktormus gibi sürekli nerelerinin agridigini ne hissettiklerini konuşmak anlatmak istiyorlar ...ama nedense bir ağrı kesiciyi içmekten de kaciniyorlar..bazen böyle sizlanmalara katlanmak çok bunaltiyor beni..

Sizin özelinizde söylemiyorum, eşiniz haklı mı haksız mı bilmiyorum ama bazı insanların sürekli sızlanmaları beni çok bayıyor. Siz de öyle sızlanır vaziyetteyseniz sürekli sıkılmıştır adam.

Yani başınız ağrıyorsa bir ilaç içer gider yatarsınız ya da regl sancısı tuttuysa öyle. Ay başım ay karnım diye dolaşmaz insan.

Açıkçası bana da biraz fazla pimpirikli gibisiniz geldi. Başım ağrısa ağrı kesicimi alır biraz yatarım eşime söylemem bile regl ağrısı yine ağrı göz seğirmesi uykusuzluktan ya da stresten olur abartılacak doktora gidilecek bir şey değil. Her şikayetini dile getiren şanslar gerçekten bayıyor ben o tarz inşalardan hemen uzaklaşmak istiyorum eşiniz haklı olabilir

3 gün önce migrenim tuttu.oturdum ağlıyorum bu yaşıma kadar bilmediğim bişey. eşim aradı açmadım. yine aradı mutfaktayım müsait değilim dedim. sızlanmayı hiç sevmiyorum yanımda biri sızlanınca da geriliyorum. bazı kadınlar gerçekten delirtici boyutta acılarını yukarda yaşıyorlar. kızım babasına annem banyoya kapandı ağladı demiş. soğuk duşa girdim , , cidden delirecektim ağrıdan. halbuki açıklama yapmıştım bi yerim ağrıyor geçmesini bekliyorum hareketlerimi yanlış anlama tedirgin olma demiştim. niye aradığımda söylemedin neden çektin ki diyor.çünkü arayıp biliyor musunnnnnn benim migrenim tuttu demek istemedim. adam çalışıyor deli gibi yoğun niye yani neden kafasını algısını böleyim ki ? hee eşim dr olsa arardım o ayrı. acile bile kendim giderim saçma bişey belki cidden sızlanmaya hastalık üzerinden sohbet etmeye tahammülüm yok. hele ki ölümcül hastalıklar varken.eşim hasta olunca da çözüme yönelik tutum içindeyim. evet hastasın uyu dinlen dr a gidelim tedavi ol ameliyat ol artık ne gerekiyorsa ama bunun üzerine sohbet etmenin bende karşılığı yok.

İyi günler. Bugün eşimle bir konuda tartışırken dırdırın bitmez hastalığın bitmez vs dedi. Sürekli söyleniyormusum.
Son zamanlarda bazı küçük rahatsızlıklarım vardı. Geçen siddetli bas ağrım vardı. 4 5 saat geçmedi başım zonkladi. İlaç aldım vs.
Sonra yine 15 gün önce regl sancim çok fazlaydi içtiğim ilaç kalmamış evde başka ictim ağrıdan kıvrandim resmen
Bileğimde kist var doktora gitmiştim belki 3 yıl falan oluyor tekrar agri vs olursa alırız kisti demişlerdı. Bazen yaptığım işten ya da gece kolumu koydugüm yerden vs agri oluyor bileğimde bukerken.
Bıkac gündür göz kapağım segiriyor.
Korona zamanı hastaneye gitmeyi düşünmedim. Esime söylüyordm ne yapabilirim diye
Benim hastalığım bitmiyormuş geçen gece şakayla yine neren ağrıyor dedi bi de.
Allaha şükür öyle kronik bir hastalığım vs yok yani en son kan vermistim değerlerime baktirmak için. Ciddi rahatsızlığım olsa ne yapacak bilmem
babam da bana diyo bunu ama ciddi bi şeyim olsa kaptığı gibi götürür de ben de sürekli ay midem bulandı, ay belim, ay oram ay buram deyip durduğum için ay gene başladı hastalık hastası diye söyleniyo ya da bugün nasılsınız hanfendi diye gülüyo :D bana da fazla sızlanıyorsunuz çok söylüyosunuz gibi geldi.şakasına takılmış adam yok bişey bunda

Ben gözüm seyirmesini bi olay saymam bile. Bana da hastalık hastası geldiniz. Ben de hiç hoşlanmıyorum. Benim babam mesela öyle bir agrı sızısı olsa bile güler konuşur devam ederdi olduğu gibi ama modunun düşüklüğünden biz sorardık rahatsız mısın diye. Benim kvde sürekli ağrıyan yerleri vardır mutlaka ve yüzüne öyle bir ifade takar ki otur ağla sen de onla. 🤦🏻‍♀️

Valla bende hastalık hastasıyım. Biri biter biri baslar. Yatagıma yatar paşa paşa acımı çeker ve agrı kesicilerimi alır dinlenirim. Kimseye de şuram ağrıyor buram ağrıyor diye dert yanmam. Erkek arkadasım bu huyumu cok sevdigini söyler. Sürekli sikayetleniyosanız adamı cok bıktırmıs olmalısınız.

Mesele bence hastalığınızın bitmemesi değil çok fazla söylenmeniz olabilir. Örneğin geçen çok başım ağrıdı ilaç aldım erkenden uyuyacağım bugün dedim yattım uyudum eşime söylemedim bile başım ağrıyor diye. Gece göz bandı taktığımı görünce başın mı tuttu ilaç aldın mı diye sordu o kadar. Bu arada canım çok tatlıdır benim onu da belirteyim ama insanlarla paylaşmam için gerçekten ciddi bir şey olması lazım. Bana siz biraz nazlı geldiniz. Ciddi bir rahatsızlığım olsaya bağlamanız aşırı olmuş

Son düzenleme:
Yanlış anlamayın belki siz öyle değilsiniz ama bazı insanlar da hastalığını çok muhabbet konusu haline getiriyor.Bir arkadaşım vardı ,sürekli hastalık muhabbeti ,iki kelimesinden biri bu ,en son sıkılıp görüşmeme kararı almistim,ciddi hastalığı olsa yanında olurdum.Belki eşiniz de benim gibidir sadece.gecmis olsun

muhtemelen baska konulardaki memnuniyetsizliginizden de usanmis.. ne aldiginizi, ne yediginizi, ne yapacaginizi konusma tartisma tarzinizdan mizmiz oldugunuzu dusunuyor bence. sadece bas agrisi regl agrisiyla soylenecek laf degil.

Mesele bence hastalığınızın bitmemesi değil çok fazla söylenmeniz olabilir. Örneğin geçen çok başım ağrıdı ilaç aldım erkenden uyuyacağım bugün dedim yattım uyudum eşime söylemedim bile başım ağrıyor diye. Gece göz bandı taktığımı görünce başın mı tuttu ilaç aldın mı diye sordu o kadar. Bu arada canım çok tatlıdır benim onu da belirteyim ama insanlarla paylaşmam için gerçekten ciddi bir şey olması lazım. Bana siz biraz nazlı geldiniz. Ciddi bir rahatsızlığım olsaya bağlamanız aşırı olmuş
bizim de bu yondedir evde dialogumuz.. ben kendimce bir seyler yaparken o basin mi agridi vs diye sorar..

adyas adyas erkeklerin sabri az gercekten. genel olarak evlilik icinde karsilastigimiz sorunlarda olumlu bakmaya calisirsak gercekten bir sorun oldugunda ya da bir seyi istemedigimizde inandirici olur. mesela ben genelde 'olsun oyle oluversin, dert degil, siyahi yoksa beyazi olsun, olmasa da olur' vs gibi erkegi germeyen sakinlestiren seyler soylerim gunluk meselelerde. bir konu gelir cidden ben rahatsiz olurum. hayir istemiyorum o oyle olmasin derim. esim direkt ciddiye alir. cunku bos seye naz niyaz mizmizlik yapmayacagimi, bir seyi sorun ediyorsam o cidden sorun oldugu icin diye dusunur. kadinlar da kredisini tuketiyor bos mizmizliklarla. onemli konularda da artik kadini ciddiye almiyor erkek.

Back