- 3 Ocak 2016
- 238
- 95
- 18
- 32
- Konu Sahibi NursedaCan
Arkadaslar görümce bir senedir lösemi tanısı kondu kendisi 24 yaşında boyunda lenf bezlerinde kitleler vardı ve ciğer ve safra kesesi rahim de de görüldü kan değerleri baya kötüydü kontrol altına alındı tedavisi başlamadan önce kendi araştırıp bi meyve buldu iyi geldiğini söyledi hani çok inanmadım tamam iyi gelebilir ama hastalığı kan değerlerini tamamen iyileştircek diye inanmadım iki aydır kullanıyor doktora iki defa kontrole gitti ve kan değerleri düzeldi hatta doktor şaşırıp sen ne yaptın da iki ay da bu hale geldi demiş sağlıklı bir insanın kan değerleri seviye sine gelmiş bir çocuğu var ve cok mutlu kurtulduğuna ve 3.5 cm lik kitleler 1.5 cm olmuş valla arkadaşlar inanıp inanmamak size kalmış ama tahlilleri raporlar ı var gittiği hastane ben görmesem inanmaz dim hatta doktoru demiş ki tıp ta biz herseyi açıklayamıyoruz ilaç sektörü için bu döngü için kendi de almış bir kilo kullanmak için:))))) ve bende siparis ettim kendime gelelim ne olduğuna ismi goji berry Himalaya dağlarında yetişen i makbul olan yani başka yerlerde de yetiştiriliyo ama orjinal değil ne bilim paylaşmak istedim belki çare arayan vardır allah dert vermesin kötü hastalık vermesin zor . . . . arkadaşlar almak isteyen olursa yönlendirrm kendim de aldım