- 14 Kasım 2017
- 20
- 26
- 3
Amin canım Allah razı olsun.Allah kabul etsin arkadaslar agziniza yureginize saglik rabbim hem sizlerin varsa bir rahatsizliginiz sizlere,hem yakinlariniz esiniz dostunuz varsa onlara, hemde nerede bilmedigimiz varsa hepsine ya safi ismi hurmetine kalici sifalar bedenlerine ruhlarina sihhatlar nasip eylesin
Cnm cok uzuyor diye arka arkaya okumuyoruz ara vererek gidiyoruz siz baslatmissiniz ama katilim olmuyor malum200 aldım kalan 69.800
canım ben günlük alışkanlık olsun diye okuyorum az az bilmiyordumCnm cok uzuyor diye arka arkaya okumuyoruz ara vererek gidiyoruz siz baslatmissiniz ama katilim olmuyor malum
Bende gunluk okuyorum cnm 300 500 o gun neye yeterse gucum bura bitmisken bir arladas oglu icin baslatmis birazda ona okurum dedimcanım ben günlük alışkanlık olsun diye okuyorum az az bilmiyordum
400 aldim KALAN 69.400 baslamis artikk arkadas devam ettirelim insAllah200 aldım kalan 69.800
Okudum yazilanlari canim ,nasilsa baslanmis devam edelim yavas yavas da olsaben okumuştum baya oldu canım ara verip o şekilde başlıyor bu dua motive olunsun diyeDil-i bitab
200 okudum.400 aldim KALAN 69.400 baslamis artikk arkadas devam ettirelim insAllahsl_12 okudun degil mi canim ben de ona gore okuyayim aldigimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?